Pane Kalousku,vy se jako vůl vůbec nemusíte cítit.Bylo by dobré aby jste se poohlédl za svou politickou minulostí a nejlépe by bylo kdyby jste zmizel i z veřejnosti.Vy jako osoba jste opravdu atrapa.
"Loni skončilo hospodaření státu se schodkem 288,5 miliardy korun, návrh předpokládal deficit 295 miliard korun. Šlo o nejlepší výsledek od začátku pandemie covidu-19, ale zároveň čtvrtý nejhlubší schodek v historii Česka."
Loni ale žádná pandemie nebyla!
Já bych neurážel voly. Historicky prokázali větší užitek než Stanjura.
Já bych to nazval prozaicky - podvodník, který to vlastně ani neumí.
No,on to opravdu neumí,o tom přesvědčil,ale obarvil si kštici,
takže dobrý.
Zavřít lumpa až zčerná,se říkalo.
Tohle je ale vládní plátek, není možné aby se zde vyskytla kritika vlády přece :)
Vy myslíte, když Kalousek kritizuje Stanjuru a rozpočet vlády, že to není kritika Stanjury a vlády? Trochu na kebuli, nemyslíte? Zřejmě nemyslíte..
Parta neschopných amatérů, která se morálním podfukem dostala k moci. Od nich se nedá čekat nic dobrého. Ale koryta si budou držet .
Mirku, uklidněte se. Fiala a ani Stanjura nemohou za to, že už nejste ministrem financí. My víme, že jste byl dobrým ministrem, ale je jiná doba, která si vyžaduje jiné lidi a jinou strategii.
Ten přívlastek se k němu hodí už proto že schvaloval tuto zlodějsky prolhanou vládu .
Kalousku nemám ani na housku,tak nějak.Švédská vojska v 17 století tu napáchala méně škody než on sám.Jeho drzost nezná mezí vůbec se vyjadřovat ekonomicky již vůbec.
Hlúpý Vašek promluvil...😎
Kalouska jsem nikdy nevolil a volit nebudu. Ale ve srovnání se Stanjurou je o 3 úrovně rozumu výše.
A teď co je menší zlo.???
Každá vláda před volbami říká něco jiného a po volbách se chová jinak. To není žádná novinka.