1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Češi jsou hrdý národ - Já jsem podle sčítání obyvatel Moravan, tak za mně nemluví. Ostatně se však domnívám, že uvedení účastnící dali k dispozici svá konta.

3
Před 1 měsícem

Dva tisíce, kolik je to desetin procent, směšné. To není hodnotící měřítko. Nikdo jim nebrání v tom, aby si vybrali konto, nakoupili špuntovky, ženy zdravotní brašničky a pro jistotu se sebrali a šli bojovat, aby měli jistotu, že to neskončí někde jinde a splní to svůj účel!

4
Před 1 měsícem

Ti co to podepsali,by měli posílat aspoň polovinu svého platu.Ja posílám raději na naše děti,když na to pojišťovny nemají.

26
Před 1 měsícemUpraveno

Více než dva tisíce lidí chtějí dál podporovat výstavbu sjezdovek na západě UA a nákup hotelů v Chorvatsku. Jen tak dál. Co to bude příště? Nějaký soukromý ostrov na Bahamách pro zeleného komedianta??

8
Před 1 měsícemUpraveno

Proč mluvíte za všechny?Obrana ČR ano,UA vyhozený peníze.

85
Před 1 měsícem

Prectete si clanem jak Ukrajinci vykupuji Polske firmy preopousteji lidi a majetek firmy rozprodaji. V byznysu pratele nejsou a uz vubec ne ukrajinci. Neni mozne, aby Zelenskyj o techto machinacich nevedel. Uz je jenom drzej.

1
Před 1 měsícem

Proč podpisy? Jízdenku na Ukrajinu si snad umí koupit, svou pomoc Ukrajině mohou dokázat na frontě. Možná na nástupišti potkají Polívku, Vetchého, Trojana a další ,,umělce".

15
Před 1 měsícem

Když chcete, tak dávejte, ale ze svého. Já nechci, tak mě do toho netahejte. Kdo vám dal právo rozhodovat za všechny? Doufám že Babiš bude rozumný a smete to ze stolu.

17
Před 1 měsícem

2 000 OBČANU' !!!! Tak to je ta "" VELIKA' , PŘEVELIKA' VĚTŠINA "" OBČANU' , prezentovaná na všech sociálních sítích , která HODLA' i NADA'LE SBI'RKAMI a ZBRANĚMI podporovat KORUPCI a VA'LKU na UKRAJINĚ !!!!!!!!!!!!!

1
Před 1 měsícem

Nikdo jim v tom nebrání , ale ze svého !!! To by bylo jiné kafe , to by nepodepsal nikdo . Z cizího jsou podepsání hrdinové ? Ať napíší kolik dají ti hrdinové ze svého ???

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt