Co pak tito trapní dredáci už něco nepodělali ? Cokoliv vymyslí, tak nic nefunguje a je to ještě k ničemu.
Nevyřeší to problém, kdy ubytovatelé neodvádí poplatky z ubytování obcím a tím je de facto okrádají. Tyto peníze od turistů vybírají a nechávají si je.
Ještě se mi nestalo, že bych někam přijel do hotelu, oni mi jen tak dali klíče a popřáli mi hezký pobyt.😀
Samozřejmě vás zapsali do knihy hostů a když jste potřeboval alibi, tak se policie zajela podívat do knihy hostů a ověřila si vaše tvrzení. Ale nesouhlasím, aby si někdo z úřadu jen tak zjištoval přes internet, kde jsem byl a kdy jsem tam byl a pak tyto informace ještě někomu prodával.
To dělali komunisti že šmirovali lidi.
V té době měly PC jen Slušovice pro sledování dojivosti krav, lidé se sledovali pomocí píchaček na vrátnici.
Všem PIRÁTŮM A STANAŘŮM je třeba vypálit na čelo cejch , aby je mohli občané fackovat na ulicích bez omylu.
A zahrnte TOP.
Vládní buzerace a pronásledování.
Je vidět že fízlování máme v krvi a jen tak se ho nezbavíme. Pouze se tomu říká jinak.
Že by diktatura?
Kalousek už by mohlpřestat prudit a dát pokoj. Měl dobře pracovat, když byl ve vládě.
Má pravdu předseda
Pane Kalousku, tohle je opravdová digitalizace. Proč se raději neangažujete v praní špinavých peněz skrz kampeličky ODS?
Viz stavební povolení, kde jsme na cca 150 místě. E občanka, je důležitější.
Že by tajná spolupráce Pirátů se Stanem? A až se to fizlovani lidi potvrdí, Rakušan to svede na Piráty že on nic, to oni. 😀😀