1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Už se nemá cenu o Babišovi ani bavit, je to prachsprostý zloděj, lhář, komunista a estébák. Tím je vše řečeno a tečka.🤮

25
Před 1 rokem

To sú Fyalove lži všetko toto a kampaň!! Já podepsal iba všeobecnú deklaráciu a zadný gryn dýl, nech si toto všetci zapamätaju!!

9
Před 1 rokem

To jeste nekoho prekvapuje,tenhle zlodejskej fìzl jenom lže ! ☝️

13
Před 1 rokem
Pavel Novota

Prolhat se do strakovky dokázal Lenin Fylajovič nutela mimon.

16
Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 1 rokemUpraveno

"To né já, to on!" "Ine, to byl on a ne já!" Kde je problém? V neschopnosti celé české politické scény přiznat chybu. Co kdyby občan náhle zjistil, že i politici jsou jen lidé.

7
Před 1 rokem

Ten jeho podpis Green Dealu beru jako ojedinělý světlý okamžik jeho politické a životní kariéry.

5
Před 1 rokem

Kvůli takovýmto článkům a podobným politickým komentářům

pánů redaktorů jsem přestal Mladou frontu kupovat.

3
Před 1 rokem
Rostislav Bednář

Komentář mimo mísu.

Před 1 rokem

Ta pisálci z Forum 24😀😀. Nástup do řady, kleknout a omluvit se doktorce Válkové, dacani ulhaní.🤣🤣

16
Před 1 rokem
Roman Zouhar

Když máte předplacenou Burešovu MFDnes, tak proč lezete sem?

11
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Nič nového,iba dál používá špinavé metody ŠTB, které si dobře osvojil! Lži, podvody, sprostota, buranství...

22
Před 1 rokem

A co jste od tohoto prolhaného kret..a jako čekali,že přizná pravdu🤣🤣😉!

30
Před 1 rokem

Pokud vím tak naše vláda měla předsednictví a v té době se "zelená pohroma" dolaďovala. Takže nese za ni vinu.

7
Před 1 rokem
Bohumír Malý

Zelená dohoda (v této podobě) se vůbec neměla dostat na stůl Fialy, chápete? Potom už bylo pozdě. Teď se to musí nákladně korigovat. Kdo je za současný stav vinen, pochopí i dítě. V době předsednictví bylo vše dávno podepsáno bez výhrad, ale to vám viník nepřizná ani na mučidlech. Spěte dál.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt