To má Babiš pravdu, že do toho "Trump vletěl jako uragán"......Jenomže všichni asi taky víme, jak vypadá krajina, kterou takový uragán projde...........to asi fakt nechcete, že.
Vrchní šašek ANOcirkusu je stále více směšný.
Třeba tím výrokem já nechci válku, já chci mír!.... už pochopil ,že o válce nerozhoduje on,ale Putin?Anebo Putinovovy po třech letech apokalypsy maji Ukrajininci všechno dát,včetně svobody za kterou umírali?
Nechápu, proč by pokrokový a úžasně sečtělý politik Babiš přestal nosit červenou čepici !? Jen je třeba operativně změnit nápis na inkriminované čepici, nový by měl vypadat takto: Čo bolo, bolo - terazky máme, čo sme chceli !
Tak estébáček jen potvrdil co o něm normální lidé už dávno vědí: Je naprostý mimoň kromě dojení dotací, v tom je mistr. A kecy jak trumpeta plní co slíbil, třeba to že zastaví válku na Ukrajině za den, tomu snad nevěří už ani kobliháři.
to není o tom že je někdo nakloněn Kačerovi. Je to jen nápad jeho marketingového týmu, aby byl na 100 % vidět na všech platformách protože, kdo je vidět je volen a to jde. Hlas sem, hlas tam, budu říkat jen to co je špatně co říkají ostatní lidé a pak už je to pro dotace pro Agrofert jen malý krůček. A o to jde jen o peníze, o nic jiného nejde, nejde o občany, nejde o silné Česko, nejde o Green deal, nejde o migraci, jde jen a jen o volební hlasy které budou přetaveny v miliardy a miliardy. Schválně dejte si tu práci a najděte si účetní uzávěrky a celkové vydané dotace a když v hrubých číslech uvidíte že Agrofrnda byla v roce 2023 2 miliardy v plusu a dvě miliardy získala na dotacích. Takze tak
Makake neví, co chce a nepřestane, dokud to nedostane!!! Slibuje všechno všem. Trumpista, trumpeta. No nekup to!!🤮🤮🤮
Nechápu proč by se měl za to stydět , celá vládní koalice mu leze do zadku , nato čekejte , kolik těch chudáku to ustojí z té koalice pane reportére když se tak ptáte ,
Bože, to jsem nepsal já……, to bych nemohl…
Nechci nic mluvit, ale jediný, kdo má právo koho kritizovat jsou Piráti a STAN, protože to jsou jediné dvě strany, které celou dobu upozorňovali jaký je Trump nebezpečí pro Evropu. Pokud chce Bartošek kritizovat Babiše, tak by si koalice Spolu měla zamést před vlastním prahem a stejně tak zkritizovat i ODSáky kolem Alexandra Vondry, kteří prakticky hlásili na adresu Trumpa to samé, co Babiš.
Babiš zase všechno popře. A nebo nechá někoho vyrazit a na něj to svede. Případně popře i to co oranžová hlava udělala .
Odkaz