Ivana Ilievová. Jak při placení při použití EET pokud jste nepotvrzovala fakturu na jméno bylo možno zjistit Vaši identitu? Pokud platíte kreditkou tak se samozřejmě ví kde jste nakupovala a co jste nakupovala. Navíc EET bylo zrušeno ve prospěch šedé ekonomiky. Někteří ruší použití platebních karet.
Přísně tajná informace, akorát je vždy přístup povolen tak vysokému počtu lidí, že je to vlastně veřejné. Takže stojím za Kalouskem.
A to myslí zhulený Bartoš, že nějaký Číman se k tomu kompru nedostane? Fakt buď je naivní, nebo má vypatláno do nuly v mozku, ač Kalouska nemusím, v tomhle mu dávám za pravdu, zase šmírování na úrovni Velkého bratra.
Opětně musím Mirkovi dát bod, takováto digitalizace národ nezachrání je to pouhá statistika a ušetří vlastně co, lidi, prostředky - nevěřím, opětně to bude někdo kontrolovat, vyhodnocovat, sice nedůsledně, jako všechno v tomto státě.
Jak jsem Kalouska a jeho názory nikdy nemusela, tak teď s ním souhlasím. A jestli to bude fungovat tak, jak e-občanky a všechny e-cosi, tak ať si to radši Bartoš nechá od cesty!
Paní já jsem také Kalouska nemusel a nemusím, ale v tomto má pravdu.
To už tady bylo v minulosti pro StB aby se vědělo kde a kdo se pohybuje. Dějiny se opakují. Pokud by, šlo skutečně o statistiku tak by se nemusely uvádět osobní údaje.Holt občan musí být pod kontrolou.
Co si vy chytraci tedy představujete pod pojmem digitalizace. S Bartošem v tomto musím souhlasit. Podstatné je aby informace nešly zneužívat, a celé to vedlo ke zefektivnění a zeštíhlení státní správy!
Že mezi sebou budou digitálně komunimivat úřady a předávat si data, která mají. Např. katastr nemovitostí a FÚ, stavební úřady + obce + správy silnic atd, aby člověk nelítal s jedním papírem od čerta k ďáblu. To je digitalizace. Po tom, kam jedeme na dovolenou, je ministerstvu s prominutím ho*no.
Co je komu do toho kde jsem pobýval než sem se ubytoval v hotelu.Nechtěli by tak ještě velikost slipů a bot?To je jak policajti za bolševika Kam jedete a co vezete a co tam budete dělat.No 2024 co chceme,Big brother po Česku
Celá tahlevláda je fízlovská a už si připadám jako v policejním státě to je hnus ať už jsou tyhle z vlády pryč a jsou po zásluze potrestáni za vlastizradu.
To ano, ale bohužel estébácká vláda by byla ještě horší.
"Pokud se dnes někdo ubytuje v hotelu na území obce, která vybírá poplatek z pobytu, ubytovatel má povinnost ubytovaného ztotožnit a do knihy hostů zapsat jméno, datum narození, adresu bydliště, číslo dokladu totožnosti a dny, ve kterých v místě pobýval."
PROČ?
Vždyť jsou všude kamery, velkej brácho !!!