1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

To je teda titulek: "Už se smějí i Albánci". Zdá se, že pro soudruha redaktora jsou obyvatelé některých států méněcenní. To už jsme tady měli ve 40. letech 20. století a myslím, že to to nikdo nechce znovu zažít.

2
Před 1 rokem

To, že se Ukrajiny zastal před zástupcem agresora i před zástupci ostatních států, které jsou vedle Albánie neporovnatelně větší, silnější a významnější, zástupce právě malé Albánie, tak to činí jeho vystoupení o to cennější. Křesťané znali příběh o Davidu a jeho boji s Goliášem, a to, že je někdo malý rozhodně neznamená, že musí být malý i duchem či malý v jiných ohledech, nebo dokonce bezvýznamný. Představitel malé Albánie v OSN před zástupci z celého světa vysvlékl veřejně Něbezdu z beránčí kůže a všem předvedl ruskou argumentační nahotu. To Rusové neustále kňučí, že jim celý západ křivdí a ubližuje mezi tím, co si ukusují kus po kuse dobytá území svých sousedů. Neměli ani koule se veřejně přiznat k tomu, že zahájili imperialistickou válku proti cizímu státu, i když je to nyní více jak zřejmé. Raději to nazývali nejdříve "jen vojenským cvičením u hranic UA", a nyní SVO. Všichni by měli mít alespoň tolik odvahy, aby věci mohli nazývat pravými jmény. To je naprostý základ pro začátek řešení jakéhokoli problému - umět věci správně pojmenovat.

40
Před 1 rokem

Něbenzja má místo hlavy žárovku, v ní vzduchoprázdno a přepálené vlákno 🙂.

11
Před 1 rokem
Lubor Pospíšil

Ty víš co je žárovka, tupoune?

Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

"Rusům se už smějí i Albánci."

--------------

Tahle mediální rétorika, pěstovaná vytrvale pár desítek roků,

přinesla sobě odpovídající výsledky, a my dál

kolem sebe šíříme nenávist v přesvědčení, že je to

jediný účinný způsob, jak zajistit svým potomkům život

v míru a vzájemném porozumění.

Jak tragicky hloupé!

28
Před 1 rokem
Josef Stastny

My šíříme nenávist? Dominantním šiřitelem nenávisti je Rusko, protože Ukrajinci je budou nenávidět celá další staletí.

11
Před 1 rokem

Vtip o Putinovi a Prigožinovi:

Přijde ruský premiér k Putinovi a říká: „Pane prezidente, máme problém. Poslal jsem rodinu na dovolenou, a když jsem jim volal, abych jim popřál dobrou noc, tak tam už bylo ráno a byli na pláži. Volal jsem Olafu Scholzovi, abych mu popřál k výročí, ale říkal, že je to až zítra. Volal jsem Si Ťin-pchingovi k Novému roku, ale říkal, že mají pořád ještě starý rok.“

A Putin na to odpověděl: „Ano, taky se mi to stalo. Volal jsem Prigožinově rodině, abych vyjádřil lítost nad jejich ztrátou, ale letadlo ještě nevzlétlo.“

23
Před 1 rokem

Nebylo by lepší se podívat na celé to jednání a né jenom na kousek?😁 Jenom že ten komu se smějí není Rus nýbrž Albánec který posléze dostál čočku!😂

52
Před 1 rokem
Alois Gregor

Viděl jsem 15 minut - stížnosti Nebenzy na proceduru a pořadí schůze + odpovědi řídícího. Čočku nedostal, Nebenza byl za toho, komu se u nás říká kazišuk. Ve které minutě zasedání tu čočku najdu?

17
Před 1 rokem

Co je na tom dojemného,někdo by si to už měl konečně srovnat v hlavě a nešiřit lživé články!

24
Před 1 rokem
Alena Prokopová

Raději si to Vy zkuste srovnat v hlavě, i když to zřejmě není možné, protože takový blábol může vyplodit jen člověk rozumu mdlého.

Před 1 rokem

...Skýpalo, Skýpalo - nadpis článku odpovídá tomu, co máš v hlavé a ještě dáš ilustrační foto dalšího velkýho ruSSkýho ,,sedmilháře,, k dobru

...Ty jsi tedy pisálek, Ty taky požaduješ finanční podporu ke své práci ???

1
Před 1 rokem

Je zajímavé že se nesměje USA Indie a Čína. Taková Albánie je něco jako čivava jménem ČR.

30
Před 1 rokem

A kolik mají Albánci divizí, že se tak smějí ?

37
Před 1 rokem
Hynek Stodůlka

Proč by se měly státy měřit podle počtu divizí? Hranice jednotlivých států jsou dávno dohodnuty a potvrzeny, proč by je měnil někdo, kdo si chce ukrást kousek sousedova státu a má na to o divizi více? To je přece zcestné! Nepatří to do současné doby a porušuje zavedené pravidla soužití bez válek. Válku západ nepotřebuje, potřebují ji totalitní země, aby oficiálně zdůvodnily nesvobodu svých občanů.

26
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt