1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jandourku, jste na válečné stezce, tak si hleďte války na Úkrajině a nemotejte se s vaším "nenázorem" do domácí ekonomiky. Nebo rozebírejte také názory ODS a Fialy.

32
Před 1 rokem

Já si jen myslím že paní Dostálová se bojí transparentnosti Eura a Evropské banky . Kdepak by mohla dělat šmelinu kdyby jsme byli na jednotné evropské měně . ČNB a Koruna nás pravidelně uvaluje do ekonomické krize.

5
Před 1 rokem

Pisálku Jandourku zveřejní kdo ti dáva napsáne tyto nesmysly abys je zveřejnil.

Můj odhad je že nutelláci.

25
Před 1 rokem
František Prusek

Tvl 🤦🙄

1
Před 1 rokem

Co od ní čekat lhaní a jen lhaní pro hlas voliče třeba do pekla.

27
Před 1 rokem
Pavel Hutera

Máte pravdu vláda Národní fronty nám lže

7
Před 1 rokem

Postrehnul pan autor, ze ODS je proti prijeti EURA ? Proc o tom nepsal ?

Jasne, nehodi se mu to do kramu. Hokynar.

5
Zdeněk Vosáhlo

Ano, to se ví, ale nezaznamenala jsem, že by některý z poslanců za ODS tuhle problematiku komentoval a předkládal argumenty proti přijetí? Upozorňuji, že sociální sítě jsem zrušila.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Komická je suverenita těchto hlášek. Čím je hlasatel omezenější, tím je větší suverén. O racionalitu se vůbec nejedná. Bohužel ani ze strany ODS. Škoda.

3
Před 1 rokem

Byvala ODDSačka. ODS je nevolitelná. Nytra je preci synek toho nehoršího komunisty. Ne, radeji Piraty než toto.

8

Forum24 hlásná trouba Kalouse a jeho intrikánských nápadů jako vždy přispívá k věcné a odborné debatě.

6
Před 1 rokem

Jandourek se opět vyblil.

5
Martin Černý

Ne, on jen citoval opoziční poslance a pak se zeptal UI, co ona na to. A že ta odpověď UI je z ekonomického hlediska smysluplnější, než ty argumenty opozičních poslanců.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Z jejich satu by byla plachta na Avii

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt