1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Třeba. Y jsme se konečně vic měli starat sami o sebe,naše státnost mi dlouho chybí.Aby politici starali o občany ČR.Obličeje a výroky Trumpa,Zelenskeho,Macrona a spol by třeba někdo ocenil nějaký čas nevidět.Kam svoje země dovedli,vedou.

1
Před 1 měsícem

Číňaňi Trumpetu roznesou na kopytech.To co vyrobí v Americe za 10 Dolarů,vyrobí v Číně za Dolar.Trump je jen obyčejný,(svými předky),kteří jeho impérium vybudovali rozmazlený hlupák.

3
Před 1 měsícem

Trump, Číno zavolej mi. Čína, Trampe zavolej. Trump, nezavolám. Zavolej nebo ....🤔nebo co, hmmm. Dvě děti na hřišti 😂

4
Před 1 měsícemUpraveno
Monika Kucerova

drobně vás opravím.. v případě Číny bude těch dětí na tom hřišti vic než miliarda.. 🤔

prijde takhle za Si tin pchinem diplomat a říká mu: Pane! Svým jednáním jste naštval 170 milionů Američanů !! A " SI" na to s klidem.. Hmm.. To by se asi mělo urovnat..🤔Tak mi pošlete adresu hotelu kde všichni bydlí !!

3
Před 1 měsícem

Narcis co si čuchnul k moci si myslí, že si před ním každý sedne na pr..l.A ejhle oni se z něj všichni prostě nepodelaj jak on doufal!!

Před 1 měsícem

Tak pevně doufám že Čína si zachová klid e nezahlti trh dluhopisy USA které v ohromném množství drží.Z pozice síly může vystupovat ten co peníze půjčil né dlužník.

1
Před 1 měsícemUpraveno

Myslím, že Trumpovi to bude chvíli trvat než mu doteče, že zatáhne svůj oranžovej ocásek sundá si rudou k šiltovku s legendárním sloganem a pak zkusí ten šašek zavolat do Číny 😂

1
Před 1 měsícem

Čína mi musí zavolat první, dupnul si Trump.

*

Je jako malé, vzteklé, rozmazlené dítě. To se jeho nekritickým obdivovatelům asi asi líbí.

1
Před 1 měsícem

Každý den se ukazuje jak je to bezcharakterní a nafoukaný ubožák.

3
Před 1 měsícem

Narcista senilní dědek s částečnou demencí. Myslím ,že je USA nadšené že si zvolili tak skvělého prezidenta.😁

6
Před 1 měsícem

Bože to je sebestředný idiot 🤦🤦

27
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt