Dík za tento postoj Česká, jsem za to rád
Opět titulek hodný Rudého práva... Paní pisálková, Češi stáli na straně Izraele už v době jeho zrodu. Jestli se nepletu, tak tam mají například Kfar Masaryk. I když Masaryk se tady pomalu stává sprostým slovem.. Za dob totality byl Izrael nazýván agresorem a byly s ním přeruseny diplomatické styky. Ty byly obnoveny až v devadesátých letech. Nějak se nepamatuji, že by se Češi proti Izraeli nějak vymezovali. Naopak. Takže tyhle patolízalské titulky dost dobře nechápu. Asi toho nechápu víc.
Ten pán s tím Fialovým jménem mi dělá velkou radost, ale u jiných spoluobčanů vyvolává neskutečný vztek a to je důkaz, že jeho cesta je správná. Ti jiní spoluobčané totiž preferují toho s tím hnusných chlebem, který se nedá jíst a na jehož výrobu dostal 100 milionů..Je to divný svět a divné chutě...
Milá maruško, nejsou jen Pětikoaličníci a Anonisté. Já bych osobně nejraději viděl obě sdružení v propadlišti dějin.
V den kdy se projednává rozpočet ČR na příští rok se Fiala předvádí v Izraeli.ČR mezi jeho priority nepatří.
Pouze tři Mohykáni z Evropy hlasovali proti rezoluci a zbytek EU jako vždy, každý za sebe, ne společně. Od Maďarska a Slovenska se to dalo čekat, že se zdrží hlasování, ale co Belgie, sídlo EU, ta bylo dokonce pro rezoluci. Tady se ukázala názorová jednotnost EU. Jak má tato směska v něčem spolupracovat? A dokonce i Ukrajina se zdržela hlasování a sama kritizuje všechny státy, že jí včas nedodávají zbraně a finanční pomoc. Zaslouží si pomoc taková země? Copak Hamás není agresor? Po tomhle hlasování odpadnou další sponzoři Ukrajiny.
Pokud tam kromě podpory zmínil, ať do toho nejdou s rudem před očima, tak by ta návštěva měla hnedle větší smysl. Ale moc bych na to nesázel. Eskalace dlouhodobého konfliktu s arabáči by moc nebodla. No naštěstí s sebou nevzal Marfušu 🙂
Cesko na strane naroda, ktery vznikl na zaklade nejake pohadkove knizky.
Česko především na straně všech jen ne na straně našich obyvatel
Je hrozný když umírají děti, ale kdy se začne starat o nás
Ať se Fiala odstěhuje do Izraele když je má tak rád!