1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

RuSSko není třeba nějak špinit, pomlouvat, dělají to sami a za nás, tím co páchaji . Ten národ je tak zblbly za tu dobu co tam vládne komouš, že se jen těžko bude hledat člověk s opačným názorem, než je ten oficiální, možná tak v kriminálu.

15
Před 8 měsíci
Olda Münster

Naopak je tu spousta těch co se ho bude zastávat, bez ohledu nato jaká zvěrstva Rusové provedou.

3
Před 7 měsíci

Přesně!

1
Před 8 měsíci

V čem Rusko Česko kritizuje je potvrzení toho, že děláme jisté věci dobře. Potrefená husa se vždy ozve, říká staré české přísloví. Jinak by se velké Rusko nezabývalo 10 milionovým státem malé velikosti.

12
Před 8 měsíci

Jen škoda te země v rusku,kterou devastují tihle mongolové.Když vidím,co udělali izraelci z pouště,je rusák naprosto zbytečná existence.

39
Před 8 měsíci

Mě nevadí Rusové, nemám ale rád Rusáky. To jsem taky rusofob nebo jen člověk, co něco pamatuje?

14
Před 8 měsíci
Pavel Jonáš

Není to o nenávisti jako takové. Lidé co nemají rádi rusáky jsou pouze lidé se zkušenostmi.

10
Před 8 měsíciUpraveno

Dokud se rusácko nezbaví prolhané sovětské minulosti, nestane se ruskem. zatím to ale spíše vypadá "Na věčné časy"

8
Před 7 měsíci
Pavel Vlha

Za cara bylo Rusko jedno až dvě století za Evropou. Sověti to o dvě až tři století změnili. Jen špatným směrem.

4
Před 8 měsíci

Jak dlouho asi bude trvat rusku, než se tam dostane demokracie, regulérní volby?

16
Před 8 měsíci
Jan Michajlik

Až je někdo obsadí.

22
Před 8 měsíci

Po dlouhé době s občanem Jandourkem souhlasím a pokud proti němu něco mám, je to tím že sám patří do množiny "babišfóbistů" a "anofóbistů" i "opofobistů".

4
Před 8 měsíci
Karel Čálek

Do této skupiny se také hlásím!👍👍👍😁😁😁

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 8 měsíci

Tak ono není potřeba žádná reklama,normální člověk to chápe sám...

4
Před 8 měsíci

my se Ruska nebojíme,máme skvělou armádu,skvělé vedení a jak za dvacet let dojdou létadla....tak uvidíme

27
Před 8 měsíci
Josef Skalický

Ne, ti co se bojí, tlačí a dělají hromádky v síni. Nepleťte si strach s opatrností a plánováním.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt