Jeden den se Kalousek vysmívá, druhý den zuří a třetí den ho z toho trefí.
Už je na moderní politiku starej.A to nevíte, co Vám provedu já, až budu vládnout cha cha.
Co takhle raději zjišťovat počty bydlících v jednom bytě u jedné konkrétní menšiny, beroucí příspěvky na bydlení + každá jedna ubytovaná další sociální dávky. Top by bylo užitčné a ne tyhle informace, které budou pouze zátěží pro hoteliery apod.
Co těch 3,5 miliardy neúčelně vynaložených na přípravu jednotného inkasního místa, pane inženýre? Takhle nějak si tu digitalizaci představujete a ten zlý Bartoš vás k tomu nechce pustit.
Nyní bude jistě mnoho příležitostí zviditelnit Kalouska. Bude ve světle obránce práv voličů podstrčen jako alternativa opozice. Vězte, že toto handrkování je příprava půdy a divadlo pro kandidaturu Kalouska, který bude zářnou alternativou do voleb a potom bude nakonec spolupracovat s vítěznou, možná stále současnou koalicí.
Nikdo nechce mít u sebe mobil nebo mají normální lidi mobil vypnutý a starý lidi nemají chytré telefony.
Další zbytečnost.
Kocourkov je proti nim vyspělá instituce.
Vypnout mobil je k ničemu, musíte vyndat baterii, což u nových modelů nezvládnete.
Toto je návrat " bolševických " domovních knih z padesátých let, úplně do puntíku..... Piráti jsou otevření marxisté a kryptostalinisté.....
👍👍👍👍👍
Mně to připomíní estebácké metody.Kdy se hlídalo co se dalo. Již nyní jsme pod dohledem ze všech stran na úřadech, na ulicích , kamery všude, kontrola internetu atd.. Zase budeme žít v době temna?
Tehdejší špehování bylo promile toho, co díky technologii existuje dnes. A lidé jako ovce jen kývají a jdou...
Je vidět, že ministři maj ..... co na práci! Vymýšlí stejné kraviny jako eu s máslem a marmeládou!
kdyby výrobci pořád nešidili a nesnažili se zákazníka oklamat,nemuseli by být tahle opatření..je to ku prospěchu zákazníka,že ty to nechápeš,jetvlj problém
Na hradě snad schválí vše a i podepíší. Ale fízlováního je už ve zdejší zemi dosti. Nevím kolik má kamarádíčků - podle mne je to zase já na bráchu - brácha na mne. Shání důvody k digitalizaci za neskutečné prachy a nakonec nic nefunguje. Nejspíše je dělá sám a inkasuje.
Nevím, jak to bude konkrétně implementované. Ale pravděpodobně tam budou zaznamenána trvala a přechodná bydliště. Tyto informace už stát ani to nemusel váš brácha nahlašovat
A ještě otázka do diskuse: "Jak to, že vláda tak najednou chce ulehčit práci hoteliérů a umožnit lépe vybírat poplatky za to ubytování, když z toho prakticky nemá ani korunu? Místní poplatky přece zůstávají obcím. Ale nejspíš mám mezeru ve vzdělání a místní poplatky přímo ve státním rozpočtu nakonec končí ...
Že by už začala jakási přechytralá předvolební propaganda pirátů?
Raději než tohle naživo si o tom již po několikáté přečtu v knize "Experiment člověk" sestavenou Ivem Železným z r. 1983. Tehdy to byla science fiction, dnes je to s trochou fantazie holá skutečnost. A tam už se o Velkém bratru docela podrobně píše - a to ještě ani nemohli vědět, že se na něm bude podílet i stávající česká politická smetánka*