1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Tak snad se byl včera čínský slavista s. generál Tvrdík podívat na poslední let OK. Tak by si mohli s Šimáněm, Zemanem a Burešem slavnostně připít...

3
Před 6 měsíci

Tento článek jsem skončil číst hned poté , co jsem zjistil , že KLM je francouzská společnost . KLM je a byla vždy nizozemská .

3
Před 6 měsíci
Jan Vrba

tak také novinář z TOP09, tam také nebyl vždy rozum

Před 6 měsíci

No pan Tvrdik ve své době kdy kupoval mraky AUDIN tak ten tam zaťal sekyru

24
Před 6 měsíci

Tvrdík a ti další GŘ po něm byli hrobaři ČSA. Autor článku se mýlí, KLM není francouzská letecká společnost. Tou je AIR FRANCE.

No není divu, když je z TOP09.

2
Před 6 měsíci

Můžu se zeptat jestli je rozumné nalévat peníze do podniku který není schopen se sám uživit jen abychom měli národního dopravce ?

3
Před 6 měsíci

Tvrdík za to nemůže, mizerných manažerů je všude jak nastláno. To je problém ČSSD, že tam jednoho z nich dosadila.

8
Před 6 měsíci

Stejně mě to mrzí. Existence národní letecké společnosti je i otázka prestiže, o kterou jsme z mnoha popsaných důvodů přišli.

2
Před 6 měsíci
Jan Havlíček

Je Vám líto, že nemůžete odvodem daní přispět ČSA k úhradě generované ztráty? Ale, ale. Nostalgie je k ničemu.

Před 6 měsíci

Luftjarda s Lašákem raději měli čutat do meruny....

2
Před 6 měsíci

Vzhledem k Tvrdíkově skvělé manažerské dovednosti se bude letiště nově jmenovat Letiště Jardy Tvrdíka. To zní skvěle.

20
Před 6 měsíci

Žádná firma není dost velká na to, aby ji Tvrdík nedokázal položit

26
Před 6 měsíci
Jaroskav Nevrivy

Jak se říkalo, když se Tvrdík objevil ve Slavii, Sinobo, CITIC.... "Je Čína na Luftjardu dost bohatá?" 🙂

8
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt