RuSSko není třeba nějak špinit, pomlouvat, dělají to sami a za nás, tím co páchaji . Ten národ je tak zblbly za tu dobu co tam vládne komouš, že se jen těžko bude hledat člověk s opačným názorem, než je ten oficiální, možná tak v kriminálu.
Naopak je tu spousta těch co se ho bude zastávat, bez ohledu nato jaká zvěrstva Rusové provedou.
Přesně!
V čem Rusko Česko kritizuje je potvrzení toho, že děláme jisté věci dobře. Potrefená husa se vždy ozve, říká staré české přísloví. Jinak by se velké Rusko nezabývalo 10 milionovým státem malé velikosti.
Jen škoda te země v rusku,kterou devastují tihle mongolové.Když vidím,co udělali izraelci z pouště,je rusák naprosto zbytečná existence.
Mě nevadí Rusové, nemám ale rád Rusáky. To jsem taky rusofob nebo jen člověk, co něco pamatuje?
Není to o nenávisti jako takové. Lidé co nemají rádi rusáky jsou pouze lidé se zkušenostmi.
Dokud se rusácko nezbaví prolhané sovětské minulosti, nestane se ruskem. zatím to ale spíše vypadá "Na věčné časy"
Za cara bylo Rusko jedno až dvě století za Evropou. Sověti to o dvě až tři století změnili. Jen špatným směrem.
Jak dlouho asi bude trvat rusku, než se tam dostane demokracie, regulérní volby?
Až je někdo obsadí.
Po dlouhé době s občanem Jandourkem souhlasím a pokud proti němu něco mám, je to tím že sám patří do množiny "babišfóbistů" a "anofóbistů" i "opofobistů".
Do této skupiny se také hlásím!👍👍👍😁😁😁
Tak ono není potřeba žádná reklama,normální člověk to chápe sám...
my se Ruska nebojíme,máme skvělou armádu,skvělé vedení a jak za dvacet let dojdou létadla....tak uvidíme
Ne, ti co se bojí, tlačí a dělají hromádky v síni. Nepleťte si strach s opatrností a plánováním.