Euro by to chtělo přijmout co nejdříve.
Také jste mezi 2% poskoků, kteří věří slepenci?
Hlavně musí zrychlit odchod paní Pekarova, a to hóódně daleko.
Odchod celé pěti špíny.
Pozoruji, že až na pár světlých vyjímek, se tu vyjadřují jen krátkozrací chytráci. Nerozumějí ničemu, ale plivat a házet špínu jim jde dobře. Tahle vláda je zatím v půlce svého období, za dva roky se ještě mnohé změní, tak mějte trpělivost.
My, soudní, jsme to museli s Babišem taky vydržet.
Za mne píši "NE" v žádném případě. Odkaz
Tak ekologický dement Niedermayer, tak to je ten pravý, který by se měl vyjadřovat, po těch jeho výkonech v bruseli. An pokud chce Pekari platit neuvěřitelné dluhy Eurozóny, tak já jen tedy za ně platit nechci.
Je potřeba akorát zrychlit odchod současné vlády a vyhodit Pekarovou na smetiště politických dějin. Rozumí vůbec tato bytost něčemu?
Ne.....
p.Pekarová,klídek jestli potřebujete euro, máto možnost se odstěhovat tam kde ho mají,spouta Čechů jsou rádí že euro nemáme.Krásný den.
Osobo, že nevidíte na hranice humna a o světě nic nevíte, Ván nedává právo odsuzovat jiné. Pro mě je přijetí Eura vcelku lákavé a čím dříve tím lépe, aspoň se zbavím ztrát související s převody měn ... ročně to odhaduji až na 500 eur. Takže za mě čím dříve tím nám všem bude lépe ...
S první větou v nadpisu se ztotožňuji. Česko musí zrychlit ve svržení této nekompetentní zoufalé vlády.
Já bych ji posadil k Jardovi Šilhavému a dle reklamy:, jedu, jedu, jedu, vždyť říkám, už jedu. Hlavně by měla zrychlit v tom shánění penicilinu, když se tak chvástala, že pořídila 50 000 balení pro skoro jedenáctimilionový národ.
My bychom zase chtěli, abyste s celou tou fialovou vládou zrychlili odchod kamsi.