1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Všichni europoslanci, kteří to podpořili, jsou bez úcty k prostředkům, které vydělali občané EU. Válka je nesmyslná a ještě nesmyslnější je její pokračování, což dnes po prozření jinými slovy řekl i PePa. Ve státě, prolezlém korupcí,

nelze ani kontrolními mechanizmy EU zaručit, že prostředky neskončí na účtech oligarchů.

151
Před 1 rokemUpraveno
Josef Matoušek

Prezident Pavel nic takového neřekl, a jestli by se vám líbilo být ruSSkou gubernií, tak mě tedy ne a určitě nebudu sám.

102
Před 1 rokem

Politika součastné vlady Kremlu je už několik let na vedlejší koleji.Ukrajina dělá vše aby Rusko nenasledovala.Pomáhat Ukrajině je nutné a k tomu jsou nutné prachy.Chapu že se to našim kremrolkám nemůže líbit ale tak to je.Moskva si to podělala u všech demokratických států a žádný jí už nevěří.

68
Před 1 rokem
Lea Žaková

To máte pravdu to opravdu dělá už od rozpadu SSSR jen nevím proč je tam na každém rohu korupce a začíná to už na hranicích a také nechápu, když je to tam tak skvělé , že sem už od počátku míří tisíce Ukrajinců za prací. Doufám, že jste ubytovala doma nějaké Ukrajince a půl výplaty posíláte na Zbraně pro UA .

22
Před 1 rokem

Tři stateční a normálně uvažující, nesloužící zájmům zbrojařů ve zkorumpované EU...bohužel, je jich málo. Ale přece jen jsou...

103
Před 1 rokem

Vždycky, když se někde objeví autentické fotografie z nejakeho setkání paní Kateřiny Konečné, má za těmi brýlemi záblesky optimistickeho čekání lepších zítřků a současně výhrůžky těm, kdo by jí snad nedejboze chtěli vstoupit do cesty. Ve svém věku už nemám problem říci, že komunismus je zlo. Skutečné zlo.

22
Před 1 rokem
Jindřich Filip

To má být sebekritika?

12
Před 1 rokem

Paní Konečná má pravdu pětidemolice v čele s ukrajinským premiérem Piotrem Fialovicem okrádá český národ a cpe naše peníze na Ukrajinu 🤮🤮🤮🇺🇦🇺🇦🇺🇦👎👎👎

87
Před 1 rokem
Ivan Svoboda

Já mám taky jednu naučenou...komunisti nás okrádali 40 let 😉

26
Před 1 rokem

Odkaz

4
Před 1 rokem

Tyhle tři jména absolutně nevolit-jsou to vyvrhelové národa!!!

95
Před 1 rokem
Božena Skalická

Vy nebudete nikomu přikazovat koho má, nebo nemá volit, Skalická.

43
Před 1 rokem

Jak jinak, "svatá trojice"...chce se mi z nich blít!

69
Před 1 rokem
Pavel Krahula

Mate potrebu obtezovat vsechny se svymi zaludecnimi problemy?

34
Před 1 rokem

Sypat peníze do zkorumpované země je jako házet je do černé díry, kteří oligarchové se budou mít dobře.

75
Před 1 rokem
Marsel Lišková

Putin doufam ne

14
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

A to si EU pořídí novou tiskárnu na eura pro Ukrajinu ? Protože podle ekonomických výsledků je taková dotace pro oligarchy a další "potřebné"

veliká díra do už tak mínusového rozpočtu Evropy. Je to jen nesmyslné zadlužování na které doplácí obyvatele našeho kontinentu.

Takže jednoznačně fandím těm, kteří měli rozum a tento vyhazov peněz nepodpořili.

26
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt