1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Jsem zvědav co vy pisálci budete dělat když Rusko obsadí Ukrajinu a bude postupovat dál na západ. Utečete na západ nebo už máte připravené ruské vlajky?

64
Před 1 měsícem
František Setina

Chodit do práce, jíst,sportovat . A co vy?

47
Před 1 měsícem

Zvláštní, že to organizuje plátek, kde na vás pořád vyskakuje.. Prosíme podpořte nezávislou žurnalistiku 😂

10
Před 1 měsícem
Milan Vaňhara

Přesně, jen neví co je to nezávislá žurnalistika, když straní nutellobandě.

14
Před 1 měsícemUpraveno

Tam na tom plakátů je něco podobného co sliboval Fiala nenechame nikoho padnout a ejhle už je tam psané nenechame Ukrajinu padnout takže to platí pouze pro Ukrajinu tak si to přeje Ukrajinská vlada

39
Před 1 měsícem

0,0000001 % hrdého národa podepsalo petici.

17
Před 1 měsícemUpraveno
Zdeněk Pešek
  • Ochrana zvířat 123000
  • Ochrana koček 16000

3, Záchrana Fokusu V.M. 6000

• Ochrana srnčí zvěře 2390
  • Ochrana Ukrajiny 2300
  • Záchrana kavárny U mlsné kočky 1780
5
Před 1 měsícem

Kdo chce pomáhat Ukrajině tak ať pomáhá ale ze svého. Všichni co se přihlásili bych zregistroval a strhával jim z platu nebo důchodu určitý obnos. To by byla pomoc Ukrajině, kdo ví kolik by jich těch dárců zbylo?

1
Před 1 měsícem

Pro mne,je přeci jasné,že jsme členy EU a NATO, to nám přece nikdo nebere,to jste v té petici psát nemuseli,ale nabádat lidi,aby náš stát dával na zbrojení 3,5 % HDP je velmi špatné,velmi ztěží se dopracujeme za 5 let k těm třem %,tak toho nechte,já nejsem na to zvědavý a myslím,že určitě nebudu sám.Klidně si demonstrujte, vždyť to je Váš sport v Praze,jen byste se měli nad svým rozhodnutím zamyslet,protože Ukrajina není naše věc.Pomoc uprchlíkům je namístě to ano,ale vyfasovat kvér a jít se nechat zastřelit,to je hodně silná káva a z těch dvou tisíc co podepsali tu petici by s tím kvérem šlo střílet na UA myslím tak deset,dvanáct lidí,co myslíte?

4
Před 1 měsícem

Nechápu proč protestují a píšou petice. Máš tak dej pokud nemáš tak nerozhoduj o peníze nás všech. Osobně raději na léčbu naších občanů vynaložím peníze než na cizí stát . A je mi jedno jaký . Pokud stát není schopen zaplatit léčbu svého občana a posílá peníze jinde je to špatně. Za prvé píšu jako občan ne politik . Žebříček mých hodnot rodina, spoluobčané, a pokud něco zbyde tak cizí stát. A ještě bych UA lidem co pracují uvalil pořádnou válečnou daň ať si platí svojí válku. Jak mi někdo napíše že to není jejich válka tak v prvé řadě ani naše. Když chce někdo pomoci může posílat ,jinak vláda zadlužuje vnoučata aby zaplatila dluhy .

4
Před 1 měsícem

Zdejší Forum 24 neskutečně žebrá po čtenářích,aby přispěli na údajnou demokratickou žurnalistiku. Umíte se taky živit rukama jako poctivě pracující dělníci,po kterých ještě chcete ,aby přispívali na něco,s čím nesouhlasí!!!

17
Před 1 měsícem

K podpisu by měli připojit číslo sveho účtu a adresu kam jim bude doručena jízdenka na Ukrajinu 😁

78
Před 1 měsícem

No tak ti co to podepsali můžou sednout na vlak a jet bránit tu jejich Ukrajinu

97
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt