Co je mi potom jak to mají v Rusku, Kostarice nebo na Islandu? Mě zajímá jak to máme tady v Česku. Já se nechystám emigrovat do Ruska. Možná, že autor ano.
Buhužel, spousta vlastizrádců by tu chtěla zavádět ruské poměry, tak proto.
V ČR je na tom stejně 40% lidí , v Rusku 25% ( 1/4 ) , to jsme na tom hůř než Rusko ! Dobrá vláda a dobrá politika v ČR ? ?
40 % lidí u nás má jenom na jídlo, jo?
Nadsázka dělá vtip vtipem, ale s přehnanou nadsázkou se vtip vytrácí.
Výte proč mají tak posecene parky odpověď protože 30km od MoSSkvy pojidaji chudí trávu aby nezhebi hlady a tak to je sláva SSSr
U nás na Slovensku,je to isté ako v Rusku,v Čechách sa žije asi ako v ráji.
Ano rozhazujeme plnými hrstmi teda ne my ale lidé z vlády tam se žije jako v ráji
Hlavně že Fialka a ta jeho tlupa nemá jen na žranice
Co takhle lidi navšívit poslaneckou kantýnu a zdarma, dnes za reklamu michelin - gastro dali 10 000 000.- ,tak máme národe předlaceno.
Mohl by to napsat někdo jiný než fórum 24 pak bych tomu možná i věřil
Můžou si nachytat štěnice a šváby a zapít samohonkou.
Na švábi by museli do Bavorska ,,,,tam jsou švabi ,,,švabsko,,,ale jinak podle mojich příbuzných se tam toho změnilo hodně málo ,,vše je tam k dostání jako dřív ,,české pivo je všude a Voloda ,,,,jechal na dovolenou,,,samoljotom do Soči no ti co moc nechtejí pracovat ,,,pijí mnogo vodky ,,ti maji problemy
U nas je to kolik procent??? Myslim o moc lepe na tom nebudeme...
To už jsou na tom stejně mizerně jako my
Bohužel, paní, vidíte kam to ten Fiala dotáhl.Až do Ruska.To jste vždy chtěli, ne? Rovnat se velkému Sajuzu.A při tom se vůbec nezdál, Fiala.Ale bude ještě lépe.V Rusku hrubé práce vykonávají výhradně ženy. Pak už budete spokojená a až příjdete domů z roboty a váš mužik nebude mít vodku na stole,pokud bude celý,-ten stůl- tak to si nepřejte ten mazec.To pak bude v " sednici" , ta pravá pohoda.
I kdyby to byla pravda, sami se holedbali, že toho vydrží víc.