1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Dobrý večer. Ministrovi zahraničí Lipavskému a celé vládě "pětikolky" nelze než👏 ✌👍.Jenom v KOMUNIKACI směrem k občanům by měla vláda dost přidat.

🤔.

23
Před 1 rokem
Jirka Srom

A vy ubrat!

17
Zobrazit další reakci
Před 1 rokemUpraveno

Skvělé! Konečně - od dob Václava Havla - má ČR světový punc 👍

Teď bychom mohli iniciovat podporu Chodorkovského "požadavku"

• NEUZNAT PUTINA JAKO RUSKÉHO PREZIDENTA !!!
35
Před 1 rokem
Jan Weber

„....Já jsem ten poslední, kdo by démonizoval Rusko, já mám Rusko docela rád, já ani neříkám, jestli maj mít Putina, nebo někoho jiného, to je prostě volba Rusů. (2016)“Petr Fiala pravil

3
Před 1 rokemUpraveno

Vidím, že chcimíři jsou vzteky bez sebe. Jen tak dál pane Lipavský a celá vládo p. Fialy. Jsem na vás hrdý. Pomáháte tomu kdo je ve spravedlivém boji za svoji svobodu. Konáte a nelamentujete, že to nejde.

36
Před 1 rokem
Ivan Veber

Koukám, že vám k hrdosti na špatnou vládu stačí opravdu málo.

23
Před 1 rokem

A první gratulant Fórum 24 , tak vypadá nezávislá (závislá) žurnalistika, jsme sice nejhorší ale nejlepší , tak si občané vyberte , jediné štěstí že nám poradí Fórum 24

4
Před 1 rokem

Ministr zahraničí Lipavský je dobrý politik. Ještě by si měl udělat pořádek mezi úředníky na ministerstvu.

9
Před 1 rokem
Vilma Trčková

Proboha v čem je dobrý? Je to neschopný MZ!👎

8
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Nyní se ten hošánek a jeho kumpáni hřejí na výsluní slávy a přímo se tetelí blahem. Tak trochu předčasně, protože nemáme informaci, že nějaké granáty slíbené Pavlem už jsou na Ukrajině.

Doufám, že už mají ty dodávky minimálně těch 800 tisíc granátů velmi dobře zajištěny závaznými smlouvami. Vzhledem k té své masivní sebepropagaci by to byla obrovská ostuda bohužel celého Česka nejenjich, kdyby těch minimálně 800 tisíc granátů v krátké době na Ukrajinu nedorazilo.

2
Před 1 rokem

Ano, Blinken a Kuleba Fialově vládě děkovali,

jenže národ posílá vládu do horoucího pekla!

V Česku granáty pro Ukrajinu body nezískaly,

lidem se nelíbí, že koalice zbrojí jako vzteklá.

22
Před 1 rokem
Miroslav Štrop

Mě, ani nikoho, koho znám, jste se na názor neptal. Takže tím národem a těmi lidmi asi myslíte rusáky. Příště si nehrajte na mluvčího národa, jste směšný.

16
Zobrazit dalších 12 reakcí
Před 1 rokem

Venku huj doma fuj. 5koaliční žebraci doma maji hnuj tak lezou ven. Tam je všichni chvali jsem. Pro hromadny nakup jizdenek ať už se proboha nevraci.

44
Před 1 rokem
Josef Husak

Husák, doma na tebe nedávají pozor, že jo! Zase jdi spadl z kohoutů na vodnatou hlavu, chuděro.

13
Před 1 rokem

Oni nám děkují, to je jako když se bojí to říci oni, tak pošlou ,,Pepíčka" ten se tetelí jak je důležitý no a pak to slízne. Už jsme měli takového který radil světu a ničil doma hospodářství. Jeho slavný výrok o králíkárnách vstoupil do dějin.

10
Před 1 rokem

Tomuto člověku je umění diplomacie naprosto cizí....je to válečný štváč, který překypuje nevídanou iniciativou zatáhnout naši zemi do válečného konfliktu.

27
Před 1 rokem
Miloš Kovalčík

Vystudoval jste fakultu zahraničních vztahů na VŠŽ, že prezentujete tak vyargumentovanou analýzu diplomatického působení ministra zahraničí? Na svůj názor máte právo, i kdyby byl hloupý a měl ho diplomatický diletant. 😄

15
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt