Každopádně neexistuje způsob, jak takovou informaci ověřit. Ale Trump se chová přesně tak, jako kdyby chtěl udělat maximum pro rusy a co nejvíce poškodit USA a spojence. Což je to podstatné, s čim musíme počítat a přizpůsobit se tomu.
Doufám, že Američani se probudí a vypráskají ho sami.
Pokud by to byla pravda, dávno by jej političtí oponenti zničili. Blábol, který jen ubližuje Česku.
No ano, zní to neuvěřitelně. Ale proč by to mělo ubližovat zrovna Česku? Info nepochází z českých zdrojů, jak jste si jistě všiml.
Před 6 lety jsem koupil knihu "TAJNÁ DOHODA" o odložil ji do knihovny jako šílenou desinformaci. Dnešní Trumpovo jednání ukazuje opak. Kromě dlouhé spolupráce KGB v roce 2013 údajně pořídila video s Trumpem a dvěma prostitutkami při "velmi zvláštních" hrátkách. Odkaz
Vážení! Čekal jsem co ze zoufalství vypadne z některého tisku aby usměrnili Trumpa.Ale takový blábol který se vytiskl tak to je na Nobelovu cenu!! v Tý Americe je těch vládních agentů Ruska asi mnohem mnohem více!!!!
Žádný blábol, ale pravda milý Přemysle, nebo jak se to vlastně jmenujete. Je to prostě skutečnost a konečně je to venku. A vy by jste snad chtěl omezovat svobodu slova?
.....svá tvrzení nepodložil žádnými důkazy..., ale že si na to vzpomenul už po třiceti osmi letech a že je to bývalý důstojník KGB, což zaručuje, že bude minimálně stejně pravdomluvný jako Putin, bude to určitě tak. A pak, kdo tady šíří nepodložené klepy.
Nechápu ty Američany že to vůbec toleruji to Trumpovo zvaneni s Ruskem tak buď je normální nebo nenormální jak se takovéj člověk může reprezentovat jako prezident je to apsurdni měl by se nechat vyšetřit a to co nejdřív než tady rozpoutá válku mezi Ruskem USA a Europou
Tak jestli byl agentem SSSR tak by to náš prezident měl vědět když byl jeho kolega. Jinak teda článek bez úrovně, tvrzení není absolutně ničím podloženo.
A "Láďo, ty jsi princezna "
Noc v Sovětském hotelu ? Tak ta mohla klidně proběhnout se sovětskou děvočkou, samozřejmě pro amerikána, vyšší šarže a...na "kompro" je zaděláno.
No o tom že mají Rusáci na kačera nějakou prasárničku se mluvilo už když byl prezidentem poprvé.
Ale tohle by bylo úplně jiné kafe. V podstatě by mohl být obviněn z vlastizrady.
No jestli je to pravda, tak už mi to dává smysl to jeho chování.....ale že se nechali takto oblbnout Amíci,to je mi záhadou, každopádně pokud je to pravda a Putin na něho má takové dokumenty v šuplíku,tak se dočkáme věcí....
No a je to tady 😃 nehodí se, nespolupracuje už byl ruský dokonce možná i je ruský agent 😃 fakt bavíte úplně Jsem to čekal kdy s tímhle vylezete 😃
Ale to se píše i v zahraničním tisku, u nás se to jen přetisklo.