1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Vážené Forum 24 , buďte vod tej dobroty a zveřejňujete ty vaše články dřiv ať mužu řádně pracovat ,neb bez fora po ranu v praci ani ranu.🙏

4
Před 1 rokem

Co může být zneužito, bude zneužito. Tečka. Další systém na fízlování lidí za mnoho milionů z veřejných zdrojů.

16
Před 1 rokem

S elektroměry se jim to už podařilo.ČT už na zálkadě elektroměru zasílá upomínky za neplacení koncesionářských poplatků,aniž by si prověřila,že poplatky platíte.

3
Před 1 rokem

No.

Co když bude třeba ten předloženy doklad falešný?

A co GPDR?

Na muj vkus je těch všelijakých registru a digitalizace nějak moc.

11
Před 1 rokem

Ať se postaraj o to,abych nemusel nosit papírovej výpis z veřejného katastru nemovitostí na stavební úřad a nevymejšlej pakárny.

8
Před 1 rokem

Co chcete od Bartoše, když se nudí tak si zahulí a vymyslí perlu. Už aby ti piráti táhli do Karibiku.

15
Před 1 rokem

U 108 projde všechno co si navrhnou. V případě udělají stav nouze a je to vyřízené.

14
Před 1 rokem

Bartoš je k ničemu a žije v úplně jiné dimenzi jakožto celá vláda včetně prezidenta je mi z nich na špatně

25
Před 1 rokem

Piráti jen fizlovat oni to nezažili tak to chcou zavést ale jen na ty co jsou dole chamraď

16
Před 1 rokem
Milan Frisch

Záznamy hostů existují už do první republiky do současné doby. Píše se to knihy a každý k tomu má přístup. Digitálně už budou dostupné jenom nutné údaje.

6
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

Já to tvrdím stále,novodobá KSČ a Stb.HNUS🤮 a opět mě zablokují.😂

17
Před 1 rokem
Martin Kremser

Ja si myslim ze urazite komunisty.Jefnou se bude Bartos tlouct do hlavy co za kraviny jeho ministerstvo vyrabi

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt