1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ivana Ilievová. Jak při placení při použití EET pokud jste nepotvrzovala fakturu na jméno bylo možno zjistit Vaši identitu? Pokud platíte kreditkou tak se samozřejmě ví kde jste nakupovala a co jste nakupovala. Navíc EET bylo zrušeno ve prospěch šedé ekonomiky. Někteří ruší použití platebních karet.

8
Před 1 rokem

Přísně tajná informace, akorát je vždy přístup povolen tak vysokému počtu lidí, že je to vlastně veřejné. Takže stojím za Kalouskem.

22
Před 1 rokem

A to myslí zhulený Bartoš, že nějaký Číman se k tomu kompru nedostane? Fakt buď je naivní, nebo má vypatláno do nuly v mozku, ač Kalouska nemusím, v tomhle mu dávám za pravdu, zase šmírování na úrovni Velkého bratra.

9
Před 1 rokem

Opětně musím Mirkovi dát bod, takováto digitalizace národ nezachrání je to pouhá statistika a ušetří vlastně co, lidi, prostředky - nevěřím, opětně to bude někdo kontrolovat, vyhodnocovat, sice nedůsledně, jako všechno v tomto státě.

12

Jak jsem Kalouska a jeho názory nikdy nemusela, tak teď s ním souhlasím. A jestli to bude fungovat tak, jak e-občanky a všechny e-cosi, tak ať si to radši Bartoš nechá od cesty!

2
Před 1 rokem
Renata Havlíčková

Paní já jsem také Kalouska nemusel a nemusím, ale v tomto má pravdu.

3
Před 1 rokem

To už tady bylo v minulosti pro StB aby se vědělo kde a kdo se pohybuje. Dějiny se opakují. Pokud by, šlo skutečně o statistiku tak by se nemusely uvádět osobní údaje.Holt občan musí být pod kontrolou.

17
Před 1 rokem

Co si vy chytraci tedy představujete pod pojmem digitalizace. S Bartošem v tomto musím souhlasit. Podstatné je aby informace nešly zneužívat, a celé to vedlo ke zefektivnění a zeštíhlení státní správy!

10
Bohumil Klíma

Že mezi sebou budou digitálně komunimivat úřady a předávat si data, která mají. Např. katastr nemovitostí a FÚ, stavební úřady + obce + správy silnic atd, aby člověk nelítal s jedním papírem od čerta k ďáblu. To je digitalizace. Po tom, kam jedeme na dovolenou, je ministerstvu s prominutím ho*no.

3
Před 1 rokem

Co je komu do toho kde jsem pobýval než sem se ubytoval v hotelu.Nechtěli by tak ještě velikost slipů a bot?To je jak policajti za bolševika Kam jedete a co vezete a co tam budete dělat.No 2024 co chceme,Big brother po Česku

8
Před 1 rokem

Celá tahlevláda je fízlovská a už si připadám jako v policejním státě to je hnus ať už jsou tyhle z vlády pryč a jsou po zásluze potrestáni za vlastizradu.

6
Před 1 rokem
Rudolf Koran

To ano, ale bohužel estébácká vláda by byla ještě horší.

1
Zobrazit dalších 15 reakcí
Před 1 rokem

"Pokud se dnes někdo ubytuje v hotelu na území obce, která vybírá poplatek z pobytu, ubytovatel má povinnost ubytovaného ztotožnit a do knihy hostů zapsat jméno, datum narození, adresu bydliště, číslo dokladu totožnosti a dny, ve kterých v místě pobýval."

PROČ?

Vždyť jsou všude kamery, velkej brácho !!!

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt