Tak snad se byl včera čínský slavista s. generál Tvrdík podívat na poslední let OK. Tak by si mohli s Šimáněm, Zemanem a Burešem slavnostně připít...
Tento článek jsem skončil číst hned poté , co jsem zjistil , že KLM je francouzská společnost . KLM je a byla vždy nizozemská .
tak také novinář z TOP09, tam také nebyl vždy rozum
No pan Tvrdik ve své době kdy kupoval mraky AUDIN tak ten tam zaťal sekyru
Tvrdík a ti další GŘ po něm byli hrobaři ČSA. Autor článku se mýlí, KLM není francouzská letecká společnost. Tou je AIR FRANCE.
No není divu, když je z TOP09.
Můžu se zeptat jestli je rozumné nalévat peníze do podniku který není schopen se sám uživit jen abychom měli národního dopravce ?
Tvrdík za to nemůže, mizerných manažerů je všude jak nastláno. To je problém ČSSD, že tam jednoho z nich dosadila.
Stejně mě to mrzí. Existence národní letecké společnosti je i otázka prestiže, o kterou jsme z mnoha popsaných důvodů přišli.
Je Vám líto, že nemůžete odvodem daní přispět ČSA k úhradě generované ztráty? Ale, ale. Nostalgie je k ničemu.
Luftjarda s Lašákem raději měli čutat do meruny....
Vzhledem k Tvrdíkově skvělé manažerské dovednosti se bude letiště nově jmenovat Letiště Jardy Tvrdíka. To zní skvěle.
Žádná firma není dost velká na to, aby ji Tvrdík nedokázal položit
Jak se říkalo, když se Tvrdík objevil ve Slavii, Sinobo, CITIC.... "Je Čína na Luftjardu dost bohatá?" 🙂