1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tak šlo by to vyřešit jednoduše. Mohli by se porvat, stejně jako teď ti dva moulové na Slovensku, a vítěz bude vyhlášen jako šampion flaSStenec

12
Před 1 rokem

To se hádají. kdo je největší ruSSký vlastenec?

3
Před 1 rokem

Rajchl podporuje cestu Orbána? No "těbůh".

39
Před 1 rokem
Tomislav Mayer

Takže Rajchl chce být ten česlý Orbán jestli tomu dobře rozumím. To bude mít těžké, protože do této role se již pasuje Andrej Babiš a jeho ženský fan-klub.

34
Před 1 rokem

Jindra je prostě bůh, ten kam vleze tam se to "rozprdne". v každém případě dezolé gumáci (Vrábel apod) narazili na profíka. Skoro bych si myslel, že Jindra je produkt ODS aby jako "na oko" dostali dezoláti svojí virtuální realitu ale ta byla řízená.

6
Před 1 rokem

Podle mě je největší a skutečný vlastenec člověk, který se narodil na Slovensku, do rodiny prominentních komunistů a velkou část života strávil v Maroku. Ten má „naše lidi“ nejradši a jejich tvrdou práci v jeho fabrikách umí ocenit minimální garantovanou mzdou!

26
Před 1 rokem
Jan Frydrych

Už proto by se mělo uvažovat o omezení volebního práva na lidi co platí daně.

Dezoláti, flastenci, polomozci a důchodci toho státu moc nezaplatí - a politika je o rozdělování peněz těch co platí.

8
Před 1 rokem

Je hezké,že spor o vlastenectví vedou ruští kolaboranti.

41
Před 1 rokem
Michal Lucik

Nevedou, jsou to obyčejní Češi kterým se nelíbí dnešní vláda nic víc nic míň.Ale volit je nebudu!A ruští kolaboranti, to také nejsou, to mi věřte, je to móda a fráze dnešní nesmyslné doby 🤦 mějte se krásně a Opatrujte se 🍀 s pozdravem Bravenec Zdeněk

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Odpověděl bych oběma:

1) Nikdo z nich není vlastenec nýbrž to jsou flastenci (viz příloha)

2) Obě uskupení jsou kolaboranti

3) Nejde jim o nic jiného než o židle a peníze, lidy.. 🙂 jsou jim pumpička

4) Mít na shromáždění Foldynu, ten ruský hmyz je opravdu super

Odkaz

cestina20.cz
flastenec - Čeština 2.0
jedinec, který si myslí, že je opravdový vlastenec, když poslouchá Ortel, papouškuje zprávy z Aeronetu, nedokáže napsat jedinou větu bez pravopisných chyb, jeho znalost české historie je mizivá a...
11
Před 1 rokem
Karel Slavík

V tomto případě vy jste vlastizrádce stejně jako naše petikoalice 😉😅

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Článek jsem nečetl, ale můj názor, vlastenec je člověk kterému záleží, na ostatních toho daného státu. A ne vazalství či kolonií někoho jiného (EU, USA, RF) A ještě jinak, obchodoval bych se západem, východem, severem i jihem pro blaho českého občana. Mějte se krásně a Opatrujte se 🍀 s pozdravem Bravenec Zdeněk

6
Před 1 rokem
Zdeny Bravenec

Dobrý blábol, jako vždy, hahaha!

Před 1 rokem

Nabízí nám cestu Viktora Orbána? 😄 To by mě zajímalo koho má taková reklama oslovit. Tohle vidět jako cíl nějaké strany tak chodím kolem jejich shromáždění v roušce a stříkám po nich desinfekcí ze strachu, že se tato hloupost může šířit 😄

22
Před 1 rokem
Vojta Ondráček

Šíří a vy jste toho příkladem 👍

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Máte tam chybu. V tomto případě se správně píše flastenec a ne vlastenec. Vlastenec je ten kdo má na klopě ukrajinskou vlajku.

20
Před 1 rokem
Karel Polák

Vlastenec je ten, kdo volí rozumem a ne pocitem 😄. To nemá s Ukrajinskou vlajkou nic společného. Nepodsouvejte tady tyhle nesmysli kterým věří pár procent mentálně zaostalých 😄

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt