Jestli republikáni zjistili ze Trump je osel až teď, porážku si zaslouží jsou fakt hloupý. Cla jsou správně zeptejte se našeho myslitele Turka od Motoristů.
Kačer má jasno
Nic a nikdo s tímto zločincem nepohne ... 🫢😥🇺🇸👎
"Odstaveny " kongres se začíná dozadovat svých práv, hurá poté co ten ekonomicky "ANALFABET" Trump dělá za "ZVĚRSTVA " !!!
O daních a clech by v demokracii měl vždy rozhodovat parlament. Je s podivem, že zrovna toto může být ve Spojených státech zpochybňováno, když na “No taxation without representation” Étos Spojených států vlastně vznikl. Zavádění daní a cel z rozhodnutí panovníka je naopak typickou vlastnostní nekonstitučních monarchií. Možná to přijde Arabům v Ománu, či Saudské Arábii normální. Ale Američanům?
Nejen cla hoši. Sebrat EU třetinu rozlohy s tím, že to určitě pochopí a Kanadu celou, to se spojencům žvýká tak těžko, že už to nejsou spojenci.
fascinuje mě ta motivace..to že to ohrožuje Američany je moc netankuje,ale ohrožuje to volební hlasy!..tak ještě chvilku dumejte,jestli zase dělat svou práci,nebo nechat ještě Doníkovi Ameriku na hraní.
Ohrožuje nejen Američany, ale celý svobodný svět. Ukrajině odmítl prodat zbraně, ač chtěli zaplatit cash (otevřeně tím podporuje russkko) a bohužel, se také proslýchá, že chystá válku s Čínou. Tak to by byl svět opět v plamenech!
Takhle to dopadne, kdy mocní tohoto světa jsou staří psychopaté, které absolutně nezajímá, co bude za 10, 20, 50 let, oni tu už stejně nebudou.🙁
Já mám obavu, že Trump jsa přesvědčen o své neomylnosti bude chtít prolomit dva mandáty a bude se snažit o změnu ústavy. Pokud se pak budou konat volby s jeho účastí a prohraje je, řekne, že neodstoupí, protožy byly zfalšované. Vo co!
Je to docela mozne, ze mu to projde. Vsichni se tam toho mstiveho dedka boji, jde jim o existenci.
Čínské zdi-cla fungují spolehlivě! Proti oslům co je staví.
Jak můžou být chyba, když je uvalil nejchytřejší, nejopálenější prezident s nejkrásnějšími vlasy na světě?
Hezké summary. Díky.