1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Pane Kalousku,vy se jako vůl vůbec nemusíte cítit.Bylo by dobré aby jste se poohlédl za svou politickou minulostí a nejlépe by bylo kdyby jste zmizel i z veřejnosti.Vy jako osoba jste opravdu atrapa.

25
Před 9 měsíci

"Loni skončilo hospodaření státu se schodkem 288,5 miliardy korun, návrh předpokládal deficit 295 miliard korun. Šlo o nejlepší výsledek od začátku pandemie covidu-19, ale zároveň čtvrtý nejhlubší schodek v historii Česka."

Loni ale žádná pandemie nebyla!

Před 9 měsíci

Já bych neurážel voly. Historicky prokázali větší užitek než Stanjura.

Já bych to nazval prozaicky - podvodník, který to vlastně ani neumí.

7
Před 9 měsíci
Lubos Nytra

No,on to opravdu neumí,o tom přesvědčil,ale obarvil si kštici,

takže dobrý.

Zavřít lumpa až zčerná,se říkalo.

5
Zobrazit další reakci
Před 9 měsíci

Tohle je ale vládní plátek, není možné aby se zde vyskytla kritika vlády přece :)

31
Před 9 měsíci
Jan Novák

Vy myslíte, když Kalousek kritizuje Stanjuru a rozpočet vlády, že to není kritika Stanjury a vlády? Trochu na kebuli, nemyslíte? Zřejmě nemyslíte..

5
Před 9 měsíci

Parta neschopných amatérů, která se morálním podfukem dostala k moci. Od nich se nedá čekat nic dobrého. Ale koryta si budou držet .

31
Před 9 měsíci

Mirku, uklidněte se. Fiala a ani Stanjura nemohou za to, že už nejste ministrem financí. My víme, že jste byl dobrým ministrem, ale je jiná doba, která si vyžaduje jiné lidi a jinou strategii.

1
Před 9 měsíci

Ten přívlastek se k němu hodí už proto že schvaloval tuto zlodějsky prolhanou vládu .

3
Před 9 měsíci

Kalousku nemám ani na housku,tak nějak.Švédská vojska v 17 století tu napáchala méně škody než on sám.Jeho drzost nezná mezí vůbec se vyjadřovat ekonomicky již vůbec.

3
Před 9 měsíci
Vaclav Holakovsky

Hlúpý Vašek promluvil...😎

1
Před 9 měsíci

Kalouska jsem nikdy nevolil a volit nebudu. Ale ve srovnání se Stanjurou je o 3 úrovně rozumu výše.

20
Před 9 měsíci
Radomír Gumulec

A teď co je menší zlo.???

1
Před 9 měsíci

Každá vláda před volbami říká něco jiného a po volbách se chová jinak. To není žádná novinka.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt