Všichni europoslanci, kteří to podpořili, jsou bez úcty k prostředkům, které vydělali občané EU. Válka je nesmyslná a ještě nesmyslnější je její pokračování, což dnes po prozření jinými slovy řekl i PePa. Ve státě, prolezlém korupcí,
nelze ani kontrolními mechanizmy EU zaručit, že prostředky neskončí na účtech oligarchů.
Prezident Pavel nic takového neřekl, a jestli by se vám líbilo být ruSSkou gubernií, tak mě tedy ne a určitě nebudu sám.
Politika součastné vlady Kremlu je už několik let na vedlejší koleji.Ukrajina dělá vše aby Rusko nenasledovala.Pomáhat Ukrajině je nutné a k tomu jsou nutné prachy.Chapu že se to našim kremrolkám nemůže líbit ale tak to je.Moskva si to podělala u všech demokratických států a žádný jí už nevěří.
To máte pravdu to opravdu dělá už od rozpadu SSSR jen nevím proč je tam na každém rohu korupce a začíná to už na hranicích a také nechápu, když je to tam tak skvělé , že sem už od počátku míří tisíce Ukrajinců za prací. Doufám, že jste ubytovala doma nějaké Ukrajince a půl výplaty posíláte na Zbraně pro UA .
Tři stateční a normálně uvažující, nesloužící zájmům zbrojařů ve zkorumpované EU...bohužel, je jich málo. Ale přece jen jsou...
Vždycky, když se někde objeví autentické fotografie z nejakeho setkání paní Kateřiny Konečné, má za těmi brýlemi záblesky optimistickeho čekání lepších zítřků a současně výhrůžky těm, kdo by jí snad nedejboze chtěli vstoupit do cesty. Ve svém věku už nemám problem říci, že komunismus je zlo. Skutečné zlo.
To má být sebekritika?
Paní Konečná má pravdu pětidemolice v čele s ukrajinským premiérem Piotrem Fialovicem okrádá český národ a cpe naše peníze na Ukrajinu 🤮🤮🤮🇺🇦🇺🇦🇺🇦👎👎👎
Já mám taky jednu naučenou...komunisti nás okrádali 40 let 😉
Odkaz
Tyhle tři jména absolutně nevolit-jsou to vyvrhelové národa!!!
Vy nebudete nikomu přikazovat koho má, nebo nemá volit, Skalická.
Jak jinak, "svatá trojice"...chce se mi z nich blít!
Mate potrebu obtezovat vsechny se svymi zaludecnimi problemy?
Sypat peníze do zkorumpované země je jako házet je do černé díry, kteří oligarchové se budou mít dobře.
Putin doufam ne
A to si EU pořídí novou tiskárnu na eura pro Ukrajinu ? Protože podle ekonomických výsledků je taková dotace pro oligarchy a další "potřebné"
veliká díra do už tak mínusového rozpočtu Evropy. Je to jen nesmyslné zadlužování na které doplácí obyvatele našeho kontinentu.
Takže jednoznačně fandím těm, kteří měli rozum a tento vyhazov peněz nepodpořili.