1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

S pobavení sleduji, pane chytraku dění na Slovensku. Tam po kontrole 13.4.ministr sám ohlásil kontaminaci obilí z UA a včera už prý udělali opravné rozbory a je zdravá. Zázraky se dějí ikdyž jsou na,, rozkaz.

10
Před 2 roky

Babiš je to, oč tu běží! Poškození zdraví lidí nehraje roli, hlavně, že poškodíme AGROFERT, že? FUJ! Styďte se! Máte bojovat za zdraví lidí!

14
Před 2 roky

Bože zase Fiala neví o čem psát tak bude psát o Babišovi to už je trapný pane Fialo pan Babiš byl o proti vám pan premiér

22
Před 2 roky
Jarda Capek

Máš tam chybu kobliho. Je to Bureš ! Práskač,

17
Před 2 roky

Všude se píše jak EU má dostatek pšenice,tak proč to sem hrnou ten čurbes?

Proč ho nepošlou do zemí kde chybí.

Tam asi neplatí tak dobře jako Češi 😁

9
Před 2 roky
Michal Kalkus

Kdybyste sledoval zpravodajství ČT dověděl byste se, kdo a proč v Polsku udělal s ukrajinským obilím to co udělal. Do podrobna to tam rozebírali stále dokola.

2
Zobrazit dalších 12 reakcí
Před 2 roky

Asi převedeme dotace pro zemědělce na Ukrajinské zemědělce, naschvál kvůli Babišovi !!!

39
Před 2 roky
Jiří Modráček

Až budou v EU tak sem naženou vše tohle je jen ochutnávka.

12
Před 2 roky

Před cca hodinou jsem napsal příspěvek, který není v souladu s názorem Forum 24 a již jsem byl smazán a bylo mi pohroženo banem, vítejte v demokratické pětislepenecké společnosti.

4
Před 2 roky

A co Jurečkovic farmu to neohrozí😆

14
Před 2 roky
Michal Pešek

Tak určitě ne! Porovnej dotace Bureše A Jurečky !

6
Zobrazit další reakci

Za chvilku budete mít rozzuřené zemědělce na Václaváku, ale to budou zase proruští dezoláti

26
Před 2 roky
Vladimír Kouřimský

Ne zemědělce, ale agrobarony. Bureš brečí, že je draho, ale levná pšenice mu nevoní.

23
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Co to je za propagandistický pamflet? My se vracíme do dob 70. a 80. let? Asi jo.

40
Před 2 roky

Chtělo by to nějaké úderné heslo jako ukrajinskou pšenici do každé rodiny.

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt