Třeba. Y jsme se konečně vic měli starat sami o sebe,naše státnost mi dlouho chybí.Aby politici starali o občany ČR.Obličeje a výroky Trumpa,Zelenskeho,Macrona a spol by třeba někdo ocenil nějaký čas nevidět.Kam svoje země dovedli,vedou.
Číňaňi Trumpetu roznesou na kopytech.To co vyrobí v Americe za 10 Dolarů,vyrobí v Číně za Dolar.Trump je jen obyčejný,(svými předky),kteří jeho impérium vybudovali rozmazlený hlupák.
Trump, Číno zavolej mi. Čína, Trampe zavolej. Trump, nezavolám. Zavolej nebo ....🤔nebo co, hmmm. Dvě děti na hřišti 😂
drobně vás opravím.. v případě Číny bude těch dětí na tom hřišti vic než miliarda.. 🤔
prijde takhle za Si tin pchinem diplomat a říká mu: Pane! Svým jednáním jste naštval 170 milionů Američanů !! A " SI" na to s klidem.. Hmm.. To by se asi mělo urovnat..🤔Tak mi pošlete adresu hotelu kde všichni bydlí !!
Narcis co si čuchnul k moci si myslí, že si před ním každý sedne na pr..l.A ejhle oni se z něj všichni prostě nepodelaj jak on doufal!!
Tak pevně doufám že Čína si zachová klid e nezahlti trh dluhopisy USA které v ohromném množství drží.Z pozice síly může vystupovat ten co peníze půjčil né dlužník.
Myslím, že Trumpovi to bude chvíli trvat než mu doteče, že zatáhne svůj oranžovej ocásek sundá si rudou k šiltovku s legendárním sloganem a pak zkusí ten šašek zavolat do Číny 😂
Čína mi musí zavolat první, dupnul si Trump.
*
Je jako malé, vzteklé, rozmazlené dítě. To se jeho nekritickým obdivovatelům asi asi líbí.
Každý den se ukazuje jak je to bezcharakterní a nafoukaný ubožák.
Narcista senilní dědek s částečnou demencí. Myslím ,že je USA nadšené že si zvolili tak skvělého prezidenta.😁
Bože to je sebestředný idiot 🤦🤦