Jandourku, jste na válečné stezce, tak si hleďte války na Úkrajině a nemotejte se s vaším "nenázorem" do domácí ekonomiky. Nebo rozebírejte také názory ODS a Fialy.
Já si jen myslím že paní Dostálová se bojí transparentnosti Eura a Evropské banky . Kdepak by mohla dělat šmelinu kdyby jsme byli na jednotné evropské měně . ČNB a Koruna nás pravidelně uvaluje do ekonomické krize.
Pisálku Jandourku zveřejní kdo ti dáva napsáne tyto nesmysly abys je zveřejnil.
Můj odhad je že nutelláci.
Tvl 🤦🙄
Co od ní čekat lhaní a jen lhaní pro hlas voliče třeba do pekla.
Máte pravdu vláda Národní fronty nám lže
Postrehnul pan autor, ze ODS je proti prijeti EURA ? Proc o tom nepsal ?
Jasne, nehodi se mu to do kramu. Hokynar.
Ano, to se ví, ale nezaznamenala jsem, že by některý z poslanců za ODS tuhle problematiku komentoval a předkládal argumenty proti přijetí? Upozorňuji, že sociální sítě jsem zrušila.
Komická je suverenita těchto hlášek. Čím je hlasatel omezenější, tím je větší suverén. O racionalitu se vůbec nejedná. Bohužel ani ze strany ODS. Škoda.
Byvala ODDSačka. ODS je nevolitelná. Nytra je preci synek toho nehoršího komunisty. Ne, radeji Piraty než toto.
Forum24 hlásná trouba Kalouse a jeho intrikánských nápadů jako vždy přispívá k věcné a odborné debatě.
Jandourek se opět vyblil.
Ne, on jen citoval opoziční poslance a pak se zeptal UI, co ona na to. A že ta odpověď UI je z ekonomického hlediska smysluplnější, než ty argumenty opozičních poslanců.
Z jejich satu by byla plachta na Avii