ten rusky agent toho uz nakecal... Dialnica Bratisla - Kosice do roku 2010... v politike v roku 2014 nebudem... Zrusim OBRANNU DOHODU S USA... Ani naboj na Ukrajinu .... Proste tak doveryhodnemu cloveku nie je dovod neverit
Zajímá mě kolik procent slováků věří, že Fico mluví o " úplatků " pravdu.
Můj typ je, tak asi dvě procenta, plus několik českých dezolátů.
To je pěkná blbost.
1/ Nebylo to 500 miliónů, ale 500 euro.
2/ Nebylo to za podporu do NATO, ale ZA TO že mu "TO" podrží.
3/ Fico není divný, ale je gay - ještě tak umět Rusky?
Toto je vtip.
Chronický lhář. Bolavá noha Slovenska.
Odkaz
Je to sice smutné - vůči rozumným Slovákům, ale vůbec by nebylo od věci, kdyby se NATO od současného Slovenska úplně odstřihlo a vyloučilo by ho (stejně jako Maďarsko - jen těch Maďarů by mi líto nebylo). 🙂
Je potřeba to prověřit. Pokud by to nebyla pravda, tak Fica potrestat za křivé obvinění a na pár let ho nechat odpočinout za mřížemi. Nevěřím, že by mu někdo nabízel takto nesmyslnou částku.
Fico lže, jen se mstí Zelenskému, že mu utne plyn. Fico měl skoro tři roky, aby se přizpůsobil, ale je to líná krysa. Takže ať si to tam teď užijí.-)
A je to jasné, Fico napráskal na Volodymira úplatek a ten mu od prvního ledna zavře kohoutek s plynem. Fifty fifty.
Ukrajinci už 2 roky opakují vsude že 1.1.2025 tranzit ruského plynu konci. Ty sám jsi před 7 měsíci psal že je to špatně. A teď tady lžeš že to souvisí s Ficem.
Přání otcem myšlenky. Kdyby to ze Zelenského opravdu vypadlo, tak by ten dobytek po tom šel jak slepice po flusu. Ubožák Fico.
Členství UA v NATO není na pořadu dne.
Tak hlavně, že tě nechtěl zastřelit, jako ten terorista, který vystřelil devadesátpětkrát a trefil tě jednou (super ochranka),prodělal 250 výslechů a přežil. To má sluha Putina Zeman kamaráda sluhu Putina.