1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 27 dny

Babiš to jako obvykle myslel jinak. Špatná akustika a osvětlení. Popřípadě je to kampaň, účelovka a za všechno může Kalousek.

249
Před 27 dny
Martin Horák

Jak se říká: "Měli jsme ty nejlepší úmysly, dopadlo to jako vždycky"....

137
Před 26 dny

Babisovi se libi jen to, jak Trump vladne naprosto absolutisticky. To je jeho sen. Jinak vubec netusi ktera bije, vubec netusi co se deje a nerozumi tomu. Jen ho fascinuje ta moc kterou Trump ma. To by chtel proste taky…

64
Před 26 dny
Richard Benes

A ano, i u nás, stejně jako v USA, se najde dostatečné množství užitečných nositelů IQ 20 - 34 bodů na to, aby se mu to podařilo...

29
Před 27 dny

Sranda začíná když Králíček (ANO) souhlasí s navyšováním rozpočtu pro obranu ale tak aby to bylo transparentní a aby to český občan nepoznal😂 . Tak český občan to poznal nejen po obrovském dluhu státní pokladny jako dědictví po včerejší vládě ANO, ale i ta transparentnost pro obranu za včerejší vlády ANI byla vyčíslena NKÚ pokutou 500milonu korun ZA MINISTRA ONRANY Metnara (ANO) např korupci a předražené nákupy😂 hnutí ANO káže vodu a pijí whisky .

89
Před 27 dny

Zase antibabiš? Forum si nedá pokoj.Všichni" naši lidi " ví ,že ta čepice je fotomotáž od lháře Fyjaly!Babiš nosil " hadovku"!!!

119
Před 27 dny
Evžen David

Pane Davide, že to je ironie? Míval jste docela rozumné názory.

37
Před 27 dny

Tak já nevím, čemu se čemu. Babiš vždycky tvrdil, že je nepolirtik a politice vůbec nerozumí. Neřeším, proč se teda do politiky dal (asi ho ukecali), ale není divu, když vždycky sází na špatného koně. Je infikován ruskou infekcí blbství a proto je tak komicky zmatený.

Jenom mi připadá děsivé, že může vyhrát příští volby, to se z toho poondí hlavně koblihy.

113
Před 27 dny
Pavel Hanzl

Myslíte, že příčinou toho, že se tento jouda stále třepe v politice je to, že ho tam někdo chce a potřebuje mít? Stejně, jako kdysi Zemana?

Já to vidím jako jednu z možností, proč se tento neschopný hloupý stařík stále ztrapňuje v politice. Druhou možností by mohla být jeho snaha se vyhnout stíhání za majetkové i daňové odrbávání státu od r. 1993.

75
Před 27 dny

Babiš a jeho podržtašky mají své hrdiny Orbana, Fica, Trumpa a u všech techto vidíme co po nich zůstává, jen spálené země. Tak snad už fanaticti přívrženci anosekty prohlednou.

66
Před 26 dny
Petr Spacek

Ovšem hrdinové podpořující Uršulu jsou borci kteří mohou za ten marast v ČUR

Zobrazit další reakci
Před 26 dny

Možná teď nebude ani chtít vyhrát volby.🤔🤭 Protože objektivně řečeno,pro jeho sliby voličům,co bude až ☝️,to není pro ekonomiku nic moc.Voliče to moc zajímat nebude, stejně tak jak je teď nezajímá jako omluva válka .

Holt "černá labuť" přilétne vždy nečekaně.Pokud vyhraje volby, už se těším na to zdůvodňování nesplněných slibů svým voličům.😊

15
Před 27 dnyUpraveno

Normální pracovní postup. Za týden si volič sekty na červenou kšiltovku ani nevzpomene.

Odkaz

33
Před 27 dny
Zdeněk Kleprlík

To je pravda , na Facebooku je krásná fotka , jak Babiš s Álenkou zakopávají kšiltovky do metrovýho hrobu !🤣🤪😁

24
Před 27 dny

Spousta lidí a politiků si neuvědomuje, že se prostě nemůže soustředit jen na domácí problémy, protože jsme se světem úzce propojeni - hlavně ekonomicky. Troufám si říct, že je to právě svět, který nás ovlivňuje víc, než domácí politika. Jsem přímo alergická na lidi, co říkají, že se nás válka netýká (není to naše válka), Trumpova politika se nás netýká (není to náš prezident) a podobně... vše nás ovlivňuje a musíme na to reagovat. To je jak kdybychom v čase covidu říkali, že to není náš virus a máme se starat jen o naše věci.

80
Před 26 dny
Mária Kočíbová

Děkuji, krásně popsáno a věrně vystiženo. Spousta voličů nepřemýšlí o programu té strany kterou volí, berou to jako protest proti současné vládě.

9
Před 27 dny

Nevím, jestli se autior článku náhodou nedotknul Klause, protože za největšího Trumpistu v Česku by on bezpochyby označil sám sebe. Vzpomínám, jak krátce po volbách v Americe psal na klaus.cz: "Potkal jsem v Praze dva starší manžele a ti mi gratulovali k vítězství Donalda Trumpa." K tomu netřeba komentáře.

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt