Pan Skopeček to vystihl naprosto přesně! Hnití ANO jede v podstatě permanentní předvolební kampaň, naprosto nechutnou a plnou bezdůvodného šíření strachu a jakési neopodstatněné blbé nálady. Jen napadají všechny okolo, jak to dělají špatně a jak by to oni dělali úplně nejlíp. Nic pozitivního jsem od nich neslyšel, nějaké nepopulistické návrhy, nebo cokoliv, co by bez brutálního zadlužování zlepšilo život obyvatel Česka. A vyšší slevou na jízdném, zvýšením výdajů na důchody na „sekyru,“ a práskačkou EET těch budelíp zítřků fakt nedosáhnou.
Asi se vám líbí, že šedá ekonomika nabrala na otáčkách. asi se vám líbí sprosté okrádání důchodců. Na to musíte mít dobrý žaludek.
Dobré ráno. Byl jsem si od 23.12. 2024 odpočinout od každodenního shonu v lesích na Šumavě. Bez televize, rádia, kompu a mobil zapnutý jenom kdyby se něco neočekávaného stalo. Včera jsem se vrátil a předpokládal jsem, že se politici budou věnovat rodinám alespoň v době Vánoční. Jak jsem si přečetl reakci Dluženy Schillerové na projev premiéra Fialy, projev jsem si přehrál a nikde nebyla ani malá zmínka o "opozičních" stranách. Tudíž mám za to, že se "Potrefená husa ozvala". Přesně to popsal pan Skopeček jak dlouhodobě "opozice" zneužívá v Poslanecké sněmovně přednostního práva k předvolebním kampaním. Trvá to již více jak TŘI roky. V "boji" o návrat k moci ANOfert zneužívá všeho co může, ale hlavně svých voličů, kterým do hlav stále nalévá jak se mají špatně. Včera když jsem se vracel z "chotárou" jsem si myslel, že parkoviště u marketů budou prázdné. Opak byl pravdou a "chudoba" všem nakupujícím koukala z přeplněných košů. Krásný zbytek dne přeji všem čtenářům Forum 24.✨.
Vy asi budete nejtupější ovce ze sedmilhářova stáda. Každý kdo má mozek a umí ho používat (mimo vás) hned poznal na koho ten populistický narcis poukazuje. Kdokoli s ním nesouhlasí, tak je hned podle něj populista a proruský šváb. Nebo se už nepamatujete na jeho pomatené výkřiky když lidé protestovali proti jejich neschopnosti. Jediný kdo tady šíří nenávist a lži je tento sebemilec.
Schillerová, která nechutně montuje své populistické a demagogické hnojometství do všech témat, je opravdu mezi posledními, kdo může někoho v tomto duchu kritizovat. Sama je schopná k předvolební kampani zneužít i předpověď počasí. O tom, že má sama másla na hlavě jako málokdo jiný, nemluvě.
😂😂😂 A co dělá Váš guru Fiala? To není populismus?
Profesor Fiala , je nejlepší předseda vlády jakého jsme kdy měli.
Smutné je, že slovenskému primi tivovi se daří rozeštvat občany naší vlasti. To nevěští nic dobrého o části občanů . Babiš s titulem slovenského inženýra pro oddané komunisty, cizinec, se snaží naší společnost rozeštvat s jediným cílem, rozeštvaná společnost se snadno podvolí k uchopení moci vlády jednoho. A hnutí ANO je ovládáno jedincem - slovenským ŠtBákem . To smrdí totalitou. Žádná totalita v historii nepřinesla nic dobrého žádné společnosti - národu. Je nezbytné si uvědomovat toto nebezpečí a nevěřit hlupáckým slibům hnutí ANO. Babiš půjde za katr , tedy do vězení , za zločiny, které v naší vlasti , ne jeho, napáchal. Stačí jej dostat z politiky, aby nemohl dosazovat na rozhodná místa své lokaje, kteří budou bránit jeho uvěznění.
Tak brzy ráno a už pod vlivem. Že se nestydíte.
To je ten arogantní skorohejtman?
Ano. Ještě se nevzpamatoval z toho, že ho lidé nechtějí. Stejně tak arogantní jako Pekarová.
Pan Skopeček se začal, po tom, co ho převálcovala Pecková a udělala z něj kašpárka, chovat jako na prostý ignorant reality a agresivní, arogantní individuum z bojovníků ODS.
Když tohle začne vykřikovat mastná hranolka, je to prostě chucpe.Lepsi slovo pro to není.Koblihy ,vy si to najděte ve slovníku.
Lepší koblihy, než Fialovy sliby. Také jeho samochvála co smrdí daleko. Navíc Fialovi příznivce tento smrad inhalují jako narkomani. Proto tu píší takové nesmysly.
Potrefená husa se ozvala,,,,,
Dlužena Alena...
Schillerová překvapila, rozpoznala, že ti, kdo tady nejméně 3 roky intenzivně šíří blbou náladu a hlavně šíří nenávist vůči konkrétním lidem, jsou oni, čili hnutí Ano. Bude to stačit k jejich nápravě?
Potrefená Dlužena je nenapravitelná, dál bude lhát jako o život a šířit blbou náladu, nic jiného než škodit nedokáže.
V ANO je vše na povel,bez vyjímky.Podívejte se na Schillerové ,,Popelku,,tak takové je ANO.Komu to nestačí,tomu není pomoci.Spoléhat se na to,že miliardář je můj kámoš a postará se o mě,je opravdu infantilní.