A jak to tedy má ODS, nejsilnější vládní strana, kde dříve chystali petici proti euru nebo požadovali referendum. Pochopil jsem, že tato vláda to řešit nechce, tedy je i váš článek zbytečný.
2014 - ODS argumentuje, že po zavedení eura obchodníci zdraží a Česko bude muset přispívat na předlužené státy.
Fascinuje mě, jak redakční squadra Fóra 24 tvrdošíjně ignoruje pojem objektivita. O slušnosti už vůbec nemluvě. Zřejmě šéf vydal pokyn.
Ale vždyť to, že přijmeme € Babiš opravdu sám říkal, již v roce 2014 v televzní debatě jasně prohlásil, že nemůžeme zůstat s národní měnou v EU osamoceni, a že přijetí společné měny je úkol pro další vládu. Navíc jeho Agrofert vesele čerpá euro půjčky s mnohme nižší úrokovou sazbou než nyní ostatní české firmy co si berou úvěry jenom v korunách
Že přijde protiofenzíva od pětižumpy se dalo čekat, ale již nyní? Ztrácí zřejmě půdu pod nohama, ale šetřte střelivo pře volbou. Jsem přesvědčen, že pár bombastických afér na pana Babiše, jak v minulosti, najdete. A výsledky? Jen pár pomatenců, z řad vašich voličů, ještě lžím věří.
Sorry, ale žádnou protiofenzivu ze strany vlády nevidím, protože ODS má s přijetím eura problém.
A jak dobře tedy ČNB reagovala na vysokou inflaci pod vedením páně Michla? Odpověď je jednoduchá nijak a to navzdory doporučení odborného aparátu ČNB. Jejím zájmem bylo udržení nesmyslného kurzu koruny vůči euru, což stálo ČNB mld. a poškodilo všechny vývozce. Už jen z tohoto důvodu je bylo lepší, kdybychom měli euro.
Vůbec není důležité,co říkají tito podržtaškové,nebo nějaký program.Důležité je,co chce nejvyšší.Prostě sekta se vším,co k tomu patří.
Co na to super manažer a nejchytřejší Slovák ovládající Česko agent eSTB pan AB? zase nic.Vyčkává stejně jako v roce 89,90,91,kdy čekal jak to dopadne,úřadoval v Maroku.
Bábiš v Maroku neúřadoval, ale kradl ze státního, patrně pod krytím StB a KGB. Tehdy se tomu říkalo defraudace a Bábiš coby majitel diplomatického pasu pod krytím imunity pravidelně převážel plné igelitky peněz do lichtenštejnských bank. A ty peníze po pár letech použil jako údajný prezent bývalých švýcarských spolužáků pro založení Agrofertu.
1) Eurozóna je v dnešní podobě zejména dluhovou unií. Zadlužení zemí eurozóny je obrovské, dvojnásobné oproti ČR, a opravdu není v zájmu České republiky za tyto úvěry ručit.
A že se ta samice od kance hrne do Bruselu ? To mi nějak není jasné. Asi potřebují novou dodávku. Ta stará už je asi neuveze 🙂
Kdyby prezident řekl, že Euro ne, tak ANO a SPD, řeknou Euro co nejdřív. A samozřejmě dodají: Demisi!
Přijetí Eura je pro ČR velmi špatná věc. Po jeho přijetí se naše země stane jen okresem ve federativním státě. O politice a směřování ekonomiky bude rozhodovat v Berlíně a Bruselu.
Nějak jsem nepostřehla, že by jednotlivé státy USA na tom byly nějak špatně. A že tam to skutečně je federativní uspořádání se vším všudy.
Už samotný název (titulek) článku svědčí o duševní potenci obsahu. Primitivní urážky - to je ta pravá náplň článku.Tak tohle je opravdu žurnalistické dno.......
Zkuste pár těch urážek z článku uvést.