Zřejmě vadí, že by případné kroky k přijetí eura prováděla tato vláda, a ta musí podle představ anonistů dělat všechno jen špatně.
Zřejmě vadí, že by případné kroky k přijetí eura prováděla tato vláda, a ta musí podle představ onanistů dělat všechno jen špatně.
Řekl dezolát Pajkrt a odjel na šicím stroji k řece.
“….v loňském roce byla (Kč) dokonce druhou nejvýkonnější evropskou měnou hned za švýcarským frankem.”
Oproti kterému zahučela dolů o smolných 13%.😆
“…navíc s vysokou důvěrou českých občanů.”
Díky důvěře Babišových našich lidí v korunu českou brutálně otočíme vývoj na devizovém a úvěrovému trhu!🤪
Tak hlavně ten relativně stálý kurz koruny stál ČNB mld. na měnových intervencích. Stačilo oznámit, že to ČNB dělat nebude a jsem opět na těch obvyklých cca 24,50 - 25,00 Kč za euro. Jen to nemálo firem stálo statisíce na kurzových rozdílech.
Verlibí 🙂 letka ANO znovu zasahuje....Snaží se jít na ruku "zdřevnatělým" občanům, co byli nejdál v životě na Balatonu a to před 30-ti lety. Ti "nikdi" nepochopí, že by se snížila devalvace jejich důchodů a úspor. Andrej povedal, tak to musí být pravda, ne?!
Babiš ví,že babišáci a babišky nechtějí být v EU a nechtějí euro.Sic nevědí proč,ale na tom nezáleží.Všichni poslanci za ANO budou teď proti EU a euru,jako jeden muž.Poslanci bez vlastního názoru,to je ANO,lidé ryzího charakteru.
Přesně jako nejednotná pětikoalice. 👏👏👏
V ODS skončila. Pak infiltrovala ANO stejně jako Jirmanová, Vidumetzová….Co by jste chtěli. Veletoče jsou těmto politickým turistkám vlastní. Dostálová jen musí mít speciálně zpevněnou hrazdu.
Koukám ,že jsi z toho úplný jelen. Tušíš kolikje "turistů v pětižumpě? Co třeba férovku?
Miluji ten kvíkot v diskuzi od voličů Burešova ANO byznysu. 😄
Mange neurazej
Manekýna Dostálová a pošťák Kolovratník jsou "odborníky", proto se dali na politiku. Je jim jedno, že většina firem obchoduje v eurech a není snad domácnosti, která je nemá doma v šuplíku. Na kurzových rozdílech si mastí kapsy překupníci na pouličních směnárnách a daně samozřejmě neplatí. Ani majitelé bank nepřijdou zkrátka. Vlastně je to taková šmelina, kterou podporuje ANO i SPD s asistencí staré gardy ODS.
taky jsem si myslel, že Kolovratník se spíše stavěl do pozice "ex-prt-a" na dopravu a ono ejhle-už je to ekonom? A Dostálová? Copak - holčička se chtěla zase nechat někde vyfotit? (jako když se s tou dluženou chtěli presentovat v krkonoších (obec Malé Buky)?
Burešbabiš a ANOsekta, jednou euro jo, je to nutné, podruhé euro ne, je to nutné. Až se objeví škebličky nebo kamínky, tak určitě jo, hlavně, že to Burešbabišovi vynese, a jeho vazalové budou spokojeně hýkat, jak to Burešbabiš dobře zařídil.
K přijmutí eura jsme se zavázali před 25 lety, tak splňme závazek, ať si neděláme ve Evropě z huby toaletu. Je to ostuda, že nejsme schopni držet slovo. To platí i pro NATO. Jen se zadarmo vyčůraně vézt..
Před 20 lety.
Půjdu v cizině do směnárny a řeknu "Tady mám silnou českou korunu. Druhou po švýcarském franku. Vyměňte mi to". Jak asi budou reagovat?
Většina bank umožňuje platbu kartou i v zahraničí,dokonce i výběr z bankomatu v dané zemi a měně.