Žebráci se rozjeli 🤣🤣🤣
Fotečky by asi nebyli, že?
V odkazu na originál 😉
A co aktuální hity na bojišti - T55 a T34 ? 🙂
To neviete jak je Putin mazaný.Naláka Ukrajincov na Krym starou technikou a potom sa na nich vrhne stovkami a ticícami Armát,Šachmatov,Aligátorov a iných krokodílov
A to na těch tričkách byl Putin polonahý od pasu nahoru, nebo od pasu dolů?
Občas mi to připomene, jak jsme kdysi jednávali s rusákama a nebylo nám po chuti jejich pojetí celé záležitosti: u nás to nebylo kompatibilní se zavedeným systémem a celá věc byla nadbytečná, zatímco oni se o svůj systém nestarali, jen potřebovali získat páku na jednotlivé neposlušné firmy.
Když jsem se vzpouzeli, připravili na Československo podraz. Jenže nezvládli jeho organizaci a právě "díky tomu podrazu" zvítězilo československé stanovisko.
Dlužno podotknout, že odpovědný zástupce Sovětského Svazu (profesor, chytrý a naprosto rovný, férový chlap) s tím nechtěl mít nic společného. A ani neměl. Projednali si to moskevští úředníci v jeho nepřítomnosti a vůbec si to neuvědomili. Ovšem výsledek platil a ti úředníci si to pak slízli za to že to zk- zk- zk- (jak to říkal kdysi v parlamentu Kalousek) zk-azili.
Ha,ha,ha - nejvíce mě pobavil ten polonahý Putin na koni,už vidím jak rusáci cválají na ukrajinské frontě na koních navlečených do triček s Putinem,protože jim Ukrajinci zničili všechny tanky. A na tom kontrolním stanovišti kontrolují policajti vodu? A co takhle vodka,ta by pro ně nebyla ? 😂😂😂
To je k vzteku. Tak mosskvě byla výstava modelů a já jsem ji nestihl.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
A směšné, zejména ta trička s propagandou.