1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Každopádně neexistuje způsob, jak takovou informaci ověřit. Ale Trump se chová přesně tak, jako kdyby chtěl udělat maximum pro rusy a co nejvíce poškodit USA a spojence. Což je to podstatné, s čim musíme počítat a přizpůsobit se tomu.

6
Před 1 měsícem
Michal Horak

Doufám, že Američani se probudí a vypráskají ho sami.

5
Před 1 měsícem

Pokud by to byla pravda, dávno by jej političtí oponenti zničili. Blábol, který jen ubližuje Česku.

17
Před 1 měsícem
Zdenek Ebner

No ano, zní to neuvěřitelně. Ale proč by to mělo ubližovat zrovna Česku? Info nepochází z českých zdrojů, jak jste si jistě všiml.

8
Před 1 měsícemUpraveno

Před 6 lety jsem koupil knihu "TAJNÁ DOHODA" o odložil ji do knihovny jako šílenou desinformaci. Dnešní Trumpovo jednání ukazuje opak. Kromě dlouhé spolupráce KGB v roce 2013 údajně pořídila video s Trumpem a dvěma prostitutkami při "velmi zvláštních" hrátkách. Odkaz

www.bez-obalu.eu
Tajná dohoda (Luke Harding)
Tajná dohoda Luke Harding Jak Rusko pomohlo Trumpovi získat Bílý dům
4
Před 1 měsícem

Vážení! Čekal jsem co ze zoufalství vypadne z některého tisku aby usměrnili Trumpa.Ale takový blábol který se vytiskl tak to je na Nobelovu cenu!! v Tý Americe je těch vládních agentů Ruska asi mnohem mnohem více!!!!

28
Před 1 měsícem
Přemysl Louda

Žádný blábol, ale pravda milý Přemysle, nebo jak se to vlastně jmenujete. Je to prostě skutečnost a konečně je to venku. A vy by jste snad chtěl omezovat svobodu slova?

18
Před 1 měsícem

.....svá tvrzení nepodložil žádnými důkazy..., ale že si na to vzpomenul už po třiceti osmi letech a že je to bývalý důstojník KGB, což zaručuje, že bude minimálně stejně pravdomluvný jako Putin, bude to určitě tak. A pak, kdo tady šíří nepodložené klepy.

6
Před 1 měsícemUpraveno

Nechápu ty Američany že to vůbec toleruji to Trumpovo zvaneni s Ruskem tak buď je normální nebo nenormální jak se takovéj člověk může reprezentovat jako prezident je to apsurdni měl by se nechat vyšetřit a to co nejdřív než tady rozpoutá válku mezi Ruskem USA a Europou

1
Před 1 měsícemUpraveno

Tak jestli byl agentem SSSR tak by to náš prezident měl vědět když byl jeho kolega. Jinak teda článek bez úrovně, tvrzení není absolutně ničím podloženo.

11
Před 1 měsícem
Hojgr Ladislav

A "Láďo, ty jsi princezna "

5
Před 1 měsícem

Noc v Sovětském hotelu ? Tak ta mohla klidně proběhnout se sovětskou děvočkou, samozřejmě pro amerikána, vyšší šarže a...na "kompro" je zaděláno.

2
Před 1 měsícem
Jiří Mimra

No o tom že mají Rusáci na kačera nějakou prasárničku se mluvilo už když byl prezidentem poprvé.

Ale tohle by bylo úplně jiné kafe. V podstatě by mohl být obviněn z vlastizrady.

5
Před 1 měsícem

No jestli je to pravda, tak už mi to dává smysl to jeho chování.....ale že se nechali takto oblbnout Amíci,to je mi záhadou, každopádně pokud je to pravda a Putin na něho má takové dokumenty v šuplíku,tak se dočkáme věcí....

4
Před 1 měsícem

No a je to tady 😃 nehodí se, nespolupracuje už byl ruský dokonce možná i je ruský agent 😃 fakt bavíte úplně Jsem to čekal kdy s tímhle vylezete 😃

27
Před 1 měsícem
Lukáš Pospíšil

Ale to se píše i v zahraničním tisku, u nás se to jen přetisklo.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt