Vážené Forum 24 , buďte vod tej dobroty a zveřejňujete ty vaše články dřiv ať mužu řádně pracovat ,neb bez fora po ranu v praci ani ranu.🙏
Co může být zneužito, bude zneužito. Tečka. Další systém na fízlování lidí za mnoho milionů z veřejných zdrojů.
S elektroměry se jim to už podařilo.ČT už na zálkadě elektroměru zasílá upomínky za neplacení koncesionářských poplatků,aniž by si prověřila,že poplatky platíte.
No.
Co když bude třeba ten předloženy doklad falešný?
A co GPDR?
Na muj vkus je těch všelijakých registru a digitalizace nějak moc.
Ať se postaraj o to,abych nemusel nosit papírovej výpis z veřejného katastru nemovitostí na stavební úřad a nevymejšlej pakárny.
Co chcete od Bartoše, když se nudí tak si zahulí a vymyslí perlu. Už aby ti piráti táhli do Karibiku.
U 108 projde všechno co si navrhnou. V případě udělají stav nouze a je to vyřízené.
Bartoš je k ničemu a žije v úplně jiné dimenzi jakožto celá vláda včetně prezidenta je mi z nich na špatně
Piráti jen fizlovat oni to nezažili tak to chcou zavést ale jen na ty co jsou dole chamraď
Záznamy hostů existují už do první republiky do současné doby. Píše se to knihy a každý k tomu má přístup. Digitálně už budou dostupné jenom nutné údaje.
Já to tvrdím stále,novodobá KSČ a Stb.HNUS🤮 a opět mě zablokují.😂
Ja si myslim ze urazite komunisty.Jefnou se bude Bartos tlouct do hlavy co za kraviny jeho ministerstvo vyrabi