Ostuda když se bude ustupovat flakačům na úkor ostatních proč nešel držet hladovku do Austrálie
Kde se ve vás ta zloba bere? Zažil jste nucenou emigraci, že můžete soudit?
Jestli tomu dobře rozumím, tak o důchod v ČR mohou požádat všichni co emigrovali od roce 1948 do 1989. A jsou v zahraničí do současnosti. Jedná se o nucenou emigraci. Když někdo požádá o tento důchod musí jet do ČR nebo stačí žádost ze zahraničí. Protože dle mého názoru se to bude jednat o desetitisíce lidí. A další otázka zda se to bude vztahovat i na vdovský důchod po těchto osobách.
To je hezké, pane Soukupe.
Proto po mně chce stát, abych odpracovala 48 let.. Aby bylo i pro vás.
Kde se ve vás ta zloba bere? Zažil jste nucenou emigraci, že můžete soudit?
Tak to je sranda 🤣 Žádné pravidla, žádné hranice, to je hozená rukavice pro lidi , tak já nechci platit soc.pojisteni , když si mám šetřit na důchod, co vy na to p.Jurecka a přemýšlejte rychle,jinak vám tam bude ležet před vládou většina populace 😉🤮
Pro udržení plného koryta udělá Traktorista cokoliv, kdyby se proto musel svléct do naha a přeběhnout Václavák tak to ten otylec udělá.
Tak to bude prima.
Ten člověk v té Austrálii nic nedělal , a proč se nevrátil po roce 89 . Je to divné .
To se už pane asi nedozvíme......proč asi?
Jestli dobře počítám tak mu bylo v roce 1989 cca 38 let. To byl v těch nejlepších letech. Jakpak se zapojil do "výrobního procesu" aby odváděl soc.pojištěni. Z čeho žil před důchodem? V kolik letech mu byl přiznán starobní důchod a v jaké výši. On si nic nenašetřil v té zaslíbené zemí.
Hnus ten celý život nepracoval válel koule a bude mít větší důchod než lidi co pracovali. Jurečkuv hnus
Ten jen tak neodejde pochopte ten se tam za ty prachy bude držet zuby nehty na traktoru mu 200 000 kč nikdo neda.Asplesklop by mu volátko
Ale proč tento stav snad Jurečka nezavinil. Zajímá Vás Jurečky věk?
Nová forma demokracie ,protest před úřadem a dostanu důchod účastnik odboje jakého?