Ty už to nezavedeš protože půjdeš za dvas roky do kopru a propadliště dějin a bude klid od tvé arogance.
Hrozně se mi líbila fotka téhle fizulíny, v tričku s nápisem "Už nikdy fronty na banány". Jojo, banány máme, penicilin a jiné léky nepotřebujeme, vezmeme si dva svetry, abychom náhodou nenastydli.
No jasně ti co berou hodně tak euro chtějí a co ti co berou minimální mzdu, tak budou v pohodě pochybuji, mě fakt baví ti lidi co jsou s vládou, ti jsou tak chytří, proč nejsou ve vládě. Jo a Babiše nemusím, ale on snad může i za to že je zeměkoule kulatá 🤪
Vždy když vydím tuto osobu, tak mi vytane na mysli písnička do J. Nohavici - Bláznivá Markéta. A říkám si, že zametat nádraží by ji slušelo více než ten teplý flíček ve sněmovně, kde je drahá i za slanou vodu.
blizi se volby do ep tak pekarova a spol zacinaji zase slibovat mate smulu nikdo vam neveri
Přesně věří jim 20 procent voličů.
Ty už ale u toho nebudeš jedině kdybys byla služkou Fialy a to se nestane.Vy budete jen hořkou vzpomínkou českých dějin
Já chci,já chci,já chci.A národ zase chce,aby jste šla se svou TOP09 do zádele.
Zlo české politiky se ozvalo,nic horšího nelze snad viděti,časem zmizí jako spoustu jiných odstrašujících případů
Jako že z vyhazováním vlády
Nastesti prodavacka mobilu o tom nebude rozhodovat