Ten už toho prohlásil, hlavně před volbami, ale ta spousta řečí a signálů se nějak míjí účinkem a proto už ho skoro nikdo neposlouchá . Ať řekne cokoliv, už mu nevěřím ani slovo.
Pane Fialo a jste si jistý, že Česko je vaše priorita? Podle mě je vaše priority jinde . Smutné ale je to tak 😒
To víte začíná se jim krátit čas do voleb tak začínají být akční
Pekarova přece říkala ze tu stát není od toho aby se staral o své občany a oni to opravdu dělají jen ty daně si od nás berou plnými hrstmi
Ona se prý směje a nemůže přestat... prý proto, že opozice závidí ekonomické úspěchy vlády. Možná by přestala, kdyby jí někdo vysvětlil, jak na tom jsme a moýná by i zaplakala, kdyby to vysvětlení pochopila.
Ano, své občany-cena elektřiny,benzínu,plynu,dostupnost léků a lékařské péče,úroveň školství,pomoci zničenému zemědělství,drahé a nekvalitní potraviny atd.Už je nejvyšší čas na vládu odborníků a ukončení vyhazování peněz na zbraně a vydržování Ukrajiny.Snad je ještě čas na nápravu všech chyb a nesmyslů...
Ale, ale, Pjotře Nuteloviči! Najednou začínáte obracet? Tak se mi zdá, Pjotře Nuteloviči, že jste vycítil, že loď se potápí a zhlížíte se v instinktu jistého druhu hlodavců, takové nebezpečí dokonale rozeznávají.
Nevím jak vy, ale já mu toto nevěřím. Po tomhle prohlášení, šel nepochybně "žhavit" telefon do Kyjeva, o další instrukce od "nadřízeného" .-. 😖😖
Opravdu hluboká myšlenka hodná premiéra tohoto státu...co tam máte dál ?
Děkujeme voličům Prahy a Brna za tento dáreček. To si Česko od vás nezaslouží.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Pozor signalista a muniční skladník se probral co teď zachrání když toho tolik prošustroval a podepsal různé dohody o podpoře třeba až na deset let to je neskutečné ? Dostal důvěru od občanů kterým sliboval a vykašlal se na ně vůbec ho nezajímají ani jejich problémy ale proč ? Teď jen mlží a lže to mu nepřidá !
Zdá se, že jednou pan Fiala řekl to, co si myslí většina lidí, která ho nevolila, a měl ve své čeči kus pravdy. Snad se po volbách bude Česko více starat o sebe a své problémy a odpíchne se ode dna žebříčku ekonomických ukazatelů - všech - EU.
Ale bacha....ta Harrisová je feministka a bude tlačit jen ženské otázky a na lidi bude kašlat....
Ženský nejsou lidi?