1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Jestli se zase, tahle předsedkyně uličního výboru, dostane do vlády, tak pán bůh s námi. Obávám se, že hlupáci si ji tam opět rádi zvolí, bez ohledu na to, že nikdy nic nedokázala, snad jen poskakovat v pytlíku na hranolky.

7
Před 3 měsíci

Potrefená husa se ozvala.

A to doslova...

16
Před 3 měsíci

Odstoupit by měla paní Schillerová, ty její žvásty se nedají poslouchat. Jsem důchodkyně, lecos jsem zažila a jsem strašně ráda že žiju tady. Ale hnutí ANO a SPD vědí dobře, že to co nabízejí je nereálné a nelze to splnit, jen oblbují lidi aby je volili.

11
Před 3 měsíci

"Polovina Čechů začala bát říkat svoje názory": říká ta Schillerová. Tak to patřím asi do té druhé poloviny. Už nikdy více Schillerovou. A koblihy nežeru.

22
Před 3 měsíci
Josef Trnka

Já zase nežeru Nutellu.

3
Před 3 měsíci

A čekal někdo něco jiného ze strany ANO . Premiér je nejmenoval a přesto měli už dopředu připravené noty co budou říkat

24
Před 3 měsíci
Martina Řezníčková

Tak nám napište, koho tím myslel. Já bych řekl, že sebe.

2
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Ta Schillerová jako by nevěděla, že se občané Česka mají výtečně, že třeba Uganďané jsou na tom hůře. Skopeček evětové známý, jediný samotvaný ekonomm pardon, ještě s Křečkem, vědí nejlépe, za jak dlouho štichneme ve mzdách NSR. A to je na cestě ke štěstí směrodatné.

.

3
Před 3 měsíci

Prý polovina Čechů se začala bát říkat svoje názory. Jak je možné, že jsou ty názory ve všech diskusích. Nějak nám ta "cenzura" nefunguje😁

3
Před 3 měsíci

Potrefené husy kejhají a jejich voličstvo hýká blahem.

17
Před 3 měsíci
Petr Malínský

Tady kejhají voliči pětidemolice

11
Před 3 měsíci

Tak já slyšel pozitivní hlášku od ANOfertu: "Babiš je nejlepší!". I když to je blábol...

6
Před 3 měsíci

Vánoční projev velkého vtipálka Fialy jsem pro jistotu nesledoval,protože by moje šajtle skončila v obrazovce televizoru Panasonic,který za nic nemůže !!! ... 😱😱

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt