1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ty už to nezavedeš protože půjdeš za dvas roky do kopru a propadliště dějin a bude klid od tvé arogance.

7
Před 1 rokem

Hrozně se mi líbila fotka téhle fizulíny, v tričku s nápisem "Už nikdy fronty na banány". Jojo, banány máme, penicilin a jiné léky nepotřebujeme, vezmeme si dva svetry, abychom náhodou nenastydli.

Před 1 rokem

No jasně ti co berou hodně tak euro chtějí a co ti co berou minimální mzdu, tak budou v pohodě pochybuji, mě fakt baví ti lidi co jsou s vládou, ti jsou tak chytří, proč nejsou ve vládě. Jo a Babiše nemusím, ale on snad může i za to že je zeměkoule kulatá 🤪

2
Před 1 rokem

Vždy když vydím tuto osobu, tak mi vytane na mysli písnička do J. Nohavici - Bláznivá Markéta. A říkám si, že zametat nádraží by ji slušelo více než ten teplý flíček ve sněmovně, kde je drahá i za slanou vodu.

3
Před 1 rokem

blizi se volby do ep tak pekarova a spol zacinaji zase slibovat mate smulu nikdo vam neveri

26
Před 1 rokem
Anežka Mátlová

Přesně věří jim 20 procent voličů.

5
Před 1 rokem

Ty už ale u toho nebudeš jedině kdybys byla služkou Fialy a to se nestane.Vy budete jen hořkou vzpomínkou českých dějin

20
Před 1 rokem

Já chci,já chci,já chci.A národ zase chce,aby jste šla se svou TOP09 do zádele.

33
Před 1 rokem

Zlo české politiky se ozvalo,nic horšího nelze snad viděti,časem zmizí jako spoustu jiných odstrašujících případů

12
Před 1 rokem

Jako že z vyhazováním vlády

Před 1 rokem

Nastesti prodavacka mobilu o tom nebude rozhodovat

32
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt