1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Dejte už s tím pokoj - pořád píší o Turkovi a Konečné, ale dostali se tam mnohem větší exoti - třeba Vondra je extrém od samého vstupu do politiky, a se tam jako klíště. Navíc kdysi ještě kámoš Havla, to hovoří za vše.

26
Před 10 měsíci
Alena Jochmanová

Možná, kdyby kámošil s Gottwaldem, byl by vám milejší.

5
Před 10 měsíci

Filipa Turka jsem nevolil, ale chápu, proč část lidí volila tak, jak volila. Rozbuškou je totiž zelená dohoda pro Evropu, dokud jsme se bavili o ochraně přírody, bylo to v pohodě. Jakmile některé frakce začaly chtít po druhých, aby změnili životní styl a prosazovaly to tak strašně na sílu, je logické, že se zdvihne odpor. Jakmile někdo někoho do něčeho násilně tlačí, vznikne protireakce. Místo motivace jsme si zvolili cestu, nesmíš, musíš, a to je cesta do pekel. Pokud tohle nedokážou demokratické síly dostatečně reflektovat, pak je po demokracii. Těžko budete lidem vysvětlovat, že si musí zateplit dům, když fyzika je neúprosná a domy, které zvláště u nás jsou stavěny postupně z toho, co bylo v té které době k dostání, jednoduše nezateplíte, protože různé materiály reagují různě. Těžko lidem vysvětlíte, že musíme mít všichni elektromobily, když na ně málokdo má. V zeleném údělu jsou sice revizní klauzule, ale ty jsou tak abstraktní, že si málokdo pod tím představí něco konkrétního. Ostatně - postavit zelený úděl v oblasti energetiky na Rusku (plyn) a na Číně (soláry, větrníky, elektromobily či tepelná čerpadla) je zkrátka past. Ale holt nejhorší je srážka s blbcem, jako zjistit, že Rusko najednou není náš kamarád a my se tedy od něho odstřihaváme, abychom vzápětí strkali hlavu do čínské oprátky je skutečně hodné obdivu ...

3
Před 10 měsíci
Kamil Fajmon

Chybí jen dodat, že tuto past na nás s pomocí místních evropských kolaborantů a agentů nastražila samotná Čína s Ruskem. Zkrátka jen využili slabin demokracie, kterou v EU praktikujeme.

Před 10 měsíci

To nevím. Ale veřejný prostor u nás obchází strašidlo jménem Fórum 24 a celé jeho osazenstvo... absolutní dno žurnalistiky.

13
Před 10 měsíci
Petr Chabera

Ty si taky strašidlo, Petře....

Před 10 měsíci

Pro mne přínosný článek. V závěru jsem se dozvěděl, že mimo jiné živím nějakého pana Dvořáka i s jeho družinou. Vládo rozpočtové odpovědnosti, zmenšování státu a nezvyšování daní děkuji.

1
Před 10 měsíci

Je zajímavé, že Foru 24 bývalí komunisté ve vysokých funkcích nevadí. Tak jak je to s těmi strašidly doopravdy?

5
Před 10 měsíci

Byl jsem pevně rozhodnut toto přečíst. Opravdu to nešlo.

11
Před 10 měsíci

Ten MarxLeninismus máš Dvořáku zazranej ,až do morku kosti,ale máš to celkem dobrý,použil jsi to pro své demok.bratry v triku

5
Před 9 měsíci

Martine,perfektně napsáno,mluvíte mi 100% z duše.Zdravim z Brna a těším se že k nám zase brzy zavitate(až skonci ta vedra).Tomáš Bravený

Před 10 měsíci

OBCHÁZÍ, UŽ JE TAM MLADÁ A POHLEDNÁ

24
Před 10 měsíci

Asi nabízejí lidem něco smysluplnějšího než současné vedení.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt