1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Myslím si, že kolaborant Fico za blokování vstupu Ukrajiny do NATO, dostane od Putina daleko více. Stejně jako další proruský kolchozník Orbán. Jak jinak si vysvětlit Ficovu zuřivou nechuť souhlasit se vstupem Ukrajiny do NATO? Bezpečnostní složky Slovenska, by si měly Fica dobře pohlídat.

4
Před 4 měsíci

To by si pomohl uplácet dezolata Fica. To radši ty peníze hodit do kanálu!

3
Před 4 měsíci

Tuto lež z Ficových úst pan prezident Zelenskyj nenechá jen tak.

4
Před 4 měsíci

Jo tak to je matroš, začni to Roberte prodávat a vyděláš si za měsíc víc, než jako premiér za celé volební období. Ale pokud budeš chtít mluvit s novináři nebo třeba na vládě či v televizi, tak to radši nehul. Dovez, ale tašku Putlerovi, třeba se zhulí a dojde k názoru, že je lepší si zahulit a kašlat na válčení. Bacha ať tě s tím nepotká Peskov, Lavrov nebo Zacharovová, mohli by ti to ukrást.

8
Před 4 měsíci

To říká kdo? GRU nebo Fico?

57
Před 4 měsíci
Jan Cicvárek

GRU ústy agenta Fica.

54
Před 4 měsíci

Fico je ubožák. Nemá to jak dokázat tohle velmi silné obvinění. Takže si uzavřel jakékoliv jednání se všemi. Nikdo už s ním nebude mluvit mezi 4 očima protože všichni by se báli jakou lež na nich řekne.

To že ukrajinci už s ním nebudou jednat ani kdyby museli nemluvě.

5
Před 4 měsíci

Mně říkal Fico, že bude mít pohlavní styk s krtkem, když mu půjčím motorku. Jeho návrh jsem razantně odmítl. Bylo to za zavřenými dveřmi. Připadá vám, že takový výrok do slušné diskuse nepatří? Mně taky ne. A ta sprosťárna, co vypouští Fico snad ano?

37
Před 4 měsíci

Myslím, že je mnoho lidí, kteři by chtěli Fica ... Doplňte si sami, většinou je to nepublikovatelné :)

2
Před 4 měsíci

Jako doktor práv by měl vědět, že s něčím takovým by měl jít na policií a ne do médií.

A ani se neví, zda se o vstupu UA bude hlasovat, natož pak kdy, a kde bude v ten moment Fico, tedy mu nabízet cokoliv, zvlášť ale něco, co ani nemám, mě osobně nedává smysl

5
Před 4 měsíciUpraveno
Rastislav Glitta

Souhlas. Ale jenom nevím kam s tím na slovači na policii, když maj vše překopané. Asi ke kaliňákovi.

3
Před 4 měsíci

Zaplať pánbůh, že je Robert Fico čestný člověk a nebere úplatky páč by se z toho potom musel zbláznit.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt