1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

i rusáčtí milblogeři udávají, že průměrná životnost kontraktora je 8 dní na frontě. Mezi podpisem a smrtí 27-28 dní. Skvělá perpektiva pro každého vatnika!

72
Před 1 měsícem
Jiří Brož

Já myslim, že u Ukrajinců to nebude věky rozdíl. Rozdíl je v tom že rusové pořád vojáky mají. A jedno za jakou cenu.

63
Před 1 měsícem

A co na to říká soudružka Konečná?Ta s tím asi souhlasí když o tom mlčí.Pro ni to jsou mírutvorní ruští vojáci.Ti bojují jen za mír a ne něco ukořistit.

71
Před 1 měsícem
Jaroslav Novotny

Soudružka Konečná je pro jednání za stolem což Donald již prý něco s Vládou vymyslí já bych si tipnul,že si rozdělí Ukrajinu půl na půl.

21
Před 1 měsícem

Tohle není válka Putina proti vůli Rusů. Ta dobyvačná mentalita je záležitostí velké části ruského obyvatelstva vč. neruských národností (těch tam bojuje hodně). Pokud jde někdo válčit jen za slib, že mu dobře zaplatí, tak z mého pohledu válčí zcela dobrovolně a je válečný zločinec. Ne jako voják, kterého odvedou proti jeho vůli a bojovat musí, jinak ho zastřelí.

Před 1 měsícem

No nevím no... Jestli by mi stál v přepočtu +- 1mil Kč za to, že se nechám zabít... A navíc bez jistoty, že ty peníze za můj život, opravdu rodina dostane.

26
Před 1 měsícem
Tonda Mraz

Milion, ale těch desettisíc korun za měsíc přežití, no neberte to. Myslím, že řada chcimírů a milovníků těchto pořádků by mohla nad nimi převzít patronát a sponzorovat je, něco jako ZOO. Za odměnu by si mohli pak udělat jednosměrný výlet s návštěvou Kremlu než by odfrčeli na frontu.

9
Před 1 měsícem

Kde na to stát bere ty peníze? Dle zpráv v ČT je země ekonomicky na huňtě,lidé demonstrují,do toho to embargo ze západu.....

123
Před 1 měsícem
Janoušek Lada

Je to jen loterie, většina rusáků neuvidí ani rubl.

Janoušku Ladoviči, je čím dál více vidět, jak jste vy Rusáci zoufalí.

172
Před 1 měsícem

Západ a dnes hlavně USA ještě nepochopili, že Rusko má neomezené množství sebevrahů, kteří jsou za peníze schopni zemřít. Ano, mají dost takto hloupých lidí a stateční Ukrajinci co raději ustupují, než se nechat postupně vraždit, tu tíhu, už dlouho neunesou. Jednou se rozhodlo kde má hranice Ukrajina a není důvod aby jeden člen slibů páchal genocidu jen pro dobrý pocit a získání spáleného území. Naopak, to ukazuje, jak je západ slabý, neschopný a jak je uvnitř různých států rozdělená společnost. Politováníhodné je, že lide stojící při Rusku si neuvědomují, že v Rusku se brání povinně a na západě si raději volí politiky, kteří kolaborují s agresorem. Nicméně, když se vliv přehoupne a Rusko bude chtít dále válčit, už se jich nikdo nebude u voleb ptát, ale budou muset sami do masakru bez práv a svobod.

24
Před 1 měsícem
Pavel Chamrád

Každý sud má dno a jen vesmír a lidská hloupost jsou nekonečné :)

4
Před 1 měsícem

Není to tak půl roku starý článek?? 🤔

Už pár měsíců jsou vidět v moskevské oblasti bilboardy, kde se nabízí "náborové příspěvky" okolo 4 milionů rublů.. 🧐

8
Před 1 měsícem
Karol Polák

Vy jste ty billboardy viděl na vlastní oči?Pošlete odkaz.Rusky umím,tak si to rád přečtu.Dík.

6
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 měsícemUpraveno

RuSS je nácista jinak to pojmenovat nelze 🤮🤮🤮

23
Před 1 měsícem
Jerkan Petr

Já bych nacisty zas tak neurážel. Byli a jsou sice obludní, nelidští, zrůdní, ale na fanatismus Rusů přece jen nedosahují.

12
Před 1 měsícem

Žijeme pohádku v praxi...A zjišťujeme, kolik stojí lidský život a duše. Zde se duše prodává za milion korun. Milion korun, to je 200 pětitisícikorunových bankovek nebo 80 pětiseteurových bankovek. Ty představují reálný úpis s ďáblem podepsaný krví. Když ho hodíte do kamen krásně to hoří. A ten akt je stejně zbytečný jako váš život po podpisu takovéto smlouvy na nájemného vraha na kterého vás to přetvoří...

27
Před 1 měsícem
Radek Koliáš

...kdo je tohle ochoten akceptovat? Konspirace: Putin je možná německý agent s úkolem odzbrojit a vyčistit ruský národ od morálně nejhorších jedinců. Nejdřív to byli vězni a teď ti duševně méně vyspělí...Škoda jen, že se někdo z nich vrátí domů...to bývá potom neštěstí. No normální už ten jedinec nikdy nebude...

15
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 měsícem

Nedávno jsem četl že i u nás budou dávat náborový příspěvek milion korun při vstupu do armády. Prý se tam lidi moc nehrnou a to nebojujeme na Ukrajině.

31
Před 1 měsícem
Jaroslav Šerák

Kdo by se hnal do naší armády dříve jsme armádu měli dnes se na ně může většina vikaslat

12
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt