Odkaz
Odkaz
Odkaz
Odkaz
Tak to se tam nedostane polovina za starosty.
Lidovci= kam vítr, tam plášť. Tohoto hesla se drželi, drží se a budou se držet i v budoucnu i kdyby měli jít do vlády s kýmkoliv.Je to potvrzeno i z doby dávno minulé. A ten Bartošek z této pidistrany před úpadkem se snaží jakým koliv způsobem na sebe a stranu upozornit.
O co vám jde? Ten návrh je správný a měl by projít. V parlamentu nemají osoby, které prováděly v minulosti trestnou činnost, co dělat. A myslím si, že by tam asistenti vůbec neměli být. Je-li někdo zvolen poslancem, musí být schopen sledovat jednání, jinak tam nemá co dělat. Nepotřebuje zapisovatele nebo komorníka. Asistovat může v kanceláři poslance, ne v parlamentu.
No on hlavně Bartošek už brzy potáhne…
Už aby to bylo a nejen Bartošek ale celá ta banda lhářů
Třeba Rakušan se svým šifrovaným telefonem, to je zářný případ. A Bartošek proti tomu nic nedělá.
ale, ale, pán si sedí na kabelu
Kvalifikace pro poslance ANO a SPD je pouze jedna.Bezmezná podpora a loajalita k Babišovi a Okamurovi.Proto je tam těch troubů bez vzdělání a vychování tolik,kultivovat nejdou.
Přesně od toho se odviji všechno ,bezmezná loajalita a byt připraven pro své guru udělat cokoliv !!! Ten Protopopov to je neskutečný výsměch!
a Bartošek se řadí mezi ně nebo je to anděl a denně hlásá , " bohumile bohumile k...a se neříká " a já přidám a nelže a nelže a nelže tak říká: " bohumile bohumile já odstúpin ja nechci koryta nechci koryta já su přeci ne čestný ale nejčestnější , tak moc tě prosím zakroužkuj mě a dej mi ten hlas neměl bych na hypotéku a ten bohabojný život zkrátka bych spadl z hráze mezi ty nicoty co jsem i já zavinil ,ale přísahám dojdu ke zpovědi a dám 100 otčenášů
Pechare, vzpamatuj se, nepřebral jsi?
Ale to by tam přece nemohl ani Babiš..
ani Fiala s Rakušanem
Další arogantní a lidovecký prodavač strachu 🤣
Prodavač strachu je Tomio Okamura.
Pár kriminálníků, od ministra vnitra krytých, tam již působí
na straně pěti/čtyř koalice. Je s podivem, že si toho člen
pidistrany zatím nevšiml a to po více než třech letech.
nemá čas si všímat, chodí na dřevo, aby měli v procesech dost dřeva na hranice, a učí se od Boblinga
Lidovci už by neměli vůbec nic dělat.Strana má mandát cca dvou procent občanů,což je v podstatě nula.Pan Bartošek už by si měl hledat novou práci.Paní Pekarová už to také pochopila.
Četl jste článek a chápete aspoň vzdáleně o co jde? Zdá se, že je to nad vaše možnosti. Podobné bláboly jste určitě vypouštěl i před minulými volbami a potom hleděl jako puk, což?