1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Kalousek he satan. Nikým nezvolený.

Nechápu, jak může Kalousek dostávat v médiích neustále tolik prostoru

Kalousek je zlo.

Rusko, ODS a TOP 09 jsou obrovské zlo.

12
Před 1 rokem

Všechny ty novoty asi moc nepomohou. Příklad, my v pohraničí, bez dokladů nejde, jen tak říci, lepší nakoupím v Polsku, nebo jiní v Rakousku, Německu, snad i na Slovensku. Domů, vrátit se pro doklady. Další řeči o výhodě, nemusím nosit kartičku OP, stačí větší těžší telefon, nestačilo by do obalu na telefon zastrčit kartičku. Na to vědci nepřišli? Asi to je jen hloupá výmluva, aby se necítili piráti nadbyteční. Navív, naběhla nějaká digitalizace bez problémů, asi to nejsou odborníci, a amatéři zárukou kvality nejsou. Hlavně, že zrušili velké techničáky, marně jsem hledal místo, kde by se mi doma vešel.

9
Před 1 rokem

Pirati??? Ten nazev strany je silne zavadejici pohunci rezimu, smiraci nebo udavaci by bylo presnejsi. Uz se tesim, az budu vymyslet duvod, proc si dovoluju prespat mimo bydliste. Tahle strana je opravdu zklamani.

23
Před 1 rokem

Jak mám Kalouska rád, tak teď mele nesmysly. Dle mého digitalizace je, že neběháme s papírem na úřady ale papír běhá v digitální formě mezi úřady. A to se teď děje.

17
Jaroslav Tobiáš

A kde prosím? Když koupíte pozemek, změnu zadáte na katastr a stejně běžíte na FÚ s přiznáním, nahlásite finančáku příjmy, ale na sociálku honem taky papír neb si neumějí data předat, pro stavební povolení se uběháte úplně, vyřizování rodičáku... papír.. Kde je ta digitalizace, co má usnadnit státu fungování a občanovi život? Povinnost hotelu reportovat ministerstvu jména a adresy ubytovaných opravdu není digitalizece, to je buzerace a bezprecedentní zásah do soukromí.

4
Před 1 rokem

Pan Bartoš je zlo pro celou digitalizaci státní správy a samosprávy. Když už něco vymyslí, má to charakter rozhodnutí StB o informacích o občanech a když to realizuje, tak je to průšvih jeďte větší. Lidem jen a pouze komplikuje svými nápady život. A to už vůbec nemluvím o tom, že tento stát má problémy jako je inflace drahota atd. Tady se však peníze vyhazují oknem a problémy ty skutečné se neřeší. Hanba

14
Před 1 rokem

Velkýmu bratru přeji jednu pořádnou solární bouři a pak jsem zvědav, jak vše bude. Lidi si nebudou napriklad moci vybrat peníze a nepůjde celkové vše na elektroniku. To pak nebude jen chaos.... Hlavně vše nacpat velkýmu bratru a vše papírové zrušit. Kdepak, co je psáno, to je dáno. Nic s předponou "e" krom emailu mě domů nesmí i kdyby Bartoš na garmošku hrál.

17

K tomu všemu stačí počet lidí a pro statistiky rok narození. Nic víc státní správa nepotřebuje.

10
Před 1 rokemUpraveno

K čemu je to dobré, že se někdo dozví, že Pepa Novák navštívil oblíbené Horní Dolní? Piráti imitují činnost a vymýšlejí prazvláštní věci. Ale hlavní věcí je, že to bude v digitální podobě. Jako kdysi na vojně. Výkon předveden. Splněno. Ale proč a k čemu? Další zbytečná vládní strana. Zkrátka lidi málo hulí. To je ten problém. Protože odpovědi na otázky typu . Důvod návštěvy?Přijel jsem si zasouložit. Kolikrát? Čert ví, v jakým budem rozpoložení. A co budete dělat po čas návštěvy? Nevím. Souložit? Pobaví, ale nenadchne. Možná by bylo lepší změnit model.

15
Před 1 rokem
Marek Sochor

Piráti nic nevymýšlejí, tenhle systém už funguje v jiných vyspělých státech dávno. To jen Čecháčci s tou digitalizací silně zaspali. A důvod návštěvy? Rekreace, služební, soukromý - no to jsou opravdu hodně utajené záležitosti 🙂.

2
Před 1 rokem

Jen vyhazování peněz. Podobně, jak za datové schránky, které nikdo nepoužívá i finanční úřad vydal možnost odeslání daňového přiznání na jejich stránkách. Hlavně, že i dlaždič musel mít datovku k h..nu. Zas jen někomu s odvětví ajťáků shání kšeft. Každé SVJ muselo mít schránku ale využití je nulové tedy skoro. Komunikace je stejně přes email atd. Tato pětikolka umí jen jedno mrhat a vyhazovat prachy.

14
Před 1 rokem
Tapal Milos

Datová schránka je pro mě jako osobu často komunikující s úřady naprosto super, další plus, podání přiznání, kontrolních hlášení - v tomhle je to obrovská úspora času. Takže byl bych opatrný se slovy "nikdo nevyužívá". Ale souhlasím s tím, že by stát by ji neměl plošně nutit. Ale pokud už si ji jednou zřídím (dobrovolně) tak ji budu používat.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Kalouska jsem mel celkem rad, ted mu ale prestavam rozumet. Uplne mi k tomu staci jeho tanecky se zoufalcem Soukupem

1
Před 1 rokem
Tomáš Boukal

Nemyslím si, že by se Kalousek až tak změnil. O tom, že Soukup je blb, to žádná. Ale v těch rozhovorech je jasným šéfem Kalousek.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt