1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Technologické odstrašení je nejlepší způsob, jak předejít skutečné válce. Na to je F35 ideální stroj.

8
Před 1 rokem
Michal Pavel

Jen se nesmí někde zatoulat

1
Před 1 rokem

Ta paní je naivní a né moc chytrá. Za tři minuty nemá Česko armádu a ani kde bydlet. Je si toho vědoma. Česko narazníková zóna. Tak že likvidační.

9
Před 1 rokem
Drahomir Jandl

a že Ukrajina to vydržela už rok a půl??

5
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

A já ta letadla budu mít, protože to chci. A ať to hezky zaplatí lidi díky škrtům. My totiž nic jiného než škrtat neumíme.

7
Před 1 rokem

Tuto osobu je nutné zavřít do blázince a do konce jejího bojechtivého života jí nepouštět.

31
Před 1 rokem
Radko Flesar

Děláte tu ze sebe chytráka, ale jen jste ukázal jak jste tupý. Článek není o Černochové a ani ho ona nepsala. Tudíž tu komentujete úplný nesmysl, zkuste příště komentovat počasí, tam budete za chytráka a možná vám i někdo zatleská... 🤦‍♂️

3
Před 1 rokem

Armáda tak jak ji udělali z mého hlediska na prd aby byla armáda schopna fungovat musí mít nejmíň 100000 vojáků a dalších 2000000 záložníků nejmíň 200 letadel nadzvukových 1000 tanků děl 10000 raket dlouhého doletu 50 povinou 2 roční vojenský výcvik F35 určitě ano problém že tu měli být 200 pak to má smysl 1000 leopardů to taky mělo tu bít to co máme to není armáda zažil sem válku v Větnamu,Jugoslávi a teď z Ruskem nejhorší je na tom že si to hodně lidí neuvědomují že jsme ve válce

Před 1 rokem

Kolikrát naše armáda bránila svoji vlast, bojovala všude možně, jen ne doma...a pokud padne Ukrajina, ty trosky armád NATO ho stejně nezastaví.., takže nežli se něco vybuduje, tak bude hotovo....

5
Před 1 rokem
Olda Jansta

Tak doporučujete co? Lehnout na záda a nastavit krk?

Před 1 rokem

Pane Šafre tak větší snšku blábolů jsem dlouho nečetl přeci můžu nakupovat jen to na co mám a jak je všeobecně známo tak tato země je na hustě ale to se k vám asi nedoneslo

1
Před 1 rokem

Armáda si. zaslouží ? Co to je za blábol?

3
Před 1 rokem
Milan Bartoň

Ano soudruhu Bartoni zaslouží ,aby byla vybavena modernimi zbraněmi ,jako ostatni země v NATO! Co kdyby Rusko napadlo rozsévat iranskými drony mir po Evropě,vždyt ve škole mě učili SSSR je hráz miru ???

1
Před 1 rokem

Velmi dobře napsáno - Bábiš s Pi Tomiem jsou opravdu Putinovi přátelé.

3
Před 1 rokem
Miroslav Kroulík

Tak proč se nesebereš a nejdeš třeba do armády a klidně i na frontu nejseš příbuznej s tím žvatlou pisálkem?🤑🤑

Před 1 rokem

Když nákup F35 obhajuje manipulativní fórum 24, je to automaticky důkaz, že je nákup lumpárna...

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt