babiš dnes bude na tiktoku mečet ,knučet ,skákat přes švihadlo , pak přeskočí šilerovou a pak bude kokrhat podivuhodný slovák
A koblihy jim budou tleskat 😄
To je pořád Trumpista sem a Trumpista tam, já raději říkám trumpetista abych nenarazil. A přece jenom narazil..... že prý urážím. Trumpetisty? Ale ti mě přitom vůbec nevadí i když přece jenom mám raději jiné hudební nástroje. Takový jistý Bill K. například hrál na saxík a komu to vadilo? Maximálně garmoškářům. Ale asi spíš jen zde a jistým nejmenovaným, v Tyrolích hrají lidovku na harmoniku a nevadí mi to. Bodejť. Ty chlapci s ženami tančí a veselí se a neválčí. Ostatně na harmoniku (a klávesy) hrával i můj táta jako amatér, velmi zřídka (postupem věku) někde mezi svými lidmi, kamarády, ale jen pro radost a vždy jen mezi známými. Ale museli jej nejdříve pozvat. Tedy žádný Alexandrovův soubor písní a tanků. A já? A momentálně dnes? Nezavrhuji Bluegrass či Country a Western, mou celoživotní přízeň v muzice, americkou ani naši českou vynikající a možná i unikátní. Holt nyní vládne trumpeta, ale kytary a banjo, či housle, dobro, to nevymizí. Je to totiž muzika, která dost lidí oslovuje po celém světě jak vím dávno. A spojuje. Tak Country Road, Country Home.................a mějme se raději rádi.
StBabiš je především velký hlupák a žvanil, v tom se Trumpovi velmi podobá.
Babiš zase mele nesmysly, jako vždy.... chtěl by mít moc jako Trump... tak to navyjde,,, a jestli chce dělat stejně silné Česko,jako Trump USA, tak potě pánbůh... Ale ti jeho myslitelé to stejně nepochopí
Babiš by si měl zjistit, jak skutečně ty kroky Trumpa tu Ameriku dělají velkou. Průvan ve federálních úřadech ušetří USA minimální prostředky, ale ohrozí svou nefunkčností miliony Američanů. Pověst USA jako partnera je v troskách. A žvásty Havlíčka o tom, že cla dopadnou na Česko jen omezeně může brát vážně jen hlupák. Navíc Česko není USA, aby si mohlo dovolit nebrat ohled na své partnery.
Očekávám, že LhANOdrej na otázku, zda je pořád ještě "trumpista", odpoví nejdéle do týdne protiotázkou "Kdo je Trump? Neznám."
Nezapomeňte!
Odkaz
Babiš je takový "charakter", že si vezme klidně jednou čepici á lá Mao, jindy jarmulku, bavorské krátké kožené kalhoty nebo zase červenou hrůzu Trumpa dokonce i se stupidním textem. Vše pro Agrofert, tudíž vše pro Babiše. A NIKDY JINAK.
Babiš už je jen takový Júlínek,který neví ke komu se přilepit dřív....No a jak v tom vypadá, ČERVENOU má prostě v srdci dlouhodobě ,raději nekomentuji.....
Bude dál hrdě nosit kšiltovku , dál hrdě vychvalovat Trumpa , ale dnes je nějak potichu... To podržtaška Havlíček už vylezl s tvrzením , že pro ČR cla nebudou mít prakticky žádná vliv , naopak se vyšší konkurencí nevyvezeného zboží z Evropy jeho cena naopak sníží , no vidíte , tak vlastně je to dobře a měli bychom červenočepičákovi tleskat.-.....
Nechte toho, řídit takovou zemi jako je Amerika, že se tady vůbec ztrapnujete, co dělal děda Biden jen rozdával, vy nečtete co si fesaci koupili za love, ubohý pisalek makak