1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Hnutí ANO mě připomíná satanistickou sektu, která vzývá silného vůdce. Že ten vůdce ji chce oslabit, využít a z otročit už ale odmítá vnímat

32
Před 1 měsícem

Politika ANO směřuje pouze k jedinému cíli - udělat z ČR bezbranný z Evropy vykořeněný satelit Ruska s autoritářským vůdcem v čele po vzoru Maďarska.

8
Před 1 měsícem

Když rozjedeme zbrojní výrobu kdo ty zbraně od nás bude kupovat?Za rok naplníme sklady pro naší 30tisovou atmádu.Budou od nás kupovat obrněné transportéry ostatní státy EU když je samy vyrábějí?Aby se výroba vyplácela musí mít odbyt. Vojenská taky.

14
Před 1 měsícem

Kolik toho zas vylemtal?

1
Před 1 měsícem

Další článek jak pisatel vše obrátí tu diskuzi jsem poslouchal a bylo to úplně jinak než jak tady popisuje

44
Před 1 měsícemUpraveno
Schmiedt Karel

Ne nebylo,bylo to přesně takhle,už u tý televize se mi z Vondráčka zvedal kufr

24
Před 1 měsícem

Tenhle opilec s kytarou a advokát vymahačské firmy, který svým jednáním připravil o střechu nad hlavou stovky samoživitelek a důchodců má ještě tu drzost takhle vystupovat?

8
Před 1 měsícem

Třeba připomenou Vondráčkovo vysokoškolské vzdělání, vystudoval filosofii a ne ledajakou - marxisticko- leninskou, což mnohé vysvětluje.

2
Před 1 měsícem
Přemysl Bělohlav

To studovali všichni. Do roku 1989.

Před 1 měsícem

Zrovna Vondráček proruský šmejd, neodpoví přímo na jedinou otázku. Voličům ANO to nevadí, podporují to. ANO a jeho voliči. Proruská špína, co čekat od někoho komu nevadí agent STB.

6
Před 1 měsícem

Tihle chudák Česku republiku potopí v perni řadu, jim nikde nešlo o nás jediné o prachy , sou to darebáci.Vondráček to je čislo samo osobě říká

11
Před 1 měsícem

S početně slabou armádou co máme neubráníme ani krajské město. Mladí do armády nechtějí ani za 1 milion kč což je náborový příspěvek. Zbraně nakoupit můžeme ale nemáme je komu dát do ruky.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt