1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Chtěli jsme svobodu a jsme pod čím dál větší kontrolou.

18
Před 1 rokem

Kalouska nemusím, ale v tomto se to hodně podobá komunistickým praktikám, že soudruhu Bartoš.

9
Před 1 rokem
František Harašta

Tady pár stovek, zhulených děcek, bude rozhodovat o 10 milionech lidí, no to snad ne...

11
Před 1 rokem

Nemyslím si,že by Bartoš byl schopen vymyslet něco smysluplného.Zatím na co sáhnul,to podělal.

9
Před 1 rokem
Standa Novák

Co se týká buzerace jsou všichni šikovní, hlavně že jim za vytvoření registrů něco kápne do korýtka, nebo kapsičky

5
Před 1 rokem

Prostě na tuto, naprosto zbytečnou, digitalizaci bude nutno vydat nějaké peníze. Tuším tak v desítkách milionů. No a o to jde.

4
Před 1 rokem

Su klidný, Kalósek už zase ví fšechno! 🤪Ať udělají Piráti cokoliv, vždycky to bude špatně. To není argument, ale emoce. 😂

6
Před 1 rokem

Kalousek by chtěl digitalizovat bez dat. To je jako by chtěl chromou kobylu učit skákat. Ten už se musí vyjadřovat úplně ke všemu. To bude věkem.

1
Před 1 rokem

Totalitu jsem už zažil nejvyšší čas zvednout kotvy a užít si to v demokracii a bez buzerace a šmirovani.

7
Před 1 rokem
Michal Vašíček

Moc možností ale není. Jižní Amerika? Možná, jak kde. Ale to samé se týká i Asie. Docela by mě zajímal váš tip. Ale fakt to myslím bez ironie.

2
Před 1 rokem

Kalousek má pravdu,zakuklení komunisti Piráti by nejraději viděli až do ložnice.

26

Nedávno jste elektronické hlášení DPH zrušili a teď něco obdobného zavádíte. To už nejste pro svobodné a dobrovolné placení daní drobnými živnostníky?

3
Před 1 rokem

Měla jsem pana Kalouska ráda ale v poslední době připomíná názory starého lihouše.Úřady vědi stejně všechno jen obtěžují s papírem a razítky.

8
Před 1 rokem
Lea Žaková

Ja TAKY !!ho měla ráda😀kdyz konečně vypadl ..hlavne ať se navrací..neni zajem

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt