1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 29 dny

A je to venku. Já jsem vždycky tušil, že tam něco takového bude!

68
Před 29 dny
Pavel Douša

Jen tam popletli v nadpisu , že byl agentem. Vypadá to, že stále je…

76
Před 29 dny

To by plně vysvětlovalo, proč se chová vůči Rusku a Ukrajině tak, jak se chová. Moje zkušenosti ze posledních 40 let říkají, že když se někdo chová jako příznivec Ruska a Ruskej agent, tak to také je příznivec Ruska a Ruskej agent. U totoho pána jsem navíc přesvědčen, že je do dlouhodobá záležitost a navíc samozřejmě velmi zjištná. Americký prezident a podnikatel, který by nebyl svázán s Ruskem, by se totiž nikdy nemohl chovat tak, jak se chová a jak jedná.

72
Před 29 dny
Tomáš Staněk

A ještě pro všechny ty chytráky (a troly z farmy) , co zde opatrně nahlodávají můj názor, sděluji, že ke shora uvedenému názoru jsem dospěl nejen na základě této zprávy, ale na základě dlouhodobého pozorování Trumpových výroků, Trumpovi politiky a jednání i výběru jeho spolupracovníků po dobu posledních minimálně 8 let. Poslední výroky a jednání Trumpa a jeho vyslanců mě to jen potvrdili. Jen se v poslední době přestal ovládat a kontrolovat, neboť za a) již nemusí a b) nyní chce (a velmi pravděpodobně i musí) realizovat svůj úkol s nímž byl do funkce prezidenta podpořen a aby realizoval své finanční a materiální zisky, kvůli nimž ve skutečnosti do funkce přišel. Trump ve skutečnosti nemá žádné ideály a o velkou Ameriku mu nejde, to by jednal i mluvil jinak a též bych si všiml (samozřejmě nejen já).

24
Před 29 dny

...Tak on se teď Krasnov jmenuje ...Trump?

25
Před 29 dny

Spousta věcí, by pak dávala smysl.

58
Před 29 dny

Ano, inteligence moc nepobral a evidentně neví či je. Jednou mele něco, pak úplně opačně. Možná na tom bude i něco pravdy. Jenže co říká russ je v 99 procentech lež. Tak nevím.

20
Před 29 dny
Aleš Korčák

Otázka je jestli kazašský velitel KGB /tzv. náborář/, který to dal do medií je ještě na straně Ruska ? Pokud ano tak to nedává smysl a pokud ne , tak to smysl má

8
Před 29 dny

,,U Trumpa jsou jeho nejdůležitějšími vlastnostmi nízký intelekt spojený s hypernafouknutou ješitností.'' Bingo .... 😉

82
Před 29 dny

Máloco jiného by tak logicky vysvětlovalo Trumpovy současné lži a kotrmelce, než že ho Putin drží v šachu nějakou velmi nepěknou složkou KGB. Pokud vynecháme variantu, že se zbláznil.

17
Před 28 dny

Kéž by se tohle tvrzení potvrdilo. Já bych se snad počůral smíchy, kdyby Američané měli agenta KGB svým prezidentem.😂👌

5
Před 27 dny
Miroslav Veselka

My jsme měli premiéra a kandidáta na prezidenta slovenského agenta Štb. Kdo ví, možná i agenta KGB. Pokud zase ta sebranka vyhraje volby, tak smíchy čurat rozhodně nebudu.

4
Zobrazit další reakci
Před 29 dny

Jeho chování to jen potvrzuje.

52
Před 28 dny

Pavel v rámci své práce pro Vojenské zpravodajství měl spolupracovat s GRU Část informací měl také předávat Vojenské kontrarozvědce spadající pod StB. Dnes vše odpuštěno a máme demokratického prezidenta. Tak proč ne Trump.

2
Před 28 dny
Korytar Jindřich

Blábolíte, Vojenská kontrarozvédka nespadala pod StB, mám prověrku nejvyššího stupně a dělal jsem předsedu prověrkové komise na StB, Vkr i Ochranu hranic. StB se prakticky zrušila, Ochrana hranic také / ne zcela/ a Vkr se velmi opatrně přestavéla. Bylo by dobré vnímat, že když jely ozbrojené oddíly Milice v roce 1989 na Prahu, tak masakru těch narudlých tatíků zabránila armáda. Je to vśe trochu složitější, "rozvědčík" se tu skloňuje jako sprosté slovo, ale tyto složky se rozhodně při změně režimu neruší. Bez prověrky by náš současný prezident asi těžko dostal jednu z nejvyšších funkcí v NATO.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt