Jsem zvědav co vy pisálci budete dělat když Rusko obsadí Ukrajinu a bude postupovat dál na západ. Utečete na západ nebo už máte připravené ruské vlajky?
Chodit do práce, jíst,sportovat . A co vy?
Zvláštní, že to organizuje plátek, kde na vás pořád vyskakuje.. Prosíme podpořte nezávislou žurnalistiku 😂
Přesně, jen neví co je to nezávislá žurnalistika, když straní nutellobandě.
Tam na tom plakátů je něco podobného co sliboval Fiala nenechame nikoho padnout a ejhle už je tam psané nenechame Ukrajinu padnout takže to platí pouze pro Ukrajinu tak si to přeje Ukrajinská vlada
0,0000001 % hrdého národa podepsalo petici.
3, Záchrana Fokusu V.M. 6000
Kdo chce pomáhat Ukrajině tak ať pomáhá ale ze svého. Všichni co se přihlásili bych zregistroval a strhával jim z platu nebo důchodu určitý obnos. To by byla pomoc Ukrajině, kdo ví kolik by jich těch dárců zbylo?
Pro mne,je přeci jasné,že jsme členy EU a NATO, to nám přece nikdo nebere,to jste v té petici psát nemuseli,ale nabádat lidi,aby náš stát dával na zbrojení 3,5 % HDP je velmi špatné,velmi ztěží se dopracujeme za 5 let k těm třem %,tak toho nechte,já nejsem na to zvědavý a myslím,že určitě nebudu sám.Klidně si demonstrujte, vždyť to je Váš sport v Praze,jen byste se měli nad svým rozhodnutím zamyslet,protože Ukrajina není naše věc.Pomoc uprchlíkům je namístě to ano,ale vyfasovat kvér a jít se nechat zastřelit,to je hodně silná káva a z těch dvou tisíc co podepsali tu petici by s tím kvérem šlo střílet na UA myslím tak deset,dvanáct lidí,co myslíte?
Nechápu proč protestují a píšou petice. Máš tak dej pokud nemáš tak nerozhoduj o peníze nás všech. Osobně raději na léčbu naších občanů vynaložím peníze než na cizí stát . A je mi jedno jaký . Pokud stát není schopen zaplatit léčbu svého občana a posílá peníze jinde je to špatně. Za prvé píšu jako občan ne politik . Žebříček mých hodnot rodina, spoluobčané, a pokud něco zbyde tak cizí stát. A ještě bych UA lidem co pracují uvalil pořádnou válečnou daň ať si platí svojí válku. Jak mi někdo napíše že to není jejich válka tak v prvé řadě ani naše. Když chce někdo pomoci může posílat ,jinak vláda zadlužuje vnoučata aby zaplatila dluhy .
Zdejší Forum 24 neskutečně žebrá po čtenářích,aby přispěli na údajnou demokratickou žurnalistiku. Umíte se taky živit rukama jako poctivě pracující dělníci,po kterých ještě chcete ,aby přispívali na něco,s čím nesouhlasí!!!
K podpisu by měli připojit číslo sveho účtu a adresu kam jim bude doručena jízdenka na Ukrajinu 😁
No tak ti co to podepsali můžou sednout na vlak a jet bránit tu jejich Ukrajinu