Neschopný Válek opět v akci....až bude naříkat v TV na podzim, že nejsou léky, stačí aby se ho nějaký novinář zeptal, co dělal nyní..., ale na to pisálkové nemají odvahu a už vůbec ne z Fora 24.
V ostatních státech si udělají zásobu a nám pan ministr Válek suše vzkáže, že léky pro nás nebudou. Proč by si dělal nějaké násilí a nervy, že?
A není to náhodou také proto, že kamióny plné léků odjíždějí na východ, všichni víme, do které země; a nejen to, i vybavení pro nemocnice a operační sály.
Však to psal Válek kolik kamionů léků posíláme na Ukrajinu,dacan.
Mě tedy překvapila informace v článku, že na našem trhu jsou léky, které stále chybí. Netvrdil nám pan Válek, že pokud léky nebudou do určitého data, že z toho vyvodí politickou zodpovědnost? A jelikož je stále ministrem zdravotnictví a nerezignoval, tak již kolik měsíců žiji v domnění, že léky jsou u nás bez problému k dostání. Ale teď jsem se dověděl pravý opak. Ještě je možnost, že je to nějaká novinářská kachna.
Politická odpovědnost=žádná odpovědnost...Už viděl nějakého politika co vyvodil odpovědnost a dobrovolně odstoupil ? Já tedy ne.To jsou totiž jen kecy...
Tak Němci budou mít zajištěné léky na 1/2 roku a my ani na dnešní den. To je ta solidární a hodná EU, prostě lidé 1 a 2 kategorie podle EU, jen to mnohým nedochází.
To nám ještě Německo škrtí dodávky plynu.
Nevím proč se musíme dívat na tohoto kecala. na rozdíl od našich politiků, když Německo něco chce, tak to udělá a alibisticky se neptá na názor EU. A ten felčar už fialovsky vysílá signál......
Válek je neschopnýi ministr a v zimě bude svádět všechno na výrobce ale ze on zaspal přípravu ho nebude zajímat.Češi si místo prášku dají lentilku a mohou si vybrat barvu.Jsou to neschopné nuly.
Tady léky nebudou.Sice by měly být zásoby léků prioritou pro každý stát,ale í prioritou státu ČR je odvážet léky jinam,v kamionech...Takže občané klid..léky budou v jiném českém státě...
Ještě větší nedostatek léků? A pro Ukravinu máš ,Fialo?
No právě, jsme malá zemička a kamióny léků se tam vyvážejí a asi často.
Co také můžeme očekávat od zcela neschopného Válka ?
Jen samé plané kecy a sliby !
Schvancenberk se musí v hrobě obracet, když vidí takové blbce z TOP 09 !
Táhl by s nimi za 1 provaz, hlavně když by ho nechali za peníze daňových poplatníků vyspat. Já vím o mrtvých jen dobře, tak jö.