Padlým vojákům vzdají úctu představitelé státu, armády i veřejnost. Jen ti z pokřivený charakter aneb hromosvod pro blesky všeho druhu hlavně ruSSzarderské blesky . jsou tak hloupý a dokáží házet na toho kluka špínu. Čest takovým lidem Ten to kluk položil život za lidské hodnoty které spousta ruSStarderu nezná
Čtu správně že tady vzdáváte poctu člověku který v rozporu se zákony ČR sloužil v ozbrojených složkách jiného státu, a tím schvalujete trestný čin ?
Nikdo nechce zlehčovat jeho smrt, je to strašná tragédie, ale myslím, že zcela zbytečná. On tam jel místo těch statisíců mladých Ukrajinců, kteří utekli a stále utíkají ze země, aby nemuseli válčit. Čili tam de facto bojoval za ně...To si pak sami odpovězte, jestli to mělo smysl...každý zmařený život je hrozná věc....
Přesně tak. Mladí Ukrajinci si u nás válí koule pobírají dávky a příslušníci spřátelených států za ně umírají.
Já bych jen upravil větu "některé české kanály" na "někteří čeští proruští kanálové" protože nic jiného nejsou než smradlavý kanálníci. Hezký den
Těch oslavných od už bylo dost jako by padl první źoldak na ua
Každý jsme si strůjcem svího osudu. Jel do války a ve válce se umírá. Akorát je smutné, že položil život za jiný stát než Česko. A za peníze.
Melete blbosti. Položil život i za nás. A ty peníze si nechte od cesty.
Tolik trollů jsem pohromadě už dlouho neviděl.
Jsem na toho kluka hrdý, jsem hrdý na to, že je u nás pořád někdo, kdo se dokáže postavit zlu v cizí zemi a kdo za to, bohužel, zaplatil životem.
Velmi mě mrzí, že ti, co mu nadávají, nejsou ani schopni ověřit svou identitu a hází ruSSká lejna po lidech, kteří jsou čestní, odvážní a moc dobře vědí, že pokud se nezastaví ta ruSSká zhouba na Ukrajině, tak ji zde máme opět nakvartýrovanou! Otázkou je, jestli oni ji zde náhodou nechtějí. Kolaborace předvádí dostatek.
Jak se proti těmto kolaborantům bránit jinak než silou, kterou jedinou uznávají? Pak zalezou do zemljanek a pude ticho po pěšině!
To víš že jó. Dva roky se rusáci přetlačujou o pár kilometrů území a už se chystaj na válku proti celý zeměkouli. Moc dobře vědí že proti NATU nepůjdou tak tady nestraš.
Žádný český voják ve válce na Ukrajině ještě nepadl. Česká armáda tam rozhodně nebojuje. To že je nějaký žoldák Čech ještě neznamená, že tam je česká armáda
Teď se v hotelu v Oděse proletělo sedm českých vysokých důstojníků. Cvičili tam ukrajince. Asi na Alkách, ale moc se o tom zatím neví. Vždyť i smrt tohoto hrdiny vešla ve známost se značným odstupem. Je jasné, že informace z bojiště se zjišťují obtížně a jsou zkredlené
Tady média v jednom kuse píší o tom jak hrdině Ukrajinci bojují a nakonec se dozvíme, že tam jsou legie žoldáků zatímco Ukrajinci jsou tady a užívají si v hospodách, klubech, diskotékách apod.
Ale to je chyba tohoto státu, že tady trpí či spíše podporuje ukrajinské dezertéry. ČR se na jedné straně tváří jak pomáhá Ukrajině, ale pak tady tiše toleruje porušování ukrajinského mobilizačního zákona v obrovském rozsahu a výrazně tím poškozuje a oslabuje ukrajinskou armádu a nepřímo napomáhá Rusku - prý se tu zašívá před mobilizací až 60 tisíc Ukrajinců, kteří mají být mobilizováni a kteří jim tam chybí v armádě, tyto osoby je zapotřebí zde dohledat a předat ukrajinským úřadům.
Svet kondoluje . Mily mladiku , ve svete o nem neni ani carka.Mozna nekde mala zprava , ze padl cesky zoldak. Nic vice . A uz se neopakuje. Svet o nem nevi. Jiste bych to nasel. Ano jeho kamaradi na neho vzpomenou a jiste i nekteri si reknou proc tam vlezl. Je mi ho moc lito , moc lito .Je mi moc lito , ze ho jeho rodice nestacili zastavit. Je mi moc lito jeho rodicu.Neznam v jake rodine zil a jake tam byly vztahy. Ale snad rodina byla s nim v kontaktu. Nevim , co ho vedlo jet se nechat zabit. Skoda , velka skoda , ze se ho uz nemuzu zeptat. Nemuzu se zeptat , proc jel se strachy klepat a krcit nekde , uplne zbytecne , v zakopu.Muselo to tak skoncit. Smrt musela prijit. A jsem presvedcen , ze v dobe okamziku , kdy doslo k mele si rekl sam sobe "vole" a myslel na sve rodice . Prinesl jim svou zcela zbytecnou smrti velka dusevni muka .... No a mily novodoby svazaku. Kdyz uz o tom pisete. Vy pojedete se nechat zabit , udelat tim plno ohromnych starosti svym nejblizsim ? Svym nejblizsim , kteri by se dennodenne strachovali o Vas zivot , Vas otec by si rikal , proc Vam nedal pesti , v okamziku , kdy by jste rodinu informoval , ze se jedete nechat zabit zcela zbytecne ..... Jsem si zcela jisty , ze ne. Hezky den.
Malý hnusný červíku. Jestli umíš více písmen než azbuka hoď si do překladače třeba tohle.
Odkaz
No to jsou názory mnohých dement nich pisatelů přede mnou o zoldakovi a pod. Takže legionáři z 1 sv. války, česká legie od Tobruku, letci RAF či Gabčík s Kubištou byli také žoldáci pro peníze???? To že já ,nebo někdo jiný, nemá tu odvahu jako on znamená ,že na něj budu psát ,,špínu"?? Samozřejmě těm co mají proputinovske myšlení či nepochopí, že dle ženevských úmluv je naší povinností napadeným státům pomáhat a tudíž trochu snížit životní úroveň těžko něco vysvětlit. Já se klaním před mladým hrdinou.
Trnek , tvl. to jsou šílené bláboly ! Je samozřejmě škoda mladého života , ale nechal se zabít v cizí válce za cizí zem , jako placený žoldák !! A ještě k tomu FORUM napíše "český voják" - naše armáda válčí na UA ??? 🤦♂️🤦♂️ Legie od Tobruku - ono něco takového existovalo ? Letci RAF a příslušníci Československých jednotek v zahraničí za války , bylo něco úplně jiného , tak to neslučujte !
Jo a pro info : Žádná z Ženevských úmluv a jsou čtyři nás nezavazuje k pomoci napadenému státu , to je Váš výmysl.
Je úplně jedno co byl, byl to Čech. A mladí Ukrajinci se drží přísloví "kdo uteče vyhraje".😡😡😡😡😡
nebo přežije