1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Příspěvky zaplacené, počasí pěkné, tak co bysme nevyrazili na výlet do Matičky Prahy

44
Před 1 rokem

odboráři z principu nechtějí, aby tady bylo lépe.... kdo by pak posílal příspěvky na jejich nadstandardní bezstarostný život....

31
Před 1 rokem
Robert Procházka

Takový šolich jako je být profesionálním odborářem už se v životě asi nenaskytne.😁

23
Před 1 rokem

I v zájmu odborů, které já osobně považuji za relikvii minulosti, by mělo být zpružnění trhu práce. Navíc v případě výpovědi bez udání důvodu bylo uvažováno pětimesíční odstupné. Ostatně každý zaměstnanec může dát výpověď bez udání důvodu, takže by se pouze srovnaly podmínky.

24
Před 12 měsíci
Martin Šimůnek

Trochu se porozhlédněte po světě. Odbory nejsou relikvie minulosti, ale fungují všude.

5
Před 1 rokem

Pan Středula ožil, zaplatil konečně členství, kamarádi mi podrželi trafiku a nyní se ukazuje v plném lesku. Člověk který nikdy nezaměstnával lidi, nevadl firmu ale chce radit vládě jak to má dělat. Já si myslím, že odbory mají jednat s firmami, jak vylepšit zaměstnancům podmínky!! Ale ono je jednodušší nadávat na vládu, jak to dělá špatně, aby ONA něco prosadila a firmy to musely zvládnout. To nejsou odbory ale pijavice, jediné c mě těší, že jim neplatím nic, nejsem blbý

12
Před 1 rokem
Děda Radek

Jenom navedený,dědku.

3
Před 1 rokem

To je tak když šéfa odborů dělá člověk který v životě nepracoval.Chodi ve značkových oblecích ,hodinky za desetitisíce,ale na příspěvky nemá. Hlavně že zastupuje a "bojuje" za dělnickou třídu.Vetsi paradox nevymysliš.je to ša..ek.

28
Před 1 rokem

Představitel odborů veřejně nevyzývá k podpoře ČSSD, ale k podpoře sociální demokracie SOCDEM. Značku ČSSD si totiž přivlastnila Česká suverenita - sociální demokracie, aby tak parazitovala na skutečné sociální demokracii.

10
Před 1 rokem
Antonín Seďa

jakože parazit by parazitoval na parazitovi...

19
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Odbory zrušit, jsou to jenom převlečení komouši, které nikdo nevolil. Úlohou odborů vždy byla ochrana zaměstnanců vůči jejich zaměstnavatelům, proto je směšné, že jejich největším spojencem je Babiš, největší "vykořisťovatel" v zemi. Může být ještě něco absurdnějšího?

40
Dan Janek

Tak ve firmách své opodstatnění mají, ale ne na celostátní úrovni.

7
Před 1 rokem

Odbory možná někdy někde mají smysl, ale proč si vždy jako šéfa zvolí toto 😮

Další bezpáteřní sliz na dobře placeném postu - fakt někdo věří, že mu jde o lidi?

Mimochodem - v současnosti může zaměstnanec odejít třeba z hodiny na hodinu a zaměstnavatel proti tomu nic nenadělá. Navíc mu musí dát všechny doklady potřebné pro ÚP nebo dalšího zaměstnavatele. Nemá na tyhle lemply žádnou páku. A když nechce lempla ve své firmě ? Hlídat KDY "hrubě poruší" pracovní kázeň - musí mít velmi dobře nastudováno co vlastně je hrubé porušení. Pak následují vytýkací dopisy a složité postupy a nebo (jak vykřikuje pan Středula) dle ZP může dát zaměstnanci LEMPLOVI výpověď a zaplatit mu parádní odstupné. Super !!! tak to má logiku. Dost na tom, že stát diktuje soukromým subjektům kolik hodin a jak mají zaměstnanci pracovat, kolik musí dát na mzdy a co všechno musí platit a zajišťovat, aby se zaměstnanci cítili bezpečně.

4
Před 12 měsíci
Pat Hora

Mně pan Středula přijde jako parazit, který jen poštvává lidi,konstruktivního nenavrhuje nic.Ať zkusí chytrák někoho zaměstnávat.

2
Před 12 měsíci

Jurečka? To je ten z té pidistrany a ministerstva, kde se v pracovní době může chlastat?

8
Před 1 rokem

Za mně: Středulu není možno brát jako seriózního partnera k jednání.

36
Před 1 rokem
Zdeněk Mravčík

Středula - je ten co má od narození ruce jako krtek?

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt