Češi jsou hrdý národ - Já jsem podle sčítání obyvatel Moravan, tak za mně nemluví. Ostatně se však domnívám, že uvedení účastnící dali k dispozici svá konta.
Dva tisíce, kolik je to desetin procent, směšné. To není hodnotící měřítko. Nikdo jim nebrání v tom, aby si vybrali konto, nakoupili špuntovky, ženy zdravotní brašničky a pro jistotu se sebrali a šli bojovat, aby měli jistotu, že to neskončí někde jinde a splní to svůj účel!
Ti co to podepsali,by měli posílat aspoň polovinu svého platu.Ja posílám raději na naše děti,když na to pojišťovny nemají.
Více než dva tisíce lidí chtějí dál podporovat výstavbu sjezdovek na západě UA a nákup hotelů v Chorvatsku. Jen tak dál. Co to bude příště? Nějaký soukromý ostrov na Bahamách pro zeleného komedianta??
Proč mluvíte za všechny?Obrana ČR ano,UA vyhozený peníze.
Prectete si clanem jak Ukrajinci vykupuji Polske firmy preopousteji lidi a majetek firmy rozprodaji. V byznysu pratele nejsou a uz vubec ne ukrajinci. Neni mozne, aby Zelenskyj o techto machinacich nevedel. Uz je jenom drzej.
Proč podpisy? Jízdenku na Ukrajinu si snad umí koupit, svou pomoc Ukrajině mohou dokázat na frontě. Možná na nástupišti potkají Polívku, Vetchého, Trojana a další ,,umělce".
Když chcete, tak dávejte, ale ze svého. Já nechci, tak mě do toho netahejte. Kdo vám dal právo rozhodovat za všechny? Doufám že Babiš bude rozumný a smete to ze stolu.
2 000 OBČANU' !!!! Tak to je ta "" VELIKA' , PŘEVELIKA' VĚTŠINA "" OBČANU' , prezentovaná na všech sociálních sítích , která HODLA' i NADA'LE SBI'RKAMI a ZBRANĚMI podporovat KORUPCI a VA'LKU na UKRAJINĚ !!!!!!!!!!!!!
Nikdo jim v tom nebrání , ale ze svého !!! To by bylo jiné kafe , to by nepodepsal nikdo . Z cizího jsou podepsání hrdinové ? Ať napíší kolik dají ti hrdinové ze svého ???