S pobavení sleduji, pane chytraku dění na Slovensku. Tam po kontrole 13.4.ministr sám ohlásil kontaminaci obilí z UA a včera už prý udělali opravné rozbory a je zdravá. Zázraky se dějí ikdyž jsou na,, rozkaz.
Babiš je to, oč tu běží! Poškození zdraví lidí nehraje roli, hlavně, že poškodíme AGROFERT, že? FUJ! Styďte se! Máte bojovat za zdraví lidí!
Bože zase Fiala neví o čem psát tak bude psát o Babišovi to už je trapný pane Fialo pan Babiš byl o proti vám pan premiér
Máš tam chybu kobliho. Je to Bureš ! Práskač,
Všude se píše jak EU má dostatek pšenice,tak proč to sem hrnou ten čurbes?
Proč ho nepošlou do zemí kde chybí.
Tam asi neplatí tak dobře jako Češi 😁
Kdybyste sledoval zpravodajství ČT dověděl byste se, kdo a proč v Polsku udělal s ukrajinským obilím to co udělal. Do podrobna to tam rozebírali stále dokola.
Asi převedeme dotace pro zemědělce na Ukrajinské zemědělce, naschvál kvůli Babišovi !!!
Až budou v EU tak sem naženou vše tohle je jen ochutnávka.
Před cca hodinou jsem napsal příspěvek, který není v souladu s názorem Forum 24 a již jsem byl smazán a bylo mi pohroženo banem, vítejte v demokratické pětislepenecké společnosti.
A co Jurečkovic farmu to neohrozí😆
Tak určitě ne! Porovnej dotace Bureše A Jurečky !
Za chvilku budete mít rozzuřené zemědělce na Václaváku, ale to budou zase proruští dezoláti
Ne zemědělce, ale agrobarony. Bureš brečí, že je draho, ale levná pšenice mu nevoní.
Co to je za propagandistický pamflet? My se vracíme do dob 70. a 80. let? Asi jo.
Chtělo by to nějaké úderné heslo jako ukrajinskou pšenici do každé rodiny.