1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Euro by to chtělo přijmout co nejdříve.

25
Před 1 rokem
Lubomir Kvasnicka

Také jste mezi 2% poskoků, kteří věří slepenci?

17
Před 1 rokem

Hlavně musí zrychlit odchod paní Pekarova, a to hóódně daleko.

52
Před 1 rokem
Petr Vopálka

Odchod celé pěti špíny.

39
Před 1 rokem

Pozoruji, že až na pár světlých vyjímek, se tu vyjadřují jen krátkozrací chytráci. Nerozumějí ničemu, ale plivat a házet špínu jim jde dobře. Tahle vláda je zatím v půlce svého období, za dva roky se ještě mnohé změní, tak mějte trpělivost.

My, soudní, jsme to museli s Babišem taky vydržet.

13
Před 1 rokem

Za mne píši "NE" v žádném případě. Odkaz

6
Před 1 rokem

Tak ekologický dement Niedermayer, tak to je ten pravý, který by se měl vyjadřovat, po těch jeho výkonech v bruseli. An pokud chce Pekari platit neuvěřitelné dluhy Eurozóny, tak já jen tedy za ně platit nechci.

12
Před 1 rokem

Je potřeba akorát zrychlit odchod současné vlády a vyhodit Pekarovou na smetiště politických dějin. Rozumí vůbec tato bytost něčemu?

49
Před 1 rokem
Edmond Maršálek

Ne.....

8
Před 1 rokem

p.Pekarová,klídek jestli potřebujete euro, máto možnost se odstěhovat tam kde ho mají,spouta Čechů jsou rádí že euro nemáme.Krásný den.

39
Před 1 rokem
Marie Kryvošová

Osobo, že nevidíte na hranice humna a o světě nic nevíte, Ván nedává právo odsuzovat jiné. Pro mě je přijetí Eura vcelku lákavé a čím dříve tím lépe, aspoň se zbavím ztrát související s převody měn ... ročně to odhaduji až na 500 eur. Takže za mě čím dříve tím nám všem bude lépe ...

8
Před 1 rokem

S první větou v nadpisu se ztotožňuji. Česko musí zrychlit ve svržení této nekompetentní zoufalé vlády.

19
Před 1 rokem

Já bych ji posadil k Jardovi Šilhavému a dle reklamy:, jedu, jedu, jedu, vždyť říkám, už jedu. Hlavně by měla zrychlit v tom shánění penicilinu, když se tak chvástala, že pořídila 50 000 balení pro skoro jedenáctimilionový národ.

10
Před 1 rokem

My bychom zase chtěli, abyste s celou tou fialovou vládou zrychlili odchod kamsi.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt