1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíciUpraveno

Pan Skopeček to vystihl naprosto přesně! Hnití ANO jede v podstatě permanentní předvolební kampaň, naprosto nechutnou a plnou bezdůvodného šíření strachu a jakési neopodstatněné blbé nálady. Jen napadají všechny okolo, jak to dělají špatně a jak by to oni dělali úplně nejlíp. Nic pozitivního jsem od nich neslyšel, nějaké nepopulistické návrhy, nebo cokoliv, co by bez brutálního zadlužování zlepšilo život obyvatel Česka. A vyšší slevou na jízdném, zvýšením výdajů na důchody na „sekyru,“ a práskačkou EET těch budelíp zítřků fakt nedosáhnou.

432
Před 3 měsíci
Jan Frydrych

Asi se vám líbí, že šedá ekonomika nabrala na otáčkách. asi se vám líbí sprosté okrádání důchodců. Na to musíte mít dobrý žaludek.

280
Před 3 měsíci

Dobré ráno. Byl jsem si od 23.12. 2024 odpočinout od každodenního shonu v lesích na Šumavě. Bez televize, rádia, kompu a mobil zapnutý jenom kdyby se něco neočekávaného stalo. Včera jsem se vrátil a předpokládal jsem, že se politici budou věnovat rodinám alespoň v době Vánoční. Jak jsem si přečetl reakci Dluženy Schillerové na projev premiéra Fialy, projev jsem si přehrál a nikde nebyla ani malá zmínka o "opozičních" stranách. Tudíž mám za to, že se "Potrefená husa ozvala". Přesně to popsal pan Skopeček jak dlouhodobě "opozice" zneužívá v Poslanecké sněmovně přednostního práva k předvolebním kampaním. Trvá to již více jak TŘI roky. V "boji" o návrat k moci ANOfert zneužívá všeho co může, ale hlavně svých voličů, kterým do hlav stále nalévá jak se mají špatně. Včera když jsem se vracel z "chotárou" jsem si myslel, že parkoviště u marketů budou prázdné. Opak byl pravdou a "chudoba" všem nakupujícím koukala z přeplněných košů. Krásný zbytek dne přeji všem čtenářům Forum 24.✨.

545
Před 3 měsíci
Jirka Srom

Vy asi budete nejtupější ovce ze sedmilhářova stáda. Každý kdo má mozek a umí ho používat (mimo vás) hned poznal na koho ten populistický narcis poukazuje. Kdokoli s ním nesouhlasí, tak je hned podle něj populista a proruský šváb. Nebo se už nepamatujete na jeho pomatené výkřiky když lidé protestovali proti jejich neschopnosti. Jediný kdo tady šíří nenávist a lži je tento sebemilec.

385
Před 3 měsíciUpraveno

Schillerová, která nechutně montuje své populistické a demagogické hnojometství do všech témat, je opravdu mezi posledními, kdo může někoho v tomto duchu kritizovat. Sama je schopná k předvolební kampani zneužít i předpověď počasí. O tom, že má sama másla na hlavě jako málokdo jiný, nemluvě.

323
Před 3 měsíci
Martin Rychta

😂😂😂 A co dělá Váš guru Fiala? To není populismus?

326
Před 3 měsíci

Profesor Fiala , je nejlepší předseda vlády jakého jsme kdy měli.

Smutné je, že slovenskému primi tivovi se daří rozeštvat občany naší vlasti. To nevěští nic dobrého o části občanů . Babiš s titulem slovenského inženýra pro oddané komunisty, cizinec, se snaží naší společnost rozeštvat s jediným cílem, rozeštvaná společnost se snadno podvolí k uchopení moci vlády jednoho. A hnutí ANO je ovládáno jedincem - slovenským ŠtBákem . To smrdí totalitou. Žádná totalita v historii nepřinesla nic dobrého žádné společnosti - národu. Je nezbytné si uvědomovat toto nebezpečí a nevěřit hlupáckým slibům hnutí ANO. Babiš půjde za katr , tedy do vězení , za zločiny, které v naší vlasti , ne jeho, napáchal. Stačí jej dostat z politiky, aby nemohl dosazovat na rozhodná místa své lokaje, kteří budou bránit jeho uvěznění.

66
Před 3 měsíci
Josef Mecner

Tak brzy ráno a už pod vlivem. Že se nestydíte.

59
Před 3 měsíci

To je ten arogantní skorohejtman?

267
Před 3 měsíci
Jiří Šimoník

Ano. Ještě se nevzpamatoval z toho, že ho lidé nechtějí. Stejně tak arogantní jako Pekarová.

163
Před 3 měsíci

Pan Skopeček se začal, po tom, co ho převálcovala Pecková a udělala z něj kašpárka, chovat jako na prostý ignorant reality a agresivní, arogantní individuum z bojovníků ODS.

21
Před 3 měsíciUpraveno

Když tohle začne vykřikovat mastná hranolka, je to prostě chucpe.Lepsi slovo pro to není.Koblihy ,vy si to najděte ve slovníku.

111
Před 3 měsíci
Ilona Vinsova

Lepší koblihy, než Fialovy sliby. Také jeho samochvála co smrdí daleko. Navíc Fialovi příznivce tento smrad inhalují jako narkomani. Proto tu píší takové nesmysly.

79
Před 3 měsíci

Potrefená husa se ozvala,,,,,

40
Před 3 měsíci
Jana Kárová

Dlužena Alena...

9
Před 3 měsíci

Schillerová překvapila, rozpoznala, že ti, kdo tady nejméně 3 roky intenzivně šíří blbou náladu a hlavně šíří nenávist vůči konkrétním lidem, jsou oni, čili hnutí Ano. Bude to stačit k jejich nápravě?

237
Před 3 měsíci
Zdeněk Mravčík

Potrefená Dlužena je nenapravitelná, dál bude lhát jako o život a šířit blbou náladu, nic jiného než škodit nedokáže.

220
Zobrazit dalších 12 reakcí
Před 3 měsíci

V ANO je vše na povel,bez vyjímky.Podívejte se na Schillerové ,,Popelku,,tak takové je ANO.Komu to nestačí,tomu není pomoci.Spoléhat se na to,že miliardář je můj kámoš a postará se o mě,je opravdu infantilní.

217
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt