Jestli se zase, tahle předsedkyně uličního výboru, dostane do vlády, tak pán bůh s námi. Obávám se, že hlupáci si ji tam opět rádi zvolí, bez ohledu na to, že nikdy nic nedokázala, snad jen poskakovat v pytlíku na hranolky.
Potrefená husa se ozvala.
A to doslova...
Odstoupit by měla paní Schillerová, ty její žvásty se nedají poslouchat. Jsem důchodkyně, lecos jsem zažila a jsem strašně ráda že žiju tady. Ale hnutí ANO a SPD vědí dobře, že to co nabízejí je nereálné a nelze to splnit, jen oblbují lidi aby je volili.
"Polovina Čechů začala bát říkat svoje názory": říká ta Schillerová. Tak to patřím asi do té druhé poloviny. Už nikdy více Schillerovou. A koblihy nežeru.
Já zase nežeru Nutellu.
A čekal někdo něco jiného ze strany ANO . Premiér je nejmenoval a přesto měli už dopředu připravené noty co budou říkat
Tak nám napište, koho tím myslel. Já bych řekl, že sebe.
Ta Schillerová jako by nevěděla, že se občané Česka mají výtečně, že třeba Uganďané jsou na tom hůře. Skopeček evětové známý, jediný samotvaný ekonomm pardon, ještě s Křečkem, vědí nejlépe, za jak dlouho štichneme ve mzdách NSR. A to je na cestě ke štěstí směrodatné.
.
Prý polovina Čechů se začala bát říkat svoje názory. Jak je možné, že jsou ty názory ve všech diskusích. Nějak nám ta "cenzura" nefunguje😁
Potrefené husy kejhají a jejich voličstvo hýká blahem.
Tady kejhají voliči pětidemolice
Tak já slyšel pozitivní hlášku od ANOfertu: "Babiš je nejlepší!". I když to je blábol...
Vánoční projev velkého vtipálka Fialy jsem pro jistotu nesledoval,protože by moje šajtle skončila v obrazovce televizoru Panasonic,který za nic nemůže !!! ... 😱😱