Už se nemá cenu o Babišovi ani bavit, je to prachsprostý zloděj, lhář, komunista a estébák. Tím je vše řečeno a tečka.🤮
To sú Fyalove lži všetko toto a kampaň!! Já podepsal iba všeobecnú deklaráciu a zadný gryn dýl, nech si toto všetci zapamätaju!!
To jeste nekoho prekvapuje,tenhle zlodejskej fìzl jenom lže ! ☝️
Prolhat se do strakovky dokázal Lenin Fylajovič nutela mimon.
"To né já, to on!" "Ine, to byl on a ne já!" Kde je problém? V neschopnosti celé české politické scény přiznat chybu. Co kdyby občan náhle zjistil, že i politici jsou jen lidé.
Ten jeho podpis Green Dealu beru jako ojedinělý světlý okamžik jeho politické a životní kariéry.
Kvůli takovýmto článkům a podobným politickým komentářům
pánů redaktorů jsem přestal Mladou frontu kupovat.
Komentář mimo mísu.
Ta pisálci z Forum 24😀😀. Nástup do řady, kleknout a omluvit se doktorce Válkové, dacani ulhaní.🤣🤣
Když máte předplacenou Burešovu MFDnes, tak proč lezete sem?
Nič nového,iba dál používá špinavé metody ŠTB, které si dobře osvojil! Lži, podvody, sprostota, buranství...
A co jste od tohoto prolhaného kret..a jako čekali,že přizná pravdu🤣🤣😉!
Pokud vím tak naše vláda měla předsednictví a v té době se "zelená pohroma" dolaďovala. Takže nese za ni vinu.
Zelená dohoda (v této podobě) se vůbec neměla dostat na stůl Fialy, chápete? Potom už bylo pozdě. Teď se to musí nákladně korigovat. Kdo je za současný stav vinen, pochopí i dítě. V době předsednictví bylo vše dávno podepsáno bez výhrad, ale to vám viník nepřizná ani na mučidlech. Spěte dál.