1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Odkaz

Odkaz

Odkaz

Odkaz

www.forum24.cz
Další soud ukázal, že Babišovy firmy neměly nárok...
KOMENTÁŘ / Dennodenně posloucháme cosi o tom, že vláda Petra Fialy nerozdává dost peněz, že všichni v posledních letech zchudli a vůbec je to strašné
20
Před 1 měsícem
Josef Mecner

Tak to se tam nedostane polovina za starosty.

Před 1 měsícem

Lidovci= kam vítr, tam plášť. Tohoto hesla se drželi, drží se a budou se držet i v budoucnu i kdyby měli jít do vlády s kýmkoliv.Je to potvrzeno i z doby dávno minulé. A ten Bartošek z této pidistrany před úpadkem se snaží jakým koliv způsobem na sebe a stranu upozornit.

167
Před 1 měsícem
Pavel Malina

O co vám jde? Ten návrh je správný a měl by projít. V parlamentu nemají osoby, které prováděly v minulosti trestnou činnost, co dělat. A myslím si, že by tam asistenti vůbec neměli být. Je-li někdo zvolen poslancem, musí být schopen sledovat jednání, jinak tam nemá co dělat. Nepotřebuje zapisovatele nebo komorníka. Asistovat může v kanceláři poslance, ne v parlamentu.

15
Před 1 měsícem

No on hlavně Bartošek už brzy potáhne…

85
Před 1 měsícem
Tomáš Blažek

Už aby to bylo a nejen Bartošek ale celá ta banda lhářů

60
Před 1 měsícem

Třeba Rakušan se svým šifrovaným telefonem, to je zářný případ. A Bartošek proti tomu nic nedělá.

161
Před 1 měsícem
Vladimír Ševela

ale, ale, pán si sedí na kabelu

47
Před 1 měsícem

Kvalifikace pro poslance ANO a SPD je pouze jedna.Bezmezná podpora a loajalita k Babišovi a Okamurovi.Proto je tam těch troubů bez vzdělání a vychování tolik,kultivovat nejdou.

135
Před 1 měsícem
Jan Kolomazník

Přesně od toho se odviji všechno ,bezmezná loajalita a byt připraven pro své guru udělat cokoliv !!! Ten Protopopov to je neskutečný výsměch!

89
Před 1 měsícem

a Bartošek se řadí mezi ně nebo je to anděl a denně hlásá , " bohumile bohumile k...a se neříká " a já přidám a nelže a nelže a nelže tak říká: " bohumile bohumile já odstúpin ja nechci koryta nechci koryta já su přeci ne čestný ale nejčestnější , tak moc tě prosím zakroužkuj mě a dej mi ten hlas neměl bych na hypotéku a ten bohabojný život zkrátka bych spadl z hráze mezi ty nicoty co jsem i já zavinil ,ale přísahám dojdu ke zpovědi a dám 100 otčenášů

28
Před 1 měsícem
Josef Pechar

Pechare, vzpamatuj se, nepřebral jsi?

2

Ale to by tam přece nemohl ani Babiš..

44
Před 1 měsícem
Vojtěch "adalbert" Maruška

ani Fiala s Rakušanem

7
Před 1 měsícem

Další arogantní a lidovecký prodavač strachu 🤣

35
Před 1 měsícem
Jiří Šimoník

Prodavač strachu je Tomio Okamura.

11
Před 1 měsícem

Pár kriminálníků, od ministra vnitra krytých, tam již působí

na straně pěti/čtyř koalice. Je s podivem, že si toho člen

pidistrany zatím nevšiml a to po více než třech letech.

20
Před 1 měsícem
Zdeněk Pešek

nemá čas si všímat, chodí na dřevo, aby měli v procesech dost dřeva na hranice, a učí se od Boblinga

Před 1 měsícem

Lidovci už by neměli vůbec nic dělat.Strana má mandát cca dvou procent občanů,což je v podstatě nula.Pan Bartošek už by si měl hledat novou práci.Paní Pekarová už to také pochopila.

106
Před 1 měsícem
Václav Kápl

Četl jste článek a chápete aspoň vzdáleně o co jde? Zdá se, že je to nad vaše možnosti. Podobné bláboly jste určitě vypouštěl i před minulými volbami a potom hleděl jako puk, což?

32
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt