Chtěli jsme svobodu a jsme pod čím dál větší kontrolou.
Kalouska nemusím, ale v tomto se to hodně podobá komunistickým praktikám, že soudruhu Bartoš.
Tady pár stovek, zhulených děcek, bude rozhodovat o 10 milionech lidí, no to snad ne...
Nemyslím si,že by Bartoš byl schopen vymyslet něco smysluplného.Zatím na co sáhnul,to podělal.
Co se týká buzerace jsou všichni šikovní, hlavně že jim za vytvoření registrů něco kápne do korýtka, nebo kapsičky
Prostě na tuto, naprosto zbytečnou, digitalizaci bude nutno vydat nějaké peníze. Tuším tak v desítkách milionů. No a o to jde.
Su klidný, Kalósek už zase ví fšechno! 🤪Ať udělají Piráti cokoliv, vždycky to bude špatně. To není argument, ale emoce. 😂
Kalousek by chtěl digitalizovat bez dat. To je jako by chtěl chromou kobylu učit skákat. Ten už se musí vyjadřovat úplně ke všemu. To bude věkem.
Totalitu jsem už zažil nejvyšší čas zvednout kotvy a užít si to v demokracii a bez buzerace a šmirovani.
Moc možností ale není. Jižní Amerika? Možná, jak kde. Ale to samé se týká i Asie. Docela by mě zajímal váš tip. Ale fakt to myslím bez ironie.
Kalousek má pravdu,zakuklení komunisti Piráti by nejraději viděli až do ložnice.
Nedávno jste elektronické hlášení DPH zrušili a teď něco obdobného zavádíte. To už nejste pro svobodné a dobrovolné placení daní drobnými živnostníky?
Měla jsem pana Kalouska ráda ale v poslední době připomíná názory starého lihouše.Úřady vědi stejně všechno jen obtěžují s papírem a razítky.
Ja TAKY !!ho měla ráda😀kdyz konečně vypadl ..hlavne ať se navrací..neni zajem