1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

O nějakém Foltýnovi toho moc nevím. Co je to za člověka? Řekl o někom, že je svi.ě? Pokud ano, vypovídá to cosi o jeho charakteru a osobnosti. Asi nic moc.

A tento článek? Ten jsem si přečetl celý. A dojem z něho? Dobře placená propaganda. Kdyby jej nepsala žena, tipnul bych si na Timura a jeho partu. Ti byli také odtamtud.

A výsledek? Tolik popsaných řádků, tolik zbytečně zabitého času, s jedním jediným výsledkem - dobrým honorářem.

Tak buď zdráva Timurko. 😉🎖️🎖️🎖️

33
Před 6 měsíci
Josef Novák

Mě by zajímalo, myslíte si, že náš národ žádné svlně neobsahuje? Nebo máte pocit, že to je někdo jiný, než naznačil pan Foltýn? Anebo je to tak, že byste byl spokojen, kdyby použil spisovné slovo "zlý"?

12
Zobrazit dalších 21 reakcí
Před 6 měsíci

Tak, dobrá rada nad zlato, ale nemyslím si, že je dobré rozebírat pana Foltýna.

Ten ,je vládní zmocněnec z hHadu, který nám chce ukázat, jak by vypadala totalita, kdyby byl ještě o pár stupínků výše.

Nechtěl bych se dotknout novinářky, ale podle jména se určitě narodila v ČR a je obeznámená a sžitá s poměry.

I její Volodymyr prohlásil, že ukončí boje na Donbasu.Ale je fajn , že nyní už jí nevadí.

Mě vadí , že redaktoři Forem, silně dotovaní státní kasou neustále rozdmychávají v ČR vlnu nesnášenlivosti.

Ať si propagují koho chtějí, ale ten novinářský jazyk vypadá opravdu na dřívější doby.

33
Před 6 měsíci
Roman Werner

Mě vadí, že někdo se snaží stále tvrdit že Fórum pobírá nějaké dotace vládních peněz.

21
Zobrazit dalších 11 reakcí
Před 6 měsíciUpraveno

Milá paní redaktorko, Foltýna na vás!

Šíříte dezinformace, např. v Buči se dodnes nevyšetřilo, co se tam vlastně stalo a kdo to spáchal. Máte snad závěry nějaké mezinárodní vyšetřovací komise?

20
Před 6 měsíci

Mě by zajímalo, co předcházelo únoru 22, otázkou je, zda vůbec můžu o tom pátrat a něco si myslet, neboť nechci být označeny za člověka aktivně kolaborujici s Ruskem. Ostatním přeji, ať se jejich demokratické myšlení neodchyli od požadované a jediné správné linie, ať nám tady zbytou alespoň nějací správní demokratičtí občané. Přeci nebudou v CR sami dezolati, komunisti, kolaboranti, populisti, extremisti. Je společnost vůbec zdravá, když pomalu každý druhý člověk je hanlive nalepkovan a vyzván k odstehovani do Ruska. Že by se i samozvani demokraté inspirovali akci STB Asanace?

13
Před 6 měsíci
Aleš Stloukal

Nálepkuje každý, bohužel a nemusí být ani má síti. Ne není zdravá naše společnost. Máme tady nějaký mor, co lidi přeměňuje ve zkušené čtenáře myšlenek, bohužel těch našich. To, že má každý jiný názor fajn, každý jsme originál, ale proč být sprostý a zlý a psát to veřejně a podporovat tím zlo, je snad zbytečné. To je, jako bych začala polejvat všechna bílá auta červenou barvou, protože mě se bílá nelíbí. No a co, tak se ti to nelíbí, jsi proti, ale názor lze napsat i slušně. Víte, že i vy každému nesedíte, a teď to myslím všeobecně Aleši, ne na vás. Vzpamatujme se a začněme komunikovat normálně, slušně a bez černých no vlastně hnědých dir. Problémy si tady nevyvztekáme, ty si musíme řešit.

1
Před 6 měsíci

V Čechách je známé rčení:"Pro pravdu se každý čertí" a přesně sedí na lidi, které ten výrok Foltýna tak popudil.

Prostě se nám pěkně vyselektovali.

10
Před 6 měsíci

Tohle byl hodně dlouhý článek po vzoru Ruské školy, věcný a kritický a dlouhý. Vlastně nemám co bych vytknul vyjma sáhodlouhé statě, ale chápu že se autorka potřebovala vypsat ze svých pocitů. Doufám že nezapškne a budu i v budoucnu číst její kritiku na dresů politiků kdekoliv na světě. Jenže ono jde i o to aby psala články jako novinářka protože citové výlevy má novinář sdílet v podcastech ne v novinách. Takže až budete ve FORUM24 opět publikovat její články zkuste to trochu zkrátit, na tohle není tak úplně prostor. Takhle to vypadá že se až moc snažíte, je to upracované.

4
Před 6 měsíci

Ekaterina Kanakova těžko může být autorkou článků vycházejících na FORUM24, ledaže by je psala rusky a někdo jí to překládal do češtiny. Z podcastu s dalším Rusem Rusobijcem Mitrofanovem je to zcela zřejmé. Úroveň podcastu nechť si posoudí každý sám. Má přiléhavý název "Káťa a Saša: All about Russia".

A komu tím prospějete?

9
Před 6 měsíci
Zbyšek Brož

Panebože, to fakt existuje 🤣🤣, já myslela, že si děláte legraci

1
Před 6 měsíci

Potrefenci se na nic jiného než na slaboduché urážky nevzmohou. Jinak je článek naprosto přesný a výstižný. Díky za něj a nedivím se že pokud Echo Moskvy pracovalo v tomto duchu, tak bylo mezi prvními Putinovými cíli určenými k likvidaci.

10
Před 6 měsíci

Zajímalo by mne kdo tento komentář povolil vydat této ruské novinářce,která žije v České republice.Jak sama píše- novinář má přinášet infformace - nic víc.Názor si každý z nás udělá sám.Nějak mi uniklo na co reguje,když otáku od p.Foltýna na to kdo je jsem nikde nezeznamenal.Autorka tohoto komentáře se zřejmě také uráží,když někdo naruší pocit její vlastní hodnoty.Jejími slovy- at si nechá svá traumata pro sebe.Asi tak.Za mne - zcela zbytečný komentář.

9
Před 6 měsíci

Pokud si například myslím, že ...(něco) , pak můžete dělat, co chcete, ale já si to myslet nepřestanu, přiznává paní, co si momentálně hraje na novinářku.

Ano, přesně takhle si představuju člověka, od kterého nepotřebuju nic číst... 😄

19
Před 6 měsíci
Petr Scheuer

Tak právě jste se veřejně doznal ke své omezenosti a zabedněnosti.

19
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt