Jsem volič ODS a tedy potažmo pětikoalice, ale někteé praktiky se mi nelíbí.
Např. tato pirátská. Je to ( jak uvedl pan Kalousek) šmírování lidí. Když budou tyto údaje v databázi, tak nikdo nezabrání tomu, že budou zneužity. Je to podobné, jako když Babišovci chtěli při zavedení EET, aby se lidé navzájem udávali v případě, že kupující nedostane lístek od nákupu v hospodě. Pro život člověka je potřeba zdraví, štěstí a svoboda.
Dnes je to samé, ale v papírové podobě. Tak nevím, co Vám vadí.
Copak dreďák a jeho skvoteři potřebují vědět kde můžou parazitovat ? Pokud někdo nadával na komunisty, tak tohle je moooc. To si fakt lidi nechaj na hlavu kálet takovýma nulama ? Jsou moc na koni a myslí si ta pětip...a, že můžou vše. Doufám, že lidi už to vidí a při volbách přijde zúčtování. Tohle je fakt na pozvracení. Pak budou chtít statistiku na to kolikrát jdu na záchod, kolikrát otevřu okno, kolikrát větrám apod. To je fakt síla, co může vypadnout od bezmozků.
Za prvé!!Tomáši neuražejte...ať má Bartoš na hlave co chce...hlavni pro nás je co ma v palici..a ne jen on...všichni víme ze to stoji za prd...a co děláme?? Nic píšeme na netu hovadiny..a dobre nam TAK!
Ono jim to stejně nebude fungovat. Už týden se snažím přihlásit do eDokladů přes bankovní identitu. Nelze, vždy zahlásí problém s načítáním a vypne se. Lepší by bylo,než se zajímat o hotely a podobná zařízení, zajistit aby lékaři byli vzájemně propojeni a mohli tak kontrolovat pacienta. S čím a u koho se léčí, jaké má problémy a jaké bere léky. Pacient by se tak vyhnul užívání 12 léků denně, zvláště když se některé vzájemně vylučují a neměli by se kombinovat.
A on tak eRecept už dávno nefunguje? Lékař se nedozví recepty třeba rok zpátky?
Pokud se ODS paktuje s touto neomarxistickou pakáží je pro mě a mnoho dalších nevolitelná.
Kdyby se raději věnovali problémům s přechodným pobytem, nebo s bydlením na jiné adrese než trvalé. Přece není povinnost bydlet na adrese kde jsem trvale přihlášen. Je to sice můj byt, ale 20 let už bydlím u partnerky, a v mém bytě je přihlášen i můj syn. Institut korespondenční adresy nefunguje všude, i Policii ČR trvá dlouho než zjistí kde hledaný opravdu bydlí. Tohle je problém, který vznikl zrušením institutu přechodného bydliště, a ne nějaká návštěva!
Celá ta parta v pětikoalici dělá vše pro to, aby totálně propadli již ve volbách do EP a následně pak parlamentních volbách. Buď jsou tupí jak vidle nebo jim to někdo radí. V každém případě na to doplatíme všichni.
Tak to neznáte pravicové voliče.Ti mají mnohem větší politickou víru než je víra náboženská.
Piráti se odkopali. Jsou jako mor s cholerou filckami a leprou fohromady. Nebezpeční extremisté škodící všude kde působí. Typická je doprava v Praze. Bartoš pomohl zrušit EET, a rád by věděl kdy, kde a kým jsou obsazeny byty, znal stavy elektroměrů, hlídal vaší spotřebu obalů, popelnice. Rád by věděl koho volite, vnucuje digitální doklady a řadu nesmyslů které lidé z různých důvodů akceptovat nehodlají. Ve spojení s ODS, KDU, Top se jedná vyloženě o destrukci podnikatelů, průmyslu i svobody. Fuj, hnůj, fuj.
Mě spíše vadí, že dnes musím tyto informace zapisovat do nějaké soukromé knihy nějakého hoteliéra. Co je komu do toho jaké mám rodné číslo, či trvalý pobyt. On má jen dostat anonymní číslo co spárovat při nástupu s hostem a více se již nezajímat.
Pokud tedy systém toto umožní budu nadmíru spokojen.
Jenze anonymni cislo je k nicemu...to si muzete vymyslet nebo pouzit ,,kamaradovo,, To byste na recepci mohl taky v klidu rict, ze se jmenujete Kalousek.
Co pro nás ještě choré pirátské mozky vyplodí? To mají z toho hulení. Asi už to nemají moc pod kontrolou.
Kalousek má výjimečně pravdu. Jedná se doopravdy o fizlovani. A to horším, než za komunistické totality. Nedovedu si představit, že se někde ubytuji a personál si v databázi o mně zjistí kompletně vše, i to do čeho mu nic není. To radši nikam nepojedu, nebo přespim v autě.
Jaký personál? V tom hotelu budou jenom zadávat údaje, nebudou mít přístup k údajům že systému.