Pan Hlavatý -notorický lhář.Takový vlez do.....
Schopnost rozlišovat nebude Vaší silnou stránkou.
Jak „nechlastat před jízdou“?!
Copak je soudruh Radek Vondráček nějaký obyčejný občan, aby si nesměl dát pár piv a panáků na aktivu ANO? 🙁
No není, samozřejmě: Je to VYSOCE POSTAVENÝ soudruh z ANO, takže Veřejná bezpečnost …
Aha, my vlastně už / ještě nemáme naši osvědčenou Veřejnou bezpečnost, ale cizáckou „policii“, k čertu.
Prostě jsem se trochu zasnil, nad vzpomínkami na budoucnost, kdy, po vítězství
• Velikého Ruska nad Maloruskem (nesprávně „Ukrajinou“)
• naší Kačky Konečné ve volbách
• Národního Vůdce Babiše ❤️ nad drzým protikandidátem na prezidenta
bude všechno, jak má být.
Takže žádná „policie“, nýbrž obnovená VB bude vysoce postaveným soudruhům salutovat, do pozoru se stavět, i kdyby soudruzi se drželi volantu, jen aby neupadli, že.
Ruská federace – záruka našeho návratu mezi nejvyspělejší národy Západní Asie!
To musí bolet, tohle jentak člověk nevymyslí .
Nojo no, žádné překvapení, pan Vondráček je totální primitiv ... konec konců, jako všichni z ANO ...
Vondáček možná,ale toho neznám.Takovýho v ANO taky neznají !!! Pán tohoto příjmení je váš příbuzný?
Dobré ráno. Stejné to vypadalo se mnou když jsem v minulosti při míjení bilboardů s agentem "hodné" ŠTB Babiše, kdy byl vždy v pozadí svých oveček a nápis třeba Pepik má na mě telefon. Pravda je ta, že jsem nikdy nevybočil, asi kampááň Babiše nemněla takovou sílu😂. S premiérem Fialou hodně souhlasím, že vládní činitelé jsou v reakcích na "opozici" moc měkoučcí. Jedno české přísloví říká:" Na hrubý pytel, hrubá záplata". Další je kdo po tobě kamenem Ty po něm chlebem. Já by jsem to změnil v poslanecké sněmovně vůči "opozici" na :" Kdo po Tobě kamenem, Ty po něm tvárnicí". Další je Boží přikázání kdy mám na facku nastavit i druhou tvář/znění neznám přesně/. Houby s octem, facku je třeba vrátit a to pokud možno s každé strany. Přeji hezký den všem občanům České republiky.✨.
Moc zdravím. Po ránu číst takovou nádheru, mluvíte mi z duše a budu mít krásný den i když nejsem zdravotně ok. A vždy s chutí píšu, že jsem důchodkyně, která by nikdy hlas estébákovi a jeho neskutečně ubohé stafáži v podobě vyzobaných slunečnic, dvojministrovi s kulometným proslovem na dvě věci, vysmátým Juchelkou a tomu, kdo kvůli šéfovi nechal zničit bez trestu Bečvu a samozřejmě " tanečníkovi "na lavici ve Sněmovně hlas nikdy nedala a nedá. A ukončuji, že mě si do svých nehezkých úst neberou, já se mám dobře a fakt ne jejich zásluhou. A můžou si přibalit toho nemakačenka Středulu. Hezký den 🙂
Takže se veřejně přiznal, že se řádně nevěnoval stavu a provozu na silnici. To by si ho měla podat PČR.
Fascinuje mě mizerné portfolio "ilustračních fotografií" Fóra 24. Jedno a totéž recyklují donekonečna stejně jako termín "známý starosta".
Burešův nohsled z kroměřížského ANOfert nešetří "perlami". Takové krásné město a taková populisticko-demagogická kreatura tam žije! To se tam nenajde nějaký domorodec -příbuzný, soused, exspolužák, který by mu dal "zpětnou vazbu"? Aby se začal chovat jako dospělý? Chlap po 50 by už přeci mohl začít ctít jisté lidské hodnoty?
Minule to byl populární starosta dnes jen známý. On je známý jen tady na Forum jinak by po něm neštěkl ani pes. Zřejmě stejný oddíl jako celá povedená partička kolem Šafra.
Matěj, ve Vitescu na něm vařili kafe!! Blb bez vzdělání, ale v politice se uplatní!!
Tenhle opilec a kytarista s tím jejich přetrženým obrem se opravdu snaží ze sebe v poslední době udělat ještě větší pitomce než je Alena s Karlem a Juchelkou. Asi jim Babiš vyhlásil nějakou super soutěž.
Souhlas, akorát s tím rozdílem, že Blbiš nemusí vyhlašovat žádnou soutěž....v ANO je zcela jistě největší koncentrace pitomců na m2 v celé širé Evropě a přilehlém okolí.
Koalice systematicky pracuje tím, že zvyšuje daně a všemožně jinak odírá občany této země, přičemž hospodářský růst je téměř nulový. Díky raketově se zvyšujícím cenám vybírá víc na daních a rok před volbami se snaží mlčící většinu oblbnout řečmi o tom, jak vše napravují a jsou vynikající. Použiji-li selský rozum vychází mi z toho naprostý blábol, nechci-li říct, na rovinu, že vláda lže.
Se svými Tlachy uspějete leda v hospodě. Ono to tak bývá, že když se dlouho žije nad poměry, přijdou chudší časy a musejí se utáhnout opasky Co mají říkat takoví Slováci nebo Maďaři, u kterých se zdražuje ještě víc a to tam nevládl Babiš?