Hnutí ANO mě připomíná satanistickou sektu, která vzývá silného vůdce. Že ten vůdce ji chce oslabit, využít a z otročit už ale odmítá vnímat
Politika ANO směřuje pouze k jedinému cíli - udělat z ČR bezbranný z Evropy vykořeněný satelit Ruska s autoritářským vůdcem v čele po vzoru Maďarska.
Když rozjedeme zbrojní výrobu kdo ty zbraně od nás bude kupovat?Za rok naplníme sklady pro naší 30tisovou atmádu.Budou od nás kupovat obrněné transportéry ostatní státy EU když je samy vyrábějí?Aby se výroba vyplácela musí mít odbyt. Vojenská taky.
Kolik toho zas vylemtal?
Další článek jak pisatel vše obrátí tu diskuzi jsem poslouchal a bylo to úplně jinak než jak tady popisuje
Ne nebylo,bylo to přesně takhle,už u tý televize se mi z Vondráčka zvedal kufr
Tenhle opilec s kytarou a advokát vymahačské firmy, který svým jednáním připravil o střechu nad hlavou stovky samoživitelek a důchodců má ještě tu drzost takhle vystupovat?
Třeba připomenou Vondráčkovo vysokoškolské vzdělání, vystudoval filosofii a ne ledajakou - marxisticko- leninskou, což mnohé vysvětluje.
To studovali všichni. Do roku 1989.
Zrovna Vondráček proruský šmejd, neodpoví přímo na jedinou otázku. Voličům ANO to nevadí, podporují to. ANO a jeho voliči. Proruská špína, co čekat od někoho komu nevadí agent STB.
Tihle chudák Česku republiku potopí v perni řadu, jim nikde nešlo o nás jediné o prachy , sou to darebáci.Vondráček to je čislo samo osobě říká
S početně slabou armádou co máme neubráníme ani krajské město. Mladí do armády nechtějí ani za 1 milion kč což je náborový příspěvek. Zbraně nakoupit můžeme ale nemáme je komu dát do ruky.