1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Co pak tito trapní dredáci už něco nepodělali ? Cokoliv vymyslí, tak nic nefunguje a je to ještě k ničemu.

5
Před 1 rokem

Nevyřeší to problém, kdy ubytovatelé neodvádí poplatky z ubytování obcím a tím je de facto okrádají. Tyto peníze od turistů vybírají a nechávají si je.

1
Před 1 rokem

Ještě se mi nestalo, že bych někam přijel do hotelu, oni mi jen tak dali klíče a popřáli mi hezký pobyt.😀

4
Před 1 rokem
Miloš Hořica

Samozřejmě vás zapsali do knihy hostů a když jste potřeboval alibi, tak se policie zajela podívat do knihy hostů a ověřila si vaše tvrzení. Ale nesouhlasím, aby si někdo z úřadu jen tak zjištoval přes internet, kde jsem byl a kdy jsem tam byl a pak tyto informace ještě někomu prodával.

5
Před 1 rokem

To dělali komunisti že šmirovali lidi.

60
Před 1 rokem
Hana Zahradnikova

V té době měly PC jen Slušovice pro sledování dojivosti krav, lidé se sledovali pomocí píchaček na vrátnici.

23
Před 1 rokem

Všem PIRÁTŮM A STANAŘŮM je třeba vypálit na čelo cejch , aby je mohli občané fackovat na ulicích bez omylu.

14
Petr Kousal

A zahrnte TOP.

10
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Vládní buzerace a pronásledování.

15
Před 1 rokem

Je vidět že fízlování máme v krvi a jen tak se ho nezbavíme. Pouze se tomu říká jinak.

5
Před 1 rokem
Zdenek Skorvanek

Že by diktatura?

1
Před 1 rokem

Kalousek už by mohlpřestat prudit a dát pokoj. Měl dobře pracovat, když byl ve vládě.

7
Před 1 rokem
Pavel Stratil

Má pravdu předseda

2
Před 1 rokem

Pane Kalousku, tohle je opravdová digitalizace. Proč se raději neangažujete v praní špinavých peněz skrz kampeličky ODS?

10
Před 1 rokem
Pavel Kuba

Viz stavební povolení, kde jsme na cca 150 místě. E občanka, je důležitější.

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Že by tajná spolupráce Pirátů se Stanem? A až se to fizlovani lidi potvrdí, Rakušan to svede na Piráty že on nic, to oni. 😀😀

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt